icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
3. nov 2011

@mariana0915 najsor slaninku a ked pusti trochu mastu tak do nej cibulu 😉

murinka
3. nov 2011

u nas odvcera jucha a teraz robim este sosovicovy privarok so spekackou

kawasaki17
3. nov 2011

vyprazany lunchmeat v trojobale so zemiakmi a tatarskou omackou, zeleninova polievka od vcera 🙂

mita9
3. nov 2011

Kocky co zajtra varite?

nuna55
3. nov 2011

Hríbikovo melencová polievka a jablkovo-hrušková žemlovka

stardust
3. nov 2011

vcera zapekana kvaka so zemiakmi a morcacim masom, dnes fenyklova polievka s lososom

nanulik
3. nov 2011

my sme dnes dojedali ešte rajčinovú omáčku a mali sme aj halušky bryndzové a čo zajtra? idem čítať čo ste niektoré dnes robili

nanulik
3. nov 2011

no takže zajtra bude nejaký strukovinpvú prívarok a k tomu opečiem nejakú údeninu. a na víkend sa nechám prekvapiť čo uvarí moja mama. ja idem do školy tak slúbila že nám zabezpečí poživeň

l.lara
3. nov 2011

my vcera spenat s vajickom, dnes fliacky so sunkou a zajtra kuraci vyvar a chcelo by to nejaky kolacik.. 🙂

firstbaby
3. nov 2011

u nas dnes bola fazulova polievka a zapekana brokolica, potrebovala som ju uz spotrebovat a mala ju miluje, tak som dnes zabodovala...tatinova vraj staci len syta polievka 🙂 na zajtra sa chystam na makove sulance a slivkove gule 😉

l.lara
3. nov 2011

a toto som piekla cez vikend podla receptu @zamilovana... ananasovy kolac s parizskou slahackou (ale z kinder cokolady)

mariana0915
3. nov 2011

babenky nejaky super recept na žemlovku aku robite vy a chuti vam aj detom 🙂

lussy23
3. nov 2011

Dne s Maggi nápady - Zapekané kurča 4 druhy syra

titkovamiriam
3. nov 2011

@mariana0915
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34967 jedna z mojich,ja robím aj bez peny aj s tvarohom co je doma po ruke a robila som uz vanilkovy puding na vrch 😉 a ked sa mi nechce tak len rozky a jablka zaliate smotanou a vajíčkami.
dobra je aj zo sladkých makoviek alebo vianocky.

inak dnes som zistila že existuje cestovina ,,slovenska ryza,, ja som si do dnes myslela že je to tarhona a to je fakt cestovinova ryza -zajtra budem robit s kuracou pečenou 😉 😅 clovek sa uci cely život 🙄

egyptanka
3. nov 2011

brokolicova kremova polievka a zemiakovo-cukinove placky.

luba142
3. nov 2011

hrstkova polevka a na veceru ze´miakove sulance s makom 🙂

zuzkaremiaska
3. nov 2011

@moonlightka Ahoj.používam baby karotku,ktorú osmažím na masle,poprášim hladkou múkou,zalejem vodou, pridám soľ a trochu vegety.Nechám poriadne zmaknúť mrkvu, potom celú polievku rozmixujem,vlejem trošku šľahačkovej smotany,počkám,kým začne ešte raz vrieť a vypnem. Zvlášť uvarím mrveničku, ktorú potom dám do tanierika a zalejem polievkou. Malá sa ide za touto polievkou zblázniť. Dobrú chuť. 🙂

rebecca2006
3. nov 2011

@zuzkaremiaska super! zajtra malému skúsim uvariť 🙂

dada1212
3. nov 2011

Ja som to už dávno nebola, nebol nejako čas 🙂
Dnes sme ešte dojedali segedínsky zo včera, urobila som štrúdlu z lístkového cesta a zajtra asi pečené kurča s tarhoňou.

luy
4. nov 2011

ahojte.Včera som večer na dnes varila:slovenskú ryžu a bravčové na paprike.Mňam

chrobulka
4. nov 2011

dnes zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, hovadzie na hrasku, pyre, ryza, a tie polotovarove kuracie nugetky z reklamy... co sa vyvalaju v oleji, v zmeske zo sacku a upecu v rure bez tuku 😉
pridu svokrovci a svagor a isto budu hladni po dlhej ceste, tak preto tolko toho...

mimi21mimi
4. nov 2011

Kelový prívarok s párkou alebo vajíčkom a chlebom. Dnes bez polievky.

luy
4. nov 2011

@chrobulka a dobré su tie nugetky?

adelaida33
4. nov 2011

paradajková polievka so smotanou a krupicovými haluškami,
bravčové naprírodno, ryža a kyslá uhorka alebo nájdem v špajzke nejaký kompót...

romea
4. nov 2011

krémová kalerábová polievka, pečené kuracie štvrte a zemiakový šalát 🙂

veronika1417
4. nov 2011

ja dnes vobec neviem co varit a to stale citam aj strany dozadu co by som take co najrychlejsie a najlachsie uvarila lebo dnes nejako nevladzem ☹ poradte nieco mnam, cokolvek 😉

janefonda
4. nov 2011

vyprazany karfiol a varene zemiaky s petrzlenovou vnatou 😉 plus zeleninovy salat

adka7755
4. nov 2011

Dnes kelový prívarok a poobede spravím orechový závin z kysnutého cestra..a na zajtra hovädzia roštenka na šampiónoch s tarhoňou..

lucikatn
4. nov 2011

dnes budu zapekane cestoviny s brokolicou podla receptu ktory tu dala pred par dnami li_la a zo vcera dojedame rajcinovu polievku s pismenkami. Na veceru puding a ak budem mat cas tak k tomu upeciem dukatove buchticky. Zajtra bravcovy gulas.

gumkacik
4. nov 2011

kapustovu polievku a meso s o zemiakovymi plackami. a zajtra budem robit gulas pre 50 polovnikov srnci 😠