Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
cernohorsky rezen s ryzou a este urobim zopar zemiakovych placiek...a mala si nakazala aj paradjkovu polievku 🙂
spagety s masom, zemiaky gazdovske (cibula, slanina, cesnak, syr a zapiect do rury).
Upeciem parizskej kocky.
a potom umrem od unavy. 😎 😎 😎 😎
ideme do restiky, sme len sami dvaja, mala u dedkovcov, do tyzdna porodim a potom uz nebude moznost sa niekde dostat, tak to vyuzijeme este poslednykrat 😵
@daniela1974 parizske kocky,to znie fajn..mohla by si napisat recept? 🙂 dakujeeem....
mate niekto osvedceny recept na nieco z dul (dule/bižalmy...kazdy to vola inak). Mam ich asi 2 kg, vonaju mi v kuchyni a neviem co s nimi. My sme ich kedysi davali do skrin proti moliam, no ale tolko skrin v byte nemam 😀 😀 😀
babenky, ako robite cucoriedkovy kolac?
zeleninova polievka, rizoto s parmezanom a salatik
kuracia polievocka, pecene kuracie stehna a ryza a kompotik broskynovy a mne manzel donesie z mesta hamburger, ked sa ziada, tak sa ziada 😀
dnes dospeli bez polievky, mala ma zeleninovu s druhe mame sosovicovy privarok s uvarenym vajickom a chlebom
jesenná zeleninová polievka, grilovaný losos s hranolkami a brusnicovou kari-ryžou, ryžový nákyp s hruškami a hrozienkami, muffiny s bielou čokoládou, mandľami a brusnicami. dnes som sa vyšantila v kuchyni a mám pár dní pokoj 🙂 kto príde na návštevu? 🙂
dnes zijeme na slepacej polievocke..
cestoviny s nivovou omáčkou a jablčková štrudla
Dnes na rozkaz MM máme špagety a malý ma zeleninovú polievku. 🙂
brokolicova polievka a zemlovka
ja som robila šošovicovú polievku, zemiakový šalát s rybími prstami a tiramisu 🙂
dnes sme mali doma upecene dukatove buchticky 😉 a zajtra ideme so svagrovcami na kacacinu 🙂
Dneska si necham privezt pizzu... 😉
Dnes rodinna oslava-šunkové rolky, brokolicova kremova polievka,živanska na plechu,ťahaná strudla 🙂
Kuracia polievka ,zemiakove placky,segedinak a americky kolač 🙂
Dnes? 🙂 Pizza,čína a broskyňový koláč. 🙂
a na večeru zasa rezance s makom, minule nám zachutili
Dnes u nas boli sulance...manzel si dal makove a ja na slano s oprazenou cibulkou,mnaam
a kolacik jablkove pyte
Z dnešnej oslavy ostali ešte kuracie stehná, takže ich máme i na zajtra.
nam ostal losos a na zajjt. veceru asi objedname pizzu.

spagety