Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@weverka11 rozpustim maslo v hrnci, poprasim hladkou mukou, zalejem studenou vodou, necham prevriet aj s 2 bobk.listkami, 1 nove korenie, 3 cele cierne korenia, 2 klinceny, trosku soli, cukru podla chuti, potom ked to prevrie, pridam pretlak a znova necham prevriet, dochutim a nakoniec nahadzem krupicove halusky...🙂 a sosovicovy privarok, aspon 12 hodin namocenu sosovicu povarim vo vode s bobkovym listom, potom ju necham asi 20 minut varit, neskor pridam sol, klobaska moze ist tiez kvoli chuti, spravim si zaprazku z oleja, muky, cervenej papriky a cesnaku - 2 strucikov, primiesam do privarku, mozem pridat aj zo 2 nakrajane zemiaky, ale to este pred zaprazkou a na koniec dolejem bud smotanu alebo mlieko s mukou...tot vsio🙂
tekvicova kremova polievka, madarsky gulas s knedlou
tekvicova kremova polievka, madarsky gulas s knedlou
zeleninova polievka s mušličkami,segedin s knedlou.
pecene morcacie stehno, ako priloha kapustovo mrkvovo kukuricovy salat
tvarohova babovka
Nám zostal síce segedín zo včera, ale dievčatá ma tu inšpirovali a zajtra budú určite makové perky so slivkovým lekárom aj so šúľancami... mňaaaaam 😵 😵 😵
Halusky s tvarohom
my mame francuzske zemiaky. dcerka sa na ne velmi tesi 😉
struková polievočka zo včera a teraz som dorobila perkeltík 🙂
Oblozene chlebicky....
😒
(nefunguje plyn, voda je zavrena, zachod se nesmi splachovat....)
prokopnute potrubi... 😠 😠 😠
p.s. a vy mi tu delate same chute...😉
karfiolova polievka a lokše
Ahojte, u nás dnes šošovicová polievka a žemľovka s jablkami... 🙂
vcera som robila francuzske zemiaky a myslela som ze ostanu aj na dnes...no zjedli sa tak dnes ryzovy nakyp..mm ho miluje len niekedy sa vydari,niekedy nie...ako ho robievate???aby bol stavnaty???
potrebujem poradit neaku chutnu omacku na cestoviny 😉 dakujem
dnes vyprazane bravcove rezne so zemiakovym salatom 😉 😝
kuracie prsia na prírodna, zem. kaša, čínsky šalátik
paradajková a masko na stave s ryzou 🙂
dnes šošovicový prívarok+sekaná,pre mňa rezance s tvarohom na slano 😉
manzel si zobral do prace granadir zo vcera, dnes paradajkova a rezance s tvarohom 😀
dnes šošovicový prívarok :o)) a polievka z kačeních drobov
heheeee dnes vyhrava šošovica 😀 😀 😀 😀 a aj rajčinova polievka... to musi byt vo vzduchu ked sme sa tolke zhodli 😀

@firstbaby hehe to je sranda 😀 inak som si tu vsimla z kazdy den ma par ludi velmi podobne jedla 🙂