icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lunana
19. okt 2011

@barushkaaam
@betina1984 Ďakujem 🙂 asi niečo z toho skúsim 😉

daniz
19. okt 2011

@lunana pizza

babulka123
19. okt 2011

dnes zeleninkova polievka a kuracie pecienky na cibulke, ryza, cvikla, a idem spravit muffinky,
zajtra snad ostane polievka pre drobcov, a asi francuzske zemiaky..

janka256
19. okt 2011

my mame spenatovu polievku a sunkafleky 🙂

miriamr
19. okt 2011

paradajková polievka, plnený kurací rezeň a ryža, včera som piekla toto http://www.recepty.cz/recept/pernik-ii-3996 😀

katushka16
19. okt 2011

cesnaková polievka s opečeným chlebíkom a mäsko na slaninke,zemiaky na cibuľke a cvikla

strihalka
19. okt 2011

@daniz tak to je dobra cholesterolova bomba 🙂ze deset vajec ty kokos, to by ty testy dopadly aj u zdraveho clovek na prd

bambola
19. okt 2011

@daniz @strihalka 10 vajec ale hlavne , ze tam je nizkotucny syr 😀 😀

daniz
19. okt 2011

@strihalka to je fakt, ale keď si zoberieš, že to máš na celý plech anakrájaš na veľa kúskov, tak to až také hrozné nieje. to pripadne na cca 1 človeka tak 2 vajíčka...

strihalka
19. okt 2011

@daniz aj tak dost.....hmm

jania023
19. okt 2011

kocky nejaky recept na kuskus??neporadite?

inffinity
19. okt 2011

@gumimaci tak polívečku sme dneska vyzkoušeli a je luxusní, moc děkuji za tip. mám s malou prolémy nechce moc papat už nevím co bych vymyslela a tuto polívečku snedla jedna báseň super ještě jednou díky!!! 😉

akika722
19. okt 2011

dnes hranolky+rybie prsty,tatarska alebo kečup 😅 rychlovka

gumimaci
19. okt 2011

@inffinity jej som rada, ze chutila 🙂 Aj u nas patri k tym oblubenejsim jedlam 😉

bubinko83
19. okt 2011

@akika722 my mame tiež radi rybie prsty ale ja to neznašam robit lebo mi to strašne prska a mam všetko mastne potom. Dajte nejake typy aby to tak nefrkalo? Dakujem

akika722
19. okt 2011

@bubinko83 ja ich rada nemam 😀 len ryby-ale rybie prsty nie 😒 ale mne to neprska ked robim 😒 nieje to olejom? 😕

inffinity
19. okt 2011

@bubinko83 Bubi vyzkoušej jak je vytáhneš z mrazáku dát je na ubrousek jak povoli at nasaje vodu. Nemělo by to potom prskat 😉

claudica
19. okt 2011

@bubinko83 Možno je to tým, že na moc horúci olej dáš mrazený polotovar, ktorý je niekedy taký "vodový"... Skús tie prsty trochu skôr vybrať z mrazáku, alebo dať olej na "miernejšie", iné poradiť neviem... 😉

bubinko83
19. okt 2011

@akika722
@inffinity určite to nieje olejom ,použivam bud Venus alebo take tie drahšie.A skušala som nechat trošku aj rozmrazit a uplne sa mi začali počas smaženia rozpadat.Nechapem. 😕

claudica
19. okt 2011

@inffinity asi sme to písali naraz, nevšimla som si... 😉

nelly3
19. okt 2011

kuracie sote +ryža 😉

bubinko83
19. okt 2011

@nelly3 ja som varila toto iste dneska 😀

nelly3
19. okt 2011

@bubinko83
to je taka rychlovka 😵

bubinko83
19. okt 2011

@nelly3 to je teda,ja to inak moc nemusim ale muž to ma rad tak kvoli nemu. Ja ete dojedam cestoviny s brokolicou z pondelka.

lydia22
19. okt 2011

Bryndzova polievka,zemiakyvyprazany syr,tatarka

gianni
19. okt 2011

dojedám racovú polievku a ku kus-kusu som si na rýchlo urobila kuracie soté na cibulke so zel.šalátom

gianni
19. okt 2011

@jania023 ja som si pred včerom urobila len taký čistý ale na nete je na vela spôsobov,napr. na šampionoch....podla toho čo máš rada

evatko
19. okt 2011

@ Bubinko83, a preco ich nedas na papier na pecenie do truby, bez kvapky oleja, je to chutnejsie, zdravsie a ziadna spina

ladyjh
19. okt 2011

@jania023 Ja kuskus robievam tak, ze ho na panvici do zlatisla prazim na oleji, potom ho zalejem v miske horucou vodou (a niekedy pridam aj trocha pomarancoveho dzusu, aby bol exotickejsi 😉 ). Tej horucej vody dam asi 2cm viac ako kuskusu a prikrijem na 20 minut filmom. Ked mi nazije, dam trocha oleja aby sa nelepil, a potom davam na male kusku pokrajanu rajcinu, papriku, uharok, masko ake mam. Ak mam, pomrvim tam aj feta syr. Mnan!