Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@bubinko83 ja tiez miesto karfiolu davam vzdy brokolicu...zajtra to idem prvy krat vyskusat s karfiolom, tak uvidime 😉
@bambola mnaaaaam, milujem cordon bleu. Hned by som si dala 😀
@barushkaaam ved brokolica je len nejaky zmutovany karfiol takže tam neni čo pokazit. 😀
este som nasla jeden recept na karfiol ktory chcem vyskusat : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=442
dojem zo vcera zemiakovy privarok a sekanu na obed a na veceru si upecieme cviklu so syrom 😉
dnes polievka zo vcera, kuraci vyvar a hrachova kasa a vcera vecer este manzel upiekol fasirku a ja som k tomu spravila zemiakovu kasu. 🙂
šošovicová (červená) polievka a makové rezance
dnes polievka este neviem ale druhy chod si vybrali pirohy zo zemiakmi a lekvarom poliate masielkom mnam 🙂
U nás dnes guláš s chlebíkom a palacinky. Spravím klasické a aj zapekané... 😉
dnes rychlovky: polievka zo struckovej fazulky a granadir
paradajkovú polievku a perkelt z bravčového mäsa a kolienka , alebo rizoto ......
U nás dnes zemiakové placky plnené pikantným bravčovým mäsom...
karfiolovo-mrkvová polievka zo včera, čevabčiči so zemiakmi
paradajkova polievka ,,,kuracie prsia s hribikmi na smotane a cestoviny,
dnes to budu zapekane cestoviny
@betina1984 mnam mnam 🙂
my fazuľovú s údeným, to bude prvé aj druhé 😝
u nas dnes hubova na kyslo a rezance s tvarohom, pre chlapa na slano a pre mna sladke 😉
Mrkvova polievka. Torteliny asi s pestom 🙂
karfiol s cestovinami
vcera som na ziadost mm k meninam piekla puncove rezy a zeleninovu pizzu. Dnes robim bryndzovu polievku a cestoviny s makom
dnes som mala navarene uz pol deviatej rano 😝 , skusila som polievku z pecenej mrkvy http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29825 a spravila som nase oblubene palacinky
žienky poraďte mi prosím niečo sýtejšie z lístkového cesta....mám ho vytiahnuté, ale teraz neviem čo s ním...chcela by som to na večeru, takú ľahšiu 🙂 máte niečo overené?
@lunana mna teraz napadlo, ze doma robime pirohy z listkoveho cesta a plnime ich vsetkym moznym - syr, sunka, udene maso, spenat, huby, olivy.....
@lunana alebo urob praženicu s hubami a naplň rozvaľkané lístkové cesto a stoč ako štrúdľu. Daj upiecť a nakrájaj...
pre chlapov kuracie masko a ryza so zeleninkou a ja v ramci 90dnovky spagety s paradajkovo sampionovou omackou
knedla vo vajíčku so syrom - taká zložitá večera 😎 😎

dnes polievka zelena fazulka na kyslo zo vcera, cordon bleu s hranolkami 🙂