Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dojedam zo vcera francuzsku cibulacku a sulance 😉
na veceru u mamy bude drzkova a zajtra doma spravim tzv. IKEA menu - u nas velmi oblubene, masove gulky, varene zemiaky, hneda omacka a brusnicovy dzem k tomu 😉
Halusky a br.na stave.polievka?Neviem! 😒
Dnes prídem neskôr domov, tak iba makové rezance... 😒
takze dnes kuracie stehienka s ryzou a zajtra zeleninova polievka a vyprazane plnene zemiaky a taky fajny kysnuty kolac co sa zapleta ako vianocka a je vnom cokoladova plnka, neviem ako sa presne vola ale je uzasny😉
@chrobulka asi ti bude ten pudingos, je to uplne super jemnucke cesto a ja milujem kakaove naplne ale robim aj lekvarove pre mm. No a tie zemiaky su super len ich treba jest cerstve, normalne si obielis zemiaky, nakrajas na kolieska asi tak pol cm, medzi 2 das salamu ja zvyknem z lidla vysocinu alebo z billy kostelecku vysocinu ale mozes aj slaninku, co mate radsej, potom spichnes sparadlom obalis normalne v trojobale a vyprazis. Ked je z jednej strany skoro vysmazene vytiahni to sparadlo a vypraz aj z druhej, je to naozaj veeeelmi velmi dobre, nie je to drahe len to treba jest naozaj hned ako sa to urobi. 😀
Pecene filety s cibulkou a zemiakove pyre, od vcera mrkova polievka s hraskom.
mala som bravcove plucka v mraziaku od zabijacky a potrebovala by som sa ich zbavit tak ich idem urobit na smotane,som zvedava ake budu 😀
filety z alj.tresky so zemiakmi a zeleninou na pare(diéta) a k tomu zvyšok hurky 😉 😉
Džuveč
kyslá fazuľová polievka s klobáskou a k tomu žemľovka s jablkami
To je také srbské jedlo. Ryža+ perkelt+ lečo+ kyslá smotana a treba zapekať v trúbe
francuzske zemiaky a uhorkovy salat
uvidíme, 1.-krát robím 😀 😀 😀
dnes nic,ale vcera bravcove pecene,kapusta,knedla...moj syn sa nevedel dojest 🙂 malokomu sa to chce robit a k tomu s tym nie je ziadna robota,masko sa pecie v rure,kapusticka oprazi na cibulke a za obcasneho miesania dusi sama,no a knedlu som kupila cerstvu v obchode 😝
my dnes vyprazanu mozarellu a zemiaky pecene v trube
Baby a odporucam vyskusat aj tento recept: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4147&user...
Je chutny aj s ryzou.
@kvojtanikova mnaaaam gdule. Zamilovala som si ich u svokrovcou. Oni z toho robia kompot alebo potom opecene na panvici s vanilkovym cukrom - mnam pochutka!
Inak baby, varievate kazdy den?

my dnes mame pecenu rybu so zemiakovou kasou, zemiakovu polievku na kyslo....vcera som robila pizzu....a na zajtra asi zemlovku s jablkami a pudingom... 😀 😀