Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kapustnica a ryzovy nakyp, zajtra dojedame kapustnicu a k tomu spravim vyprazany syr, zemiaky a tatarku co mi tu trci ako zbytok z predvcerajsieho salatu coleslaw 😉
My dnes luskova polievka na kyslo a gulas z hovadzieho maska s knedlou... mnam mnam. 🙂
rybie prsty,zemiaková kaša
krúpová polievka, rybie filé na masle, zemiaky, ľadový šalát
polievka zo vcera a vajickove halusky so slaninkou a uhorkami 🙂
fazulova polievka, rizoto
kuracie prsia s mrkvou a kukuricou, ryža
zo vcera paradajkova polievka a vyprazany karfiol,zemiaky a tatarka 🙂
pecene kuracie stehna a ryza 🙂
my dnes máme zemiakové pirohy s lekvárom posypané cukrom a strúhankou opraženou na masle a koláč z listkového cesta s pudingom a jahodami - už sa pečie 😉
dnes zeleninova polievocka a druhe este fakt neviem... 😉
Kysla fazulova a zemiakove placky alebo palacinky s tvarohom 🙂 podla toho, ci bude mat kto naskrabat zemiaky 😀
Vcera sosovicova z cervenej sosovice a hubove rizoto s kukuricou s parmezanom 🙂
asi granadír len musím pozrieť či sú fliačky lebo sa mi domáce ozaj nechce robiť
ahojte kocky,
nemate tip na nieco rychle zo zemiakov (okrem granadiru a franc.zemiakov, to som uz tento tyzden robila)? Nasi nam poslali plne vrece zemiakov, napriek nasim namietkam, ze pivnicu mame prilis teplu, aby nam to vydrzalo, cast sme teda rozdali, ale dost nam ostalo, tak musime minat.
Dakujem 🙂
@maculik trebars zapecene zemiaky - troska obvarit, rozkrojit na polovicky, cast vnutra vydlabat, zmiesat so syrom, zeleninou, sunkou, masom, co mate radi , vydlabane polky tou zmesou opat naplnit a dat zapiect do rury... kludne aj ako hlavne jedlo, uz ziadnu inu prilohu k tomu nerobit, takto to staci...
tak nakoniec som cesto urobila, ešte nech obschne a idem krájať
naše dnešné menu: jelenica na kyslých uhorkách a horčici s ryžou + šošovicová kyslá polievka 🙂
@maculik bryndzove halusky,kapustove,sulance,zemiekove knedle plnene aj salalmom a syrom ak mas 😉 ,zemiakove pyre s cibulou,zemiakova omacka.......
myslíte že párky v listkovom ceste môžem robit ako večeru alebo je to skor dobrota?
slane a sladke palacinky - sladke s nutellou a marmeladama podle prani a slane s krevetama, tunakem a zeleninou... 🙂
@lumimi jasne so syrom a zeleninkou mnaaam
@titkovamiriam
kazde rano si zakazuju sem chodit....protoze mne traaaapis.... ☹
..ale jakmile je po svacince...neodolam te vuni... 😉

@gianni ok, zajtra tam isto zajdem - snad nieco este bude v ponuke. malokedy chodim lidl, mam pocit, ze u nas dostanu par ks z dobrych veciiciek a tie si snad predavacky rozoberu. ☹