icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kostri
20. júl 2010

@lalus jake bolo to tarhoto?lepsie jak rizoto?a aku tarhonu si dala?spicatu?

nadhera
20. júl 2010

@bec poprosim recept na koprovo-cesnakovy dip , dakujem 🙂

nadhera
20. júl 2010

paradajkova polievka, cestoviny s tvarohom. na zajtra nieco z cukety - recept isto najdem tu 😀

bec
20. júl 2010

@nadhera - ja ho robim uplne jednoducho - zmiesam kyslu smotanu s koprom (ak je cerstvy, tak cerstvy, ak nie, tak suseny) a pridam trochu granulovanho cesnaku, ale vazne len trosicku (nedavam cerstvy cesnak, pretoze mne po nom nie je dobre). To je vsetko.

lolala
20. júl 2010

u nás dnes cuketovo zeleninkové placky, k tomu restovaná pečienka a kyslá kapusta. Musím si ich pochváliť veeeeľmi sa mi podarili🙂

nadhera
20. júl 2010

@lolala aj ja sa stale pochvalim, ked sa mi zadari... 😀

nadhera
20. júl 2010

@bec a nie je to huste? riedis to niecim? mam cerstvy kopor, takze chcem vyskusat, aj ked viem, ze deti to nezjedia,ale s drahym si isto dame.

bec
20. júl 2010

@nadhera - mne sa to nezda huste, len to poriadne rozmiesam, a ked to nechas trosku "sadnut" - nechas postat tak cca 10-15 min, tak sa mi to zda fajn.

nadhera
20. júl 2010

😀 ok, vyskusam.

bec
20. júl 2010

dufam, ze bude chutit🙂))

atrami
20. júl 2010

@lolala , niekedy vyskúšam, vyzerá to super 🙂

lolala
20. júl 2010

@nadhera áno pochváliť sa treba😀DD

lolala
20. júl 2010

@atrami a nielen vyzerá ale ako to chutí, no len odporúčam, ale čo zase zajtra, no uvidíme nechám sa inširovať, dajte typy

zucha
20. júl 2010

ja som dnes varila krupovu polievku. To sme strasne dlho nemali a vysla fantasticky 😉

zucha
20. júl 2010

a tu je nieco z cukiny - garantujem, ze to najlepsie, co ste jedli z tejto zeleniny 😵 http://www.schutou.sk/index.php/recepty/dezerty...

titkovamiriam
21. júl 2010

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15991 ja robim tento ak sladky
http://erecepty.ic.cz/2010/01/slany-cuketovy-ko... a slany ,do neho može ist kludne aj parika,huby,mrazena zelenina a pod

barbis
21. júl 2010

ja som dnes mala premiéru s hovädzím mäskom ale vyšlo skvele 😀 krpec ziedol prvý krát všetko, čo som mu naložila a ešte si pýtal druhý chod....takže dnes..hovädzí vývar so zeleninkou a hovädie plátky s paradajkovou omáčkou a knedľa..mňam

kostri
21. júl 2010

barbis mnaaaaaam 🙂 ja som dnes varila len kukuricu 😀 😎

alami
21. júl 2010

ja dnes kelové fašírky a paradajková polievka - 2 verzie - na sladko deťom a nám taká italiano s mozzarellou

barbis
21. júl 2010

@kostri kukuricu som tento rok ešte nemala, len zaváranú ale to nie je ono 😀 my ju milujeme...ale väšinou tak na večeru lebo chlapi by sa z toho nenajedli 😖

nadhera
21. júl 2010

zvysili sa mi rohliky, takze vecer detom urobim jablkovu zemlovku .

nadhera
21. júl 2010

@alami rozmyslam, ako sa mozu robit kelove fasirky... 😉

alami
21. júl 2010

@nadhera kel nakrájaš, obvaríš v osolenej vode, scedíš, nakrájaš na drobjnejšie,
nakrájaš na polkolieska rožky, kvapneš trochu mlieka na ne, vajíčko, nakrájaný kel, soľ, korenie, vegetu, pretlačený cestak, prípadne strúhanku na zahustenie - vytvaruješ fašírky, obalíš v strúhanke a vypražíš

kostri
21. júl 2010

barbis,sak na obed boli este cerajsie bryndziaky,kukurica bola dezert 🙂

atrami
21. júl 2010

soté s ryžou, kuracia polievka, cestoviny s grankom.

mayocka
21. júl 2010

@atrami cestoviny s grankom????ako to presne robis? 😕

atrami
21. júl 2010

@mayocka , uvarím cestoviny a posypem grankom 😀 😀 😀

mayocka
21. júl 2010

@atrami jaj a chuti to vsetkym?

miracko
21. júl 2010

Caute,
u nas dnes šošovicová polievka a este som urobila z listkoveho cesta take rozteky plnene sunkou, syrom a bryndzou - su fajn ale bryndza mi vytekala pocas pecenia von 😖

barbis
21. júl 2010

tie cestoviny s grankom vyzerajú chutne....a nie je to ani zložité 😀 zajtra tatik nie je doma, tak vyskúšame