icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gianni
16. okt 2011

a na večeru droždová pomazánka

nadhera
16. okt 2011

@gianni chuti drozdova pomazanka aj malemu? drozdie zboznujem,ale jem ho surove vecer, no na pomazanku si netrufam - aby som ju nejedla sama 😉

ingrid56
16. okt 2011

@gianni ahoj, ako ju prosim ta robis? 🙂 dakujem 🙂

monika15
17. okt 2011

@ingrid56
@gianni
@ingrid56

oznacte aj mna baby aj ja by som chcela vediet, dakujem !!! 🙂

monika15
17. okt 2011

@ellit
ake su tie jogurtove rezne?
len biely jogurt?

gianni
17. okt 2011

@nadhera no malý ju nejedol,teda ani neochutnal,radšej si vybral šunku s detským kečupom,jedla som len ja s priatelom a idem si ju dať aj teraz na ranajky,mne zase fajne vonia droždie ale ešte som ho nejdela surové,viem že niekto to aj takto papá 😉

@ingrid56
@monika15 ja ju robím tak že na opraženú cibulku si dám rozmrvené droždie a počkám kým sa to roztopí,pridám sol,korenie,lyžičku horčice,sušenú petrušku a potom zalejem vajcami do ktorých som naliala trochu mlieka a miešam kým to nezhustne,je to dobré aj teplé hned na chlebík aj studené,recept som našla na nete,tiež som nevedela ako sa to robí

titkovamiriam
17. okt 2011

dnes kalerabková polievka a zapečený losos v lístkovom ceste s bilinkovým drezingom a zemiakmi 😉

mima1983
17. okt 2011

@titkovamiriam mnaaam, to znie uuzasne a aj zdravo a dietne 🙂 super

luciana157
17. okt 2011

my mame dnes cigansku s ryzou a malinka rizoto s kur.maskom:-)

luciferova
17. okt 2011

@gianni @monika15 @ingrid56 ved to je drozdova prazenica 😉 ja ju takto robievam (bez mlieka) a lubi ju aj nas maly, ale neviem si predstavit to jest studene. Pomazanka sa robi inak, bez vajec, ale este som ju nerobila...😉

bubinko83
17. okt 2011

@luciferova ale je takato aj pomazanka droždova s vajičkami(praženicou) ako baby hovoria. Je to dobre aj studene ja si to pamatam ešte zo školky 😀

titkovamiriam
17. okt 2011

@mima1983 kym som doma tak robim taketo hovadinky 😉 ,droždie mnam mnam 😉

irriss
17. okt 2011

plnene kureci rizky broskvi, sunkou a vajickem, zalite syrem....

dena
17. okt 2011

my by sme mali mat dnes kuraci perkelt s haluskami, pokial nevymyslim nieco ine 🙂

irriss
17. okt 2011

@dena
nic jineho nevymyslej...mnam 😉 🙂

gianni
17. okt 2011

@luciferova či praženica,pomazánka,alebo nátierka na nete je to väčšinou ten istý recept,akurát niekto dá viac mlieka ,a niekde ide menej a niekto nedá vôbec,ale vajcia dávajú všade,princíp ten istý a studené je to tiež dobré,nepríde mi to celkom ako praženica,skôr ako nátierka,podla toho asi kolko dáš tých vajec

kibuk
17. okt 2011

dnes bravcove kare na zeleninke a ryza+zemiaky a polievocka od vcera sosovicova 🙂

ellit
17. okt 2011

@monika15 napisem sem potom recept, jak chalani zaspia na obed, je tam toho viac, je to hrozna mnamka 🙂

veverina
17. okt 2011

vcera som piekla kacicu a k tomu domacu knedlu a kapustu..mame aj na dnes 😵 a vytopila som aj za pohar masti,tak si dam chleba s mastou a cibulkou v priebehu dnesneho dna

majka35
17. okt 2011

ja dnes zapekanú brokolicu

baby, máte niektorá skúsenosť s tou nakladanou kapustou z LIDLA? myslím tou červenou, či sa hodí ku kačke napríklad, nejako ju dochutiť, dodusiť, čo ja viem ... lebo nie vždy sa mi chce krájať a vraj táto je dobrá

cestovatelkaandrea
17. okt 2011

no tak dnes budeme mat tekvicovu polievku este zo vcera a potom k tomu kuracie prsia na mexickej zelenine 🙂

katkarv
17. okt 2011

dnes hubovu polievku z mrazenych zasob a halusky z kyslou kapustou a klobasou.

cencul1984
17. okt 2011

mame slepaciu polievocku z domacimi rezancami od vcera a druhe uz ostala iba cervena kapusta a knedla tak asi vyberiem kacicu a naplnime a budeme papat asi este 2 dni ale dala by som si nieco s cesta🙂)))

libka1
17. okt 2011

polievku dojedame a okrem nej pecena klobasa a jaternica s chlebikom a vsetkym co je k tomu dobre 😵

claudica
17. okt 2011

My dnes dojeme od včera vepřo-knedlo-zelo a na večeru bude žemľovka s tvarohom a jablkami, ostali nám rožky... 😉

bambola
17. okt 2011

ahojte 🙂
mozete mi rychlo napisat recept aj s pomermi na vajickove halusky? nieco co mate overene, dakujem 🙂

miriamr
17. okt 2011

včera lusková mliečna polievka so zemiakmi, zemiaková kaša a jogurtové rezne 😵
no a dnes bude polievka od včera, knedľa, kôprová omáčka a bravčové karé 😉 a dúfam, že ostane aj na zajtra (to som si myslela aj včera 🙂)

klementina
17. okt 2011

viete mi dat nejaky fakt dobry recept na karfiol so zemiakmi? je jedno ci zapeceny alebo nejaka ina uprava, pokial mozno rychla na vecerne jedlo. dakujem

kibuk
17. okt 2011

navarene dobru chut! 😉

bubinko83
17. okt 2011

baby ako robite cestoviny napr. so syrovou omačkou? Ja ich tiež robim a su velmi dobre ale take akoby suche akoby mi tie cestovinky celu tu omačku "vypili" .