icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
15. okt 2011

@lucka1987 bryndza-ticha zavist taka ,,domaca,, a tuk na hlas 😉

ja mam hotovo segedin som dovarila zahustila,knedle naparila a este aj mrezový kolac som stihla

inak vonku na slniecku že 30 st a to rano skoro mrzlo!!!som zazimovala terasu a skalky-aj mi luto bolo ked je tak krasne 😉

lucka1987
15. okt 2011

@titkovamiriam 30 stupnov? a to si odkial? z troopov? 😀 😀 u nas je ledva 5 😀 a segedin idem zajtra robit mm na jazdu.... dakuje za hlasok. no a brynzda. mnam ,.. ame tu salas, aj ceny na sk vyhrava, tak som aj syr kupila aj korbaciky... no asi mam po diete zas. 😀

kibuk
15. okt 2011

tak a hotovo sice trocha "prismudla" :-! ale deti zjedia aj tak 😉 🙂 ale voni kraaaasne mnam

titkovamiriam
15. okt 2011

@lucka1987 na slnku u nas na zahrade-ivanka pri dunaji,teraz sa uz zatahuje do prcic 😠

ikika
15. okt 2011

Dnes pecena fasirka so syrom, zemiakove pyre a zavarana kapia... 😵
A este kuracie prsia musim nejak vymysliet... asi ich nakrajam na nugetky a upeciem v rure, spravim k tomu syrovy a cesnakovy dressing, zemiaky... 😉
A mozno hraskova polievka s baby-mrkvou... 🙂

mama128
15. okt 2011

unas budu tvarohove cestovini a smotana deticki to maju velmi rada

chrumka
15. okt 2011

Kalerabova polievka s haluskami, restovana kuracia pecienka s ryzou a hranolkami 🙂 mnaaam

salma22
15. okt 2011

francuzaky

lizatko1009
15. okt 2011

@lucka1987 zahlasovane 😉

barushkaaam
15. okt 2011

dneska rizoto s hubami, spenatom, parmazanom a mandlami 🙂

zuziq
15. okt 2011

dnes jednoducho a rychlo, fazulova polievka a rezance s tvarohom na slano 😎

vrabciatko
15. okt 2011

@lucka1987
no nedať hlas takému nádhernému bábätku by bol hriech
🙂 😉

eva7780
15. okt 2011

kapustová polievka,šúlance s makom,zajtra bude kurací perkelt s kolienkami

zebra41
15. okt 2011

kuraci vyvar, rizoto, babovka. a vecer upeciem pizzu

kawasaki17
15. okt 2011

zeleninova polievka a spagety, dnes len taka rychlovka 🙂

elise
15. okt 2011

držková polievka, zemiaková kaša s cibulkou smaženou a spravím večer nepečenu tvarovu tortu

kralicica
15. okt 2011

ja nič 🙂 dali sme si McDonald na obed, ale normálne mám chuť na varené jedlo... ale nechce sa mi. ešte mám v chladničke zapekaný karfiol, ale nemám naň chuť :( ešteže MM príde večer od svokry a aj mojej mamy, ktoré mi obe posielajú nejaké dobroty :D

claudica
15. okt 2011

U nás boli dnes bryndzové halušky, polievka kuracia s rezancami, tá hádam ostane aj na zajtra... A ako dezert sme mali kávový rez. Ten ja moc nemusím, ale chlapi ho majú mooooc radi, tak im vyhoviem, aspoň nehľadajú keksíky 😀

nikita308
15. okt 2011

dnes polievka zeleninová s krupicovými haluškami, kuracie prsia na šampiňónoch, ryža s kukuricou a k tomu ešte zeleninový šalát... no a ako dezert Bomba jablčník... 🙂

akika722
15. okt 2011

dnes bol kuskus so zeleninou a mozzarelou
zajtra slovenská ryža s mäskom

akika722
15. okt 2011

@lucka1987 krasny chlapček 😵 ma hlas aj od nas 😵

bambola
15. okt 2011

ja nevarim cely vikend 😵 sme u nasich ale ako inspiraciu , mamina dnes robila opecene zemiaky a bravcove rezne v rure zapecene so syrom a na veceru bude ciabatta zapecena s mozarellou, prosciuttom a cerstvou bazalkou 😝 😝

lyongirl
15. okt 2011

@irriss pstruhy boli výborné, verím, že šalvia by tam zohrala svoju rolu, ale nakoľko nepoznáme tú chuť s ňou, tak nám to chutilo aj bez nej. Ešte raz ďakujem za receptík 🙂

lyongirl
15. okt 2011

@lucka1987 dali sme hlas, malinký je nádherný a mámé taký istý overalík 🙂

riana12
15. okt 2011

ja idem teraz na večeru spraviť plnené zapecene zemiaky, som chora, takže naviac sa necitim 😝 😅

jasin
15. okt 2011

Pekny vecer prajem . Ja sa len chvalim ze prvykrat v zivote som spravila jedlu kuraciu polievocku.🙂

irriss
15. okt 2011

@lyongirl
Tak to jsem rada, ze chutnalo 🙂 , jina ta napln je vhodna do vsech ryb..a salvej je vyborna i v tunakove omacce na testoviny😉

mata71
16. okt 2011

R...varene safalatky,horčica,chlebik,,,,,,2,,,maslovy chlebik s marhulovym dzemom,, 😉
O...šošovicova polievka,,,bravčove pečene a pečene zemiaky,,,hlavkovy šalat,, 😉
POBEDE...kavička a Babovka od mami,priniesla celu 😝
V...načo bude chut. 😵

adelaida33
16. okt 2011

paradajková polievka zo včera, zemiaková kaša, vyprážaný syr, tatarská omáčka, uhorkový šalát

kibuk
16. okt 2011

dnes nedela nenedela 😉 ale sosovicova polievka a bryndzove halusky mnaaaam 🙂