icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bronia13
9. nov 2011

ja som varila palacinky 3-2-1 - tie su super a lahke, nic viacej moj manzel by jedol len same sladke a je tenky ako prutik - keby ja som mala taky problem 😎

katkas1
9. nov 2011

@bronia13 to su ake palacinky?

bronia13
9. nov 2011

@mia258 ahoj ako sa robi francúzsky jablkový koláč? mas recept prosim ta?

anulienka166
9. nov 2011

ahojte..u nas boli langose, hrachova polievka a vianocne vyrojovane pecivo . 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anulienka166
9. nov 2011
bronia13
9. nov 2011

@katkas1 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654

velmi super a velmi jednoduche - fakt nemusis davat olej ani nic na palacinkar nepripecu sa ti! 😎

bubinko83
9. nov 2011

@bronia13 ja robim niekedy aj zemiakove placky na teflonovej panvici bez oleja a je to dobre a nie je vobec mastne 🙂

bronia13
9. nov 2011

@bubinko83 fakt a uplne bez oleja? wow to som nevedela ze sa to da? takze da sa to?

bubinko83
9. nov 2011

@bronia13 uplne bez oleja. Ja to tak robim a aj malemu davam take. Ale nie vždy niekedy mam chut na tie mastne klasika na oleji,lebo muž len tie chce. 🙂

gianni
9. nov 2011

na ranajky cuketové lečo a ostatné zo včera+ pre malého banán medzi piškotami zaliate čokoládou

blanocka
9. nov 2011

my sme mali bryndzove pirohy a zeleninkovu polievku s krupicovymi haluskami

gianni
9. nov 2011

robili ste niektorá tento koláč z mikrovlnky? lebo ja pred chvílou a bol ako kamen,skôr ako sušienka ale moji chlapi ho zjedli a zapili mliekom 🙂 http://www.artmama.sk/vsetko-ostatne/kolac-upec...

adulikka
9. nov 2011

dnes varil manžel kapustovú polievku a bravčové mäso na zelenine ,tak mám pokoj z varením možno na tri dni ,použil tie najväčšie hrnce aké máme doma 😀

mayap
9. nov 2011

krémová cesnaková polievka s opečeným chlebíkom a bravčové plátky s lečom (šťavu z mäsa som rozmixovala kvôli deťom ) a kolienka. bude aj na zajtra... 🙂

gab
9. nov 2011

sosovicovy privarok s opecenou slaninkou, viedensky knedlik

lenadka
9. nov 2011

hm dnes od rana varim huspeninu, teraz som ju zlievala, tak drzte palce nech mi sadne 😀 lebo tolko masovej polievky by sme jedli tyzden 😀 😎

adelaida33
10. nov 2011

restované sójové mäso , syrová omáčka, cestoviny

titkovamiriam
10. nov 2011

Dneska kuracie prsia na prirodno a ryza,zeleninovy salat,babovka-kuracia polievka 😉 a uvidime co dostanem kupit na trhu 😉

firstbaby
10. nov 2011

dnes polievka zo zelenej fazulky so zemiakmi na kyslo a zapekany karfiol 😉

nelinka0401
10. nov 2011

@firstbaby a ako robíš ten zapekaný karfiol??mám doma a neviem,čo s ním 😀

dena
10. nov 2011

rozkázali si francúzske zemiaky 😉

firstbaby
10. nov 2011

@nelinka0401 uvarim si karfiol a aj zo dva vacsie zemiaky, spolu premiesam, ak mas doma sunku alebo sampinony, tiez mozes pridat, vsetko spolu do janskej misy, alebo inej zapekacej, a prelejem nalevom - 4 vajcia a 2 dcl mlieka, peciem asi 25 minut, potom naukladam platky syra alebo struhany syr a dopeciem vo vypnutej rure 😉

nelinka0401
10. nov 2011

@firstbaby vdaka..skúsim..všetko mám doma..tak už aj idem pracovať na dobrom obede 😉

tinuskaha
10. nov 2011

dnes si manzel rozkazal hrachovy privarok 😒

vivusika
10. nov 2011

zemiaková polievka s párkom od včera, žemlovka s jablkami a tvarohom 🙂 a na zajtrajšie malého narodky 3bit koláč a vláčikovú tortu 😀

mata71
10. nov 2011

rajčinova polievka a granadir,

lydia22
10. nov 2011

Polievka co dom dal a palacinky 3 2 1

anaxamon
10. nov 2011

na veceru budem varit asi spenat, uz sme to strasne davno nemali..

maculik
10. nov 2011

ahojte kocky,
neviete mi poradit, co take by som mohla uvarit mm a detom, idem zajtra rano do nedele prec, tak aby mali nieco na piatok-sobotu, v nedelu uz uvari mm. POlievku som rozmyslala asi cesnacku so zemiacikmi, to maju radi, ale druhe netusim. Vcera sme mali fasirky s kasou, predtym pecene stehna s ryzou., predtym granadir a palacinky.

Dakujem 🙂

ukana
10. nov 2011

@maculik , niečo čo sa dá zohriať, paprikáš, guláš s knedlou, segedín, nejaké masko na štave ...masové gulky v paradajkovej omáčke 😉