icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dida38
26. okt 2011

my dnes mame pecenu rybu so zemiakovou kasou, zemiakovu polievku na kyslo....vcera som robila pizzu....a na zajtra asi zemlovku s jablkami a pudingom... 😀 😀

chrobulka
26. okt 2011

dojedam zo vcera francuzsku cibulacku a sulance 😉
na veceru u mamy bude drzkova a zajtra doma spravim tzv. IKEA menu - u nas velmi oblubene, masove gulky, varene zemiaky, hneda omacka a brusnicovy dzem k tomu 😉

rastulka
26. okt 2011

Halusky a br.na stave.polievka?Neviem! 😒

claudica
26. okt 2011

Dnes prídem neskôr domov, tak iba makové rezance... 😒

katkas1
26. okt 2011

takze dnes kuracie stehienka s ryzou a zajtra zeleninova polievka a vyprazane plnene zemiaky a taky fajny kysnuty kolac co sa zapleta ako vianocka a je vnom cokoladova plnka, neviem ako sa presne vola ale je uzasny😉

katkas1
26. okt 2011

@glee ahoj, piekla si tu babovku v silikonovej forme?

chrobulka
26. okt 2011

@katkas1 - nie je to tzv. pudingos? 😉
a ako vyprazas zemiaky, daj recept, to prvykrat pocujem/citam

katkas1
26. okt 2011

@chrobulka asi ti bude ten pudingos, je to uplne super jemnucke cesto a ja milujem kakaove naplne ale robim aj lekvarove pre mm. No a tie zemiaky su super len ich treba jest cerstve, normalne si obielis zemiaky, nakrajas na kolieska asi tak pol cm, medzi 2 das salamu ja zvyknem z lidla vysocinu alebo z billy kostelecku vysocinu ale mozes aj slaninku, co mate radsej, potom spichnes sparadlom obalis normalne v trojobale a vyprazis. Ked je z jednej strany skoro vysmazene vytiahni to sparadlo a vypraz aj z druhej, je to naozaj veeeelmi velmi dobre, nie je to drahe len to treba jest naozaj hned ako sa to urobi. 😀

mimi21mimi
26. okt 2011

Pecene filety s cibulkou a zemiakove pyre, od vcera mrkova polievka s hraskom.

sisanka
26. okt 2011

mala som bravcove plucka v mraziaku od zabijacky a potrebovala by som sa ich zbavit tak ich idem urobit na smotane,som zvedava ake budu 😀

gianni
26. okt 2011

filety z alj.tresky so zemiakmi a zeleninou na pare(diéta) a k tomu zvyšok hurky 😉 😉

katkas1
26. okt 2011

@gianni aj ta hurka je dieta? 😀 😀 😀

knagyova
26. okt 2011

Džuveč

claudica
26. okt 2011

@knagyova Čo je to? Ja fakt neviem... 🙂

ucitelka70
26. okt 2011

kyslá fazuľová polievka s klobáskou a k tomu žemľovka s jablkami

lalia2
26. okt 2011

@katkas1 tie zemiaky dáš surové, áno? Oni vypražením zmäknú? A to jedávate s niečím alebo len tak samé...

knagyova
26. okt 2011

To je také srbské jedlo. Ryža+ perkelt+ lečo+ kyslá smotana a treba zapekať v trúbe

claudica
26. okt 2011

@knagyova Aha, ďakujem. Znie to mňamkovo 😉

peta268
26. okt 2011

francuzske zemiaky a uhorkovy salat

knagyova
26. okt 2011

uvidíme, 1.-krát robím 😀 😀 😀

tanyja
26. okt 2011

pražené kuracie stehná s cestovinou a a ešte asi zvrtnem párkovú polievku zajtra
a malý mal dnes bryndzové halušky, najedol sa do prasknutia 😀
@knagyova aký perkelt ide do toho džuveču?

mirka285
26. okt 2011

dnes nic,ale vcera bravcove pecene,kapusta,knedla...moj syn sa nevedel dojest 🙂 malokomu sa to chce robit a k tomu s tym nie je ziadna robota,masko sa pecie v rure,kapusticka oprazi na cibulke a za obcasneho miesania dusi sama,no a knedlu som kupila cerstvu v obchode 😝

katkas1
26. okt 2011

@lalia2 ano surove a treba ich dobre posolit, ja to jedavam s tatarskou omackou a chlebom ale ak mate radi mozte si urobit nejaky fajny dresing zo smotami a byliniek alebo take nieco moj mm taketo veci neje tak sa s tym nebabrem ani pre seba

glee
26. okt 2011

@katkas1 Nie. Piekla som ju v takej tej forme, co je aj na tortu 🙂

zebra41
26. okt 2011

my dnes vyprazanu mozarellu a zemiaky pecene v trube

glee
26. okt 2011

Baby a odporucam vyskusat aj tento recept: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4147&user...
Je chutny aj s ryzou.

glee
26. okt 2011

@happy8051 prosim ta, ako robis tie bravcove rezne s brusnicovou omackou? 🙂

glee
26. okt 2011

@kvojtanikova mnaaaam gdule. Zamilovala som si ich u svokrovcou. Oni z toho robia kompot alebo potom opecene na panvici s vanilkovym cukrom - mnam pochutka!

gianni
26. okt 2011

@katkas1 jasné že nie ale trošku zhrešiť môžem,nemá to kto dojesť malý nechce a starý išiel na služobku 😉

glee
26. okt 2011

Inak baby, varievate kazdy den?