icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adelaida33
11. nov 2011

šošovicová polievka so zeleninou a ovsenými vločkami
makové parené buchty (z obchodu 😝 )

sisanka
11. nov 2011

@luy si ma navnadila s tou tortou,idem dnes vyskusat 😀 😉 uz sa tesiiiim....

mata71
11. nov 2011

tak zmena planu,,poečena sekana bola teraz,,polievka je hotova aideme na vylet do Piestan,a po ceste za najeme v nejakom kaštieli,,,,,,,,,je krasne tak využijeme pekny den,manzel ma dovolenku,,,,jupi,,

danielaj
11. nov 2011

gulášová polievka od včera, zapekaná brokolica, varené zemiaky, jablkový koláčik 😉

lydia22
11. nov 2011

Rizoto

tinuskaha
11. nov 2011

ryzovy nakyp a zeleninova polievka

irsina83
11. nov 2011

babicka priniesla zemlovku a kapustnicu a ja mam od vcera kelovu polievku a pecene kurca s ryzou.... 😉

bbtina
11. nov 2011

frankfurtská polievka a francúzske zemiaky, teraz som si všimla, že všetko na F 🙂

luy
11. nov 2011

@sisanka vyskušaj a daj vedieť,je fakt chutná...............

miriamr
11. nov 2011

huspenina a palacinky a na zajtra zemiaková kaša a jogurtové kuracie rezne 😵

harper
11. nov 2011

u nas to bude asi losos peceny s bylinkami a zemiakove pyre. 🙂

riana12
11. nov 2011

vcera na veceru cina (len kuracie maso, paprika a korenie) s ryzou... ostalo trosku na dnes, no bude treba vecer varit opat, tak rozmyslam, co to bude? 😅

kawasaki17
11. nov 2011

francuzke zemiaky a vajickova polievka, mozno na veceru urobim slivkove knedle, este uvidim ako sa mi bude chciet 😉

prahaxx
11. nov 2011

lahka mrkvova polievka s cestovinou a vyprazany syr + zemiakova kasa a na veceru chlebove placky 🙂

rabiva
11. nov 2011

😝 dnes boduju francuzske zemiaky, aj u nas su 😀 polievka boršč (polotovar)

lucikatn
11. nov 2011

ostalo mi dost ryze tak urobim ryzove fasirky so zeleninovym salatom a cez vikend bude zapecene tofu s nivou a zemiakove pyre

mojkamirka
11. nov 2011

@lucikatn ahoja ako sa prosim ta robia ryzové fašírky? prvýkrát pocujem o takom niečom

eri28
11. nov 2011

hodila som do rury kura a ryza 😀

sisanka
11. nov 2011

@luy a este k tomu aka rychlovka...uz je v chladnicke,som zvedava aka bude 🙂

luy
11. nov 2011

@sisanka teraz som spasala 4 kus ,už nemôžem,ale napíš potom

lucikatn
11. nov 2011

@mojkamirka ked mi ostane uvarena ryza tak ju zmiesam s osmazenou cibulkou, pridam vajicka, trosku struhanky, struhany syr (ked nemam syr tak bez neho ale my sme hrozne syrovi tak ho davam vsade), cesnak a koreniny so solou podla chuti. Davam aj huby alebo zeleninu nakrajanu na drobno - co mas doma. Ked chces mozes pridat aj maso alebo salamu.... Vytvarujem gulky a obalim v struhanke. Dam na plech na papier potrety troskou oleja a upeciem. No ked vam nevadia vysmazane jedla tak to kludne vysmaz na oleji. 😀

rolak
11. nov 2011

paradajková polievka so zeleninkou a čevabčiči neviem s čím.,lebo zemiaky zásobovač zabudol kúpiť 🙂

mojkamirka
11. nov 2011

@lucikatn mnam 🙂

mojkamirka
11. nov 2011

u nas zemiačiková polievka za chvílu budu aj slivkové gule s tvarohom

trdielko149
11. nov 2011

bryndzove a zemiačkové pirohy mňam 🙂 kedze je ich ako pre regiment vojska budu aj zajtra + spravim zemiackovu polievku zajtra,vcera som robila susienky cez lis tak je aj napecene ... a v nedelu pecena kacica,domaca knedla,lokse,kapusticka + nedelna polievocka klasicka a orechovy rez 😉

sisanka
11. nov 2011

@luy mne sa zda ze to zje cele,je uplne vybornaaaa,mnam..dakujem za recept 🙂

mitka2007
11. nov 2011

spenatik s vajickom na tvrdo a polievocka z kyslej kapusticky so zemiakmi 😎

ivett1
11. nov 2011

na večeru pre nás dospelákov čína a pre mojich chrústikov kuracie prsia v cestíčku 😉 ako príloha nejaká zeleninka...

luy
11. nov 2011

@sisanka no u nás to má veľký úspech a vnútro vyzerá suprovo nie?

karinnka
11. nov 2011

Segedin 🙂