icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ivetah
22. okt 2011

my sme dnes mali paradajkovu polievku a palacinky.
zajtra bude kuraci vyvar, dusene morcacie stehno s mrkvou a hraskom zapecene v listkovom ceste.

ivetah
22. okt 2011

@kralicica ako robis prosim ta tu ryzu? a ktoru na to pouzivas - bielu dlhozrnnu, nelupanu, hnedu ci cervenu? dakujem.

katka3012
23. okt 2011

My si na nedelu vzdy robime slepaciu polievocku, kuriatko s ryzou a kompotikom,a ako kolacik bud jednoduchy pernik,alebo babovku 😉

salma22
23. okt 2011

domacu slepaciu polievku na to ze dnes mame birmovku tak americke zemiaky br.rezen na prirodno a obloha

miminkad
23. okt 2011

@happy8051 jasne 😉 korpus-2 balicky bebe kekse,tie stvorcekove,kakaove,rozdrvit,zmiesat ich s rozpustenym 125mg masla,dat do formy a na 12min upiect do truby.plnka-1/2kg tvarohu zmiesat s 250g masla,2vanilkove cukre,100g praskoveho cukru,pridat zelatinu roztopenu,dat na studeny korpus.na tvaroh sa moze naukladat ovocie a poliat zelatinou.teraz su rozne farebne a su na 1/2l tekutiny 😉

sharmana
23. okt 2011

zeleninová polievka (s porikom a brokolicou)... druhé by som chcela hovädzie dusené na smotane s fazuľovými strukmi 🙂

katkas1
23. okt 2011

Takze mi mame kuraci vyvar, syrove rezne z mleteho masa a zemiackova kasa a pudingove rezy 🙂

babullka1
23. okt 2011

Robim len palacinky ...na obed ideme k nasim a svokrovcom 😉

kikusa8
23. okt 2011

klasicka slizikova polievka, marinovane kuracie placky, ryza, kompot 🙂

zuziq
23. okt 2011

masove gulky v paradajkovej omacke a domaci knedlik

jasin
23. okt 2011

Knedliiik a smotanova omacka 🙂 ech dufam ze bude jedla 😀 😅 ale idem podla receptu tak snaad..

titkovamiriam
23. okt 2011

slepacia polievka 😀

ellit
23. okt 2011

kuraci perkelt s haluskami a jablckova strudla. Polievku sa mi nechce, ja viem, ze je nedela 😉

barushkaaam
23. okt 2011

penne zapecene s nivou, eidamom a sunkou

tinuskaha
23. okt 2011

madarsky gulas

zuzana581
23. okt 2011

Hovädzí vývar, chrenová omáčka s knedlou a hovädzím mäsom, bublanina s pudingom a šlahačkou.

katkas1
23. okt 2011

@babullka1 to mas dobre vymyslene 😀

babullka1
23. okt 2011

@katkas1 ja to tak mam kazdy vikend 😀 maly byva cely vikend u mojich rodicov a tak si vzdy po neho v nedelu na obed chodime..a rovno tam aj obedujeme..a potom ideme este pozret svokrovcov..tak aj tam sa nam vzdy ujde 😝 😉

happy8051
23. okt 2011

porova polievka s rezancami, zemlova knedla, bravcove rezne s brusnicovou omackou

tinka274
23. okt 2011

cesnacka 😀 😀 , pečene kur. stehna z jablkami a pečenymi zemiakmi 😀 😀 😀

miriamr
23. okt 2011

kurací vývar, plnená paprika s knedľou a nepečená jablková torta 😵

tosomja
23. okt 2011

hovädziu polievku, morčacie prsia so šunkou, broskyňou a syrom, zemiaková kaša
zmrzlinové poháre s horúcou čokoládou a černicami...to až na večer

babulka123
23. okt 2011

ahojte.. dnes zeleninkova polievka a svieckova { z brav.kare - nemala som hovadzie..} ale aj tak dobre, knedla..

mimi21mimi
23. okt 2011

Kurací vývar so zeleninou a pečené kura s ryžou a k tomu hrášok/kyslá uhorka.

adelaida33
23. okt 2011

gordon blue, zem. kaša a broskyňový kompot

kralicica
23. okt 2011

@ivetah ja pouzivam klasicku dlhozrnnu bielu ryzu, preplachnem ju, osmazim na oliv. oleji az do chrumkava, zalejem 2 cm nad vodou, pridam stipku soli, lyzicku kari, hrst brusnic susenych, prikryjem a dusim na miernom plameni do vyparenia vody.

ivetah
23. okt 2011

@kralicica dakujem to vyskusam, ked budem robit nejaku indiu 😉

dadenka1
Odpoveď bola odstránená
katkas1
23. okt 2011

@zuzana581 ahoj ako robis tu bublaninu?

amdeis
23. okt 2011

takze dnes vyvar z morcacich kosti a pre nas velmi netradicne pecene kura, ryza, zemiaky. Ja kura malokedy pripravujem. A toto budemem mat aj zajtra. Na olovrant bola tekuta cokolada s bananom.