icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tortelinka
14. okt 2011

sosovicovy salat na veceru..

pancake
14. okt 2011

no ja za pána neviem čo variť. nemám na nič chuť. asi bude rodina hladná zajtra. 😎

vivusika
14. okt 2011

práve sa dopiekol perník, to je vône 🙂 ešte natrieť džemom,poliať čokoškou a je to! 😀

titkovamiriam
14. okt 2011

jej aj ja som este v kuchyni,akurat som dovarila na zajtra segedín,na ranajky som spravila rozteky a aj jogurt je hotový-budem spat do devietej a spravim len knedlu a polievku z domacej sliepky-kolegina mi doniesla

majina.b
14. okt 2011
rainbow1
14. okt 2011

pečené kuracie nohy s ryžou a rajčinovým šalátom 😉 , včera večer boli zemiakové placky, mňam 🙂

ingrid56
14. okt 2011

mate niektora dobry recept na granadir, az nieje suchy? 🙂

siriana
14. okt 2011

kelova polievočka a tofu so syrovo-smotanovou omáčkou s cestovinami... som skoro odpadla, ale malej to chutilo...že mňaaaam 🙂

lyongirl
15. okt 2011

Ahojte, poradíte mi nejaký dobrý a osvedčený recept na pstruhov? Niečo jednoduché, ďakujem 🙂

adelaida33
15. okt 2011

paradajková polievka s krupicovými "strúhančekmi", fazuľa s klobásou, zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou a jablková žemľovka

irriss
15. okt 2011

@lyongirl
Necham celou rybu-neodkrajuju hlavu
. 😉
..do mista, ktere je zbaveno vnitrnich organu dam:

na jemno nakrajenou cibulku, cesnek, pepr a sul,kapku olivoveho oleje+ petrzelku a salvej

Zabalim do albalu, na ktery nejdrive dam trochu olivoveho oleje a posolim (dostatecne)

Dam do trouby - ne predehrate!
😉

lyongirl
15. okt 2011

@irriss a keď to dáš do nepredhriatej trúby, tak koľko sa to potom pečie? Šalviu nemám, ale ostatné áno 🙂

irriss
15. okt 2011

@lyongirl
tak 180°C

pokud se jeste "dostanes" k salveji bylo by to lepsi..ja davam vsude salvej, kde je ryba...odstrani zapach a doda jemne aroma, skoro jako menta...
ja davam cerstve aroma jak petrzelka tak salvej(ale to zalezi na trhu-tady je to normalni)..nevim, jak na Slovensku, ale susenou urcite dostanes v lahvickach jako je klasicky pepr, paprika.... 😉

p.s. apomnela jsem k tomo alobalu: zabal ji tak, aby mela jen jednu vrstvu alobalu..neobtacej ji vicekrat, jen se ujisti, ze hlavicka i ocas je uvnitr a strany DOBRE "zapecetene"..pokud Ti vytece, je to skoda..odtece to nejlepsi😉

firstbaby
15. okt 2011

dnes zeleninova polievocka s krupicovymi haluskami, Michalka ju velmi lubi a spagety ala bolognese, pekne doma pripravena, dobru chut 🙂

lyongirl
15. okt 2011

@irriss no k tej šalvii sa nedostanem, lebo pstruhov mám už nachystaných na pečenie a ideme potom našim, no neva, skúsim nabudúce, ďakujem za recept, dám vedieť, ako chutilo 🙂, ale až večer, lebo po upečení ich beriem našim...

titkovamiriam
15. okt 2011

@lyongirl ja pstruhy robim najradsej nasolim,ocitronujem, obalim v muke s paprikou,opeciem na panvicke na maslea potom dopecem v rure aj s vypekom

alebo este pridam rascu

kibuk
15. okt 2011

dnes domaca pizza sunkovo-kukuricova so syrom

nelicefo
15. okt 2011

Dnes nic. 🙂 Restika to isti 🙂 Alebo mozno nieco jednoduche spravim. 🙂

veverina
15. okt 2011

Mam otazku....robim vyprazane kuracie stehna a vzdy doteraz ked som ich robila,tak som surove obalila,len ze par krat sa mi stalo,ze boli nedopecene z vnutra,bola krv pri kosti...ma sa maso pred vyprazanim povarit vo vode??? asi budem za sprostu,ked sa to pytam,ale taku radu som dostala no nikde v receptoch nevidim,ze by bolo najprv uvarene

irriss
15. okt 2011

@veverina
ja predem povarim, protoze nekdy je kure jinak stravovane a tudiz je TVRDE a zustane u kosti krvave... 😉
ale nenech ho rozvarit, jinak bys ho uz neobalila...

dadenka1
15. okt 2011

včera a dnes máme majstra na dome, tak večer bola kapustnička, dnes chlapom hovädzia polievka a kuriatko s ryžou, jablkové pyté, mám veľa jabĺk, tak ešte idem upiecť štrúdľu, ja si urobím zapekanú zeleninku.. večer bryndzové pirohy a zajtra dojeme, čo ostane z dneska

dadenka1
15. okt 2011

@veverina alebo ho skús vyprážať pomalinky a pod tlakom... Zakryť pokrievkou a nech sa aj vypráža a aj "dusí"

veverina
15. okt 2011

@irriss Dakujem 🙂 uz som ho vybrala.....

veverina
15. okt 2011

@dadenka1 Dakujem,skusim nabuduce,uz je uvarene 🙂

nadhera
15. okt 2011

polievku zemiakovu a chcem urobit /prvykrat 🙂 / wrap tortillas - nikdy sme to nejedli, tak pohladam na nete receptik na napln. Ak s tym mate skusenosti, poprosim o recept. Kuracie prsia mam uz pripravene,ale co dalej, zohriat placky, natriet s niecim pred naplnenim, nech nie su suche...

martinkatinka
15. okt 2011

Idem piect koláč a chcem niečo dobré... doma mám suroviny na piškotové cesto, mám tvaroh, smotanu a ovocie.... neporadíte niečo?

junkfoood
15. okt 2011

u nas dnes spagety bolognese speciale...navyse so samiponmi a slaninkou, mnam

gumkacik
15. okt 2011

srnci gulas s knedlou domacou 😵

vivusika
15. okt 2011

zeleninová polievka s kvasnicovými guličkami, halušky s bryndzou a pre deti so syrom, zakysanka 🙂 a ešte plnenú papriku s paradajkovou omáčkou a knedlou na zajtra a do pondelka nechcem vidieť hrnce🙂

lucka1987
Odpoveď bola odstránená