icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
17. okt 2011

@mariana0915 postači olejom-ja nikdy nevysypujem ničim..ale niekedy ani olej nedavam..zaleži od plechu aky maš 😉

baby čo zajtra variť? 😅 jednoduche,rychle,bez mäsa

majina.b
17. okt 2011

@adelaida33 , vieš čo,je tu možnosť, mám ešte z torty, čakam, na vlakovej st. smer východna hranica 😀 čakam

titkovamiriam
17. okt 2011

@akika722 no pizzu 😀 už som zbehla kuchynu ci mam vsetko a mam 🙂 ,tak ani do obchodu nemusim rano s Marekom 🙂 a namocila som suchy hrach tak spravím hustu hrachovu s opeceným vikendovým chlebom 😀

akika722
17. okt 2011

@titkovamiriam ja na pizzu nemam doma nič 😒 jaaaaaaaaaaaj ale taku hrachovu 😨 mnam 😀 bude hrachovaaa a k tomu?neviem 😒

titkovamiriam
17. okt 2011

hmm k tomu tazko bez masa ak to chces ako hlavne jedlo -ja milujem hrachovu s udeným 😀 😀 😀 😀 alebo sekanou s chlebom....

bibi1711
18. okt 2011

kocky, nejaky recept zo suchceho chlebika? dakujem🙂

mata71
18. okt 2011

@bibi1711 pokrajaj na kocočky,,,na panvicu olej,rozpalit tak tam kocky a miešat,trošku sa opeču a zvnutra zmeknu,,,vajičkami poliat ,premiešat,osolit, a opekat,,,,ja davam na 4-5krajcov 2 velke vajička .....ale ak chces viac vajičkove daj viac....moja babka to robila aj z knedly volala to pumpošky,

lenocka23
18. okt 2011

@bibi1711 ja to tiez robievym aj z knedle, ale najskor opeciem cibulku (do sklovita) a potom vylejem na kocky nakrajanu knedlu (chlieb) namoceny vo vajicku...

titkovamiriam
18. okt 2011

@bibi1711 dneska ho opekam na kocky k polievke,tretinu cesnakový,tretinu syrový a tretinu len tak a co ostane maju detska ako čipsy 🙂 a už pracujem na pizzi-musela mi šunka a syr trochu rozmrznut 🙂

mata71
18. okt 2011

ja dnes nevarim,,,,,spratavame vonku zahradu,tak v pahrebe budu pečene zemiaky,jablčka,,,to milujem na jesen,,,,,a safalatky na opekanie,,,,,ale mne stacia zemiaky a jablčka,, 😝

adros
18. okt 2011

karfiolovo-mrkvová polievka s mrvenicou, palacinky alebo parené buchty

adelaida33
18. okt 2011

zapekané kuracie prsia v smotanovo-šampiňónovej omáčke, ryža a nejaký kompót asi 😝

kibuk
18. okt 2011

dnes dojedame takze nevarim 🙂

irriss
18. okt 2011

lilek na cesneku se sunkou, rajcetem a syrem s testovinama

kvojtanikova
18. okt 2011

my mame sosovicovu polievku a ryzovy nakyp s broskynami - vypytal si ho maly, a este mu to na tanieri mam poliat sirupom, vraj to v skolke tak jedavaju.

libka1
18. okt 2011

zemiakovy privarok a sekana

mimikett
18. okt 2011

dnes rychlovka pecene stehna s ryzou

martinas30
18. okt 2011

plnene vyprazane palacinky a karfiolova polievocka 🙂

titkovamiriam
18. okt 2011

@libka1 tak toto spravím zajtra po praci,je to raz dva 😉 ,rozmrazím si masko, zomeliem a zajtra spravím 😉

iwuskaaa
18. okt 2011

@martinas30 ahojky, prosím ťa, čím plníš palacinky? Ja tiež zvyknem robiť na slano - šunka, syr, prípadne šampiňóny, tak hľadám ďalšie inšpirácie 🙂 . Vďaka

sisanka
18. okt 2011

ja dnes spravim asi bryndzove halusky...polievku mame este hovadziu tak snad sa dnes uz doje 😀 ach jaj asi by som mala uz varit.... 😖

martinas30
18. okt 2011

tiez plnim tak na slano sunka syr sampiony ale robim este jednu variaciu a to makku salamu na svk sa vola asi jemna nastruham na struhaci na take tenke rezanceky ,na kusku oleja spenim cibulku opeciem trosku tu salamu a potom ju zmiesam s bryndzou,su tiez vyborne ak oblubujes bryndzu 🙂

martinas30
18. okt 2011

@iwuskaaa tiez plnim tak na slano sunka syr sampiony ale robim este jednu variaciu a to makku salamu na svk sa vola asi jemna nastruham na struhaci na take tenke rezanceky ,na kusku oleja spenim cibulku opeciem trosku tu salamu a potom ju zmiesam s bryndzou,su tiez vyborne ak oblubujes bryndzu 🙂

monlu
18. okt 2011

kocky, nemate nejaky fajn receptik na tekvicu pre moju malu 🙂? dakujem

iwuskaaa
18. okt 2011

@martinas30 bryndzu milujeme, ďakujeme! 😉 Určite vyskúšam 🙂 😝

@monlu výborná je tekvicová polievka, robieva ju moja mamka, ja nie, lebo môj manžel tekvicu nemusí, takže recept nepoviem 😒 . Ale skús na MMB vyhľadať v receptoch 😉

monlu
18. okt 2011

@iwuskaaa dakujem, pozriem 🙂

titkovamiriam
18. okt 2011

@monlu tekvicova polievka,privarok,len tak udusena zo zemiakmi,prazenica s tekvicou....

gianni
18. okt 2011

dnes rascová polievka a file upecené na grile s cuketou+zelen.šalát s jogurtom(to len pre seba tak diétne)

gumimaci
18. okt 2011

brokolicova polievka s oprazenym chlebom, moja a krpcova oblubena 🙂

inffinity
18. okt 2011

@gumimaci jak děláš brokolicovou polévku, šupni inspiraci mám jednu v lednici takže bych vyzkoušela něco nové 🙂 díky