icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nadhera
13. okt 2011

@gianni ok, zajtra tam isto zajdem - snad nieco este bude v ponuke. malokedy chodim lidl, mam pocit, ze u nas dostanu par ks z dobrych veciiciek a tie si snad predavacky rozoberu. ☹

libka1
13. okt 2011

kapustnica a ryzovy nakyp, zajtra dojedame kapustnicu a k tomu spravim vyprazany syr, zemiaky a tatarku co mi tu trci ako zbytok z predvcerajsieho salatu coleslaw 😉

ikika
13. okt 2011

My dnes luskova polievka na kyslo a gulas z hovadzieho maska s knedlou... mnam mnam. 🙂

ingrid56
13. okt 2011

@elina313 ja by som do ryze urcite pridala aj trosku bieleho vina 🙂 a z akej ryze to ides robit?

eva7780
14. okt 2011

rybie prsty,zemiaková kaša

adelaida33
14. okt 2011

krúpová polievka, rybie filé na masle, zemiaky, ľadový šalát

titkovamiriam
14. okt 2011

polievka zo vcera a vajickove halusky so slaninkou a uhorkami 🙂

smejkoh
14. okt 2011

fazulova polievka, rizoto

adros
14. okt 2011

kuracie prsia s mrkvou a kukuricou, ryža

kibuk
14. okt 2011

zo vcera paradajkova polievka a vyprazany karfiol,zemiaky a tatarka 🙂

dena
14. okt 2011

pecene kuracie stehna a ryza 🙂

latea1
14. okt 2011

my dnes máme zemiakové pirohy s lekvárom posypané cukrom a strúhankou opraženou na masle a koláč z listkového cesta s pudingom a jahodami - už sa pečie 😉

firstbaby
14. okt 2011

dnes zeleninova polievocka a druhe este fakt neviem... 😉

luciferova
14. okt 2011

Kysla fazulova a zemiakove placky alebo palacinky s tvarohom 🙂 podla toho, ci bude mat kto naskrabat zemiaky 😀

Vcera sosovicova z cervenej sosovice a hubove rizoto s kukuricou s parmezanom 🙂

nanulik
14. okt 2011

asi granadír len musím pozrieť či sú fliačky lebo sa mi domáce ozaj nechce robiť

elina313
14. okt 2011

@ingrid56 áno nech to má taký taliansky nádych. ... no ryža, neviem ... vieš mi odporučiť ?

maculik
14. okt 2011

ahojte kocky,
nemate tip na nieco rychle zo zemiakov (okrem granadiru a franc.zemiakov, to som uz tento tyzden robila)? Nasi nam poslali plne vrece zemiakov, napriek nasim namietkam, ze pivnicu mame prilis teplu, aby nam to vydrzalo, cast sme teda rozdali, ale dost nam ostalo, tak musime minat.
Dakujem 🙂

riana12
14. okt 2011

@maculik trebars zapecene zemiaky - troska obvarit, rozkrojit na polovicky, cast vnutra vydlabat, zmiesat so syrom, zeleninou, sunkou, masom, co mate radi , vydlabane polky tou zmesou opat naplnit a dat zapiect do rury... kludne aj ako hlavne jedlo, uz ziadnu inu prilohu k tomu nerobit, takto to staci...

zuziq
14. okt 2011

@maculik zemiakove sulance ci knedlicky, strapacky, zemiakove placky, zemiakovy privarok... 🙂

nanulik
14. okt 2011

tak nakoniec som cesto urobila, ešte nech obschne a idem krájať

dankamat
14. okt 2011

naše dnešné menu: jelenica na kyslých uhorkách a horčici s ryžou + šošovicová kyslá polievka 🙂

maculik
14. okt 2011

@riana12 @zuziq mnam, dakujem za tipy 🙂 Tie zemiaky asi spravim dnes, mam zeleninku, salamu, syr a sampiony,.
strapacky neviem, ale to sa robi s kapustou, ci? To robievala babka, mam to velmi rada, mozno by som mohla vyskusat 😵

titkovamiriam
14. okt 2011

@maculik bryndzove halusky,kapustove,sulance,zemiekove knedle plnene aj salalmom a syrom ak mas 😉 ,zemiakove pyre s cibulou,zemiakova omacka.......

lumimi
14. okt 2011

myslíte že párky v listkovom ceste môžem robit ako večeru alebo je to skor dobrota?

riana12
14. okt 2011

@lumimi zalezi od toho, aki byvate hladosi 🙂 obcas to ako hlavne jedlo podla mna nezaskodi, ak ti to doma bez okolkov zjedia, preco nie? 😉

irriss
14. okt 2011

slane a sladke palacinky - sladke s nutellou a marmeladama podle prani a slane s krevetama, tunakem a zeleninou... 🙂

titkovamiriam
14. okt 2011

@lumimi jasne so syrom a zeleninkou mnaaam

irriss
14. okt 2011

@lumimi
ja si myslim ze je to dobrota i vecere v jednom...a navic, s listovym testem muzes delat "zazraky" a plnit ruzne, nejen parkama... 😉 Muzes ho pouzit i jako podkladove testo na "pizzu"..

irriss
14. okt 2011

@titkovamiriam
kazde rano si zakazuju sem chodit....protoze mne traaaapis.... ☹

..ale jakmile je po svacince...neodolam te vuni... 😉

lumimi
14. okt 2011

@irriss to s tou pizzou je dobrý nápad, díky 🙂