Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@mukky parmezán konkrétne nekupujem, nedá sa tu zohnať, ale skvele ho nahradí syr grana padano, čo je vlastne tiež syr parmezánovitého typu, ale keďže Parmeggiano reggiano je ochranná známka, nemôže ju používať každý 😉
A kupujem ho v Bille, je to taký väčší trojuholník v zelenom obale 😉
Ak si z Ba, dám Ti aj tip na skvelý taliansky obchod, kde kúpiš aj parmezán, aj Peccorino, aj čistiace prostriedky, všetko made in Italy 😉
decká si zasa rozkázali pizzu 😠
paprčkový guláš v kotlíku, a malej zemiaková polievka mliečna.
No mne velmi nechcu v tom teple jesť. Dnešné menu: zemiaková polievka mliečna a zaželali si zemiaky na kyslo. 😕
dnes- kyslá fazulová polievka, pangas na cibuli+zemiaky, kura s horčicovou omáčkou+cestoviny
U nás v sobotu sa dojedala fazuľa - na večeru bola studená nepečená torta-zjedla sa celá 😀 😀 😀 . V nedeľu polievka z domácej kury, vyprážaný karfiol+zemiaky s pažítkou,zeleninový šalát, na večeru vianočka s maslom,medom,džemom... Dnes dojedáme polievku zo včera a mäsovo-šamp. rizoto so strúhaným syrom
ja budem robit zapekanu cukinu so zemiakmi 😀
My dnes dojedáme 🙂
vyprazany karfiol,nove zemiaky s masielkom a petrzlenom, uhorkovy salat . polievka zo vcera.
@titkovamiriam recept na zapekanu cukinu poprosim 😉
cukinu davam do cesticka alebo robim cuketak na plech. kazdy dalsi recept potesi. 😉
trosku mleteho maska dochutit solou,vajce,naplnit cukinky a zapiect,pred dopecenim davam platok syra na vrch ,ja robim aj placky tak ako zemiakove,grilujem na grile a prebitky mrazim 😀
kuracia polievka, karfiolove fasirky pecene v rure, pecene zemiaciky a koprovo-cesnakovy dip
mm dnessebe varil tekvicový prívarok s koprom a zemiakami,ja som malému robila kalerábový prívarok s červenou šošovicou a zamiakami,sebe len chlieb 😝 ,varené mi nechutí v tom teple
cestoviny zapekane so sunkou a karfiolom,kysla fazulkova polievka 😀
kuracie tarhoto - robím prvýkrát...práve sa mi varí kuracinka na zelenine i tarhoňa, tak snáď to vyjde 😅
http://menu4u.cz/menu/index.php?clanek=19047&xu...
ak chcete rozne cuketove a aj ine recepty kuknite toto 😀
kuraci perkelt a cestoviny 🙂
http://www.grazie.sk/ obchod s talinanskymi potravinami v Bratislave, robia aj dovoz, ale nejako sa neviem dopátrať, či aj mimo Bratislavy
a k téme, bude mrobiť bryndzové halušky 😵
http://www.grazie.sk/index.php?page=shop.produc...
najlepčí zelený čaj, aký som kedy pila... Kupovali sme ho vždy na dovolenke, a keď ho sestra doneisla z tohto obchodu, a dala mi napiť, tak som bola hneĎ na pláži 😵
nechcem opakovat,ale my mame dnes tiez bryndziaky 😎

ja som nedávno dorobila trasenú tortu,zajtra grilovačka,plno jedla 🙄 ,budeme oslavovovať malého a neterky narodeniny
dnes robil mm bryndzové halušky,fantastické,len som vypily k tomu skoro pol litra mlieka,takže halušiek som veľa nezjedla ☹ a teraz mi po nich piští duša 😀 ,je ich plný hrniec,ale ja už ohrievané neľubim 😝