Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja som dnes robila lokše a dukátové buchtičky 🙂 😉
baby mrknite na toto http://www.akosatorobi.sk/video/2537/visnovy-ko... visnovy kolqac dunajske vlny vyzera uzasne!!! 😉
@bzucinka2 😉 treba skusat!!!!!
ja vcera kakaove palacinky a sa po nich dnes zaprasilo 😉 😉 😉 ,
@veronika1417 milujeeeem ja robim zo vsetkeho ovocia 🙂 co je po ruke
žienky, robila niektorá tekvicovú krémovú polievku ? receptík by sa nenašiel? 😅 🙂
no tak namiesto zapeceneho karfiolu bol gulas 😀
@veronika1417 ja ho už mám dávnejšie odpísaný ale neviem kedy ho budem robiť ,no musí byť super,mnam
@gianni @titkovamiriam ja by som si ho strasme dala 😀 zajtra mrknem ci na neho vsetko mam a skusim asi 😉
dnes boloňské lasagne a zo včerajška rajčinová polievka
dnes špagety. 🙂
@vesi na oleji spenis cervenu cibulku, slaninku ( staci nakrajat na väcsie kusky) , podusis , podlejes bielym vinom ( s mierou cca 1,5 dl ) pridas ml.cier. korenie, sol, 2 bobkove listy a varis do mäkka cca 20 minut, ked to budes mat rozvarene vyberies bobkove listy a ostatne spolu rozmixujes , zahustis trosku solamylom a pridas od oka smotanu na slahanie , ale aby nebola polievka biela. fakt len trosku na zjemnenie. podla chuti dochutis. podavat mozes s oprazenou cibulkou alebo slaninkou a s krutonmi. 🙂 je naozaj mnamkova!
@veronika1417 vyborny je aj cesnakovy dressing , ktory si davam u nas v restike na pizzu : cesnak, majoneza, calamada , trsku soli 🙂 mnaaaam! 🙂
vcera rucolova polievka a brav. stehno na rasci s tarhonou a cviklou 🙂
V nedelu vyvar, hovadzia svieckova s knedlou... ale taka vylepsena, v masku boli zatocene dobroty, ako na spanielske vtaciky - vylepsenie od mojej mamy... odporuuucam! 😵
V pon. hraskova polievka s krupicovymi knedlickami, maskove rizoto so zeleninkou, uhorkovo-paradajkovy salat.
V ut. rychla polievka zaprazena, domaca pizza, spagety so syrovou omackou so zeleninkou, visnovy posuch.
V str. hrachova polievka zo zlteho hrachu, halusky.
😵
palacinky, lievance a zeleninova polievka🙂
aj u nás palacinky a kalerábová polievka
zemiaky v šupke preliate opraženou cibuľkou na masle, s tvarohom a kyslou smotanou
Baby mne sa v poslednej dobe nedaria palacinky ani lievance 😖 mohli by ste mi niektora poslat spolahlivy recept? Neviem ci to moc slaham albo co 😠 cesto mi ostane vyslahane do peny a zle sa mi z toho robia alebo su suche - no nie su vobec dobre a to som kedysi robila velmi dobre palacinky a aj lievance ☹ velmi to s manzelom lubime ale neviem kde robim chybu 😕
u nas dnes zaprazena zeleninova polievka s cestovinou a cukinove placky...
zajtra pecene kura s ryzou a uhorkovym salatom a hovadzi vyvar...
obed dojedáme, večera asi suchá alebo palacinky, zajtra upečiem kura so zem.kašou a holubiu polievku
na veceru som robila palacinky - my sme mali sladke s dzemom a mm si ich naplnil zvysnou pecienkou z obeda a vraj to bolo fantasticke 😀 😀 😀 dnes budu po 3 rokoch konecne francuzske zemiaky a polievka zo vcera
@veronika1417 odkedy som nasla tento recept tak robim len tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654 a su vyborne. vyskusaj 🙂 a lievancie tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8527 su tiez velmi dobre, ale moc sladke, davam menej cukru.
@stankapk joj dakujem uz aj si ukldm a asi dnes aj spravim 😉
@stankapk prosim Ta a slahas to rucnym slahacom na najvyssom stupni? a robis sneh zvlast?
u nas dnes LASAGNE 😵
ahojte dnes dojedame a len dorobim lebo urcite bude malo zemiakove placky 🙂
@veronika1417 presne tieto palacinky robim ako dala link @stankapk a su vybornee a ja len trebars robim tym rucnym slahacom vobec nepouzivam elektricky a stale sa vydaria a hlavne su rychlo spravene

@katkas1 nie je zac, skoro sa uzdravte. 🙂