Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@solinkarka daj varit fazulu aj umyte rebra, trochu pretlaceneho cesnaku, cierne korenie a varis. po hodke a pol daj trochu sody bikarbony- fazula skor zmekne. ked sa mesko lupi od kosti a fazula zmekla, ochutnaj ci treba prisolit- ja davam hovedzi bujom a podravku. urob zaprazku z cibulky oleja amuky a vlej to tam. pekne zhustne. podavaj bud s chlebom alebo s kolienkami 😉
@gemini2 dakujem 😉
@solinkarka Ja ju robím tiež takto, ale dávam aj zeleninu, mrkvu, petržlen, zeler... 😉
@sarkulka nooo a aj zemiaky mi tam nejak chybaju 😀
@solinkarka zemiaky nedávam, údené mäso potom vyberiem, niečo dám nakrájané naspäť do polievky a ostatné zjeme s chlebom a chrenom, lebo ja tam toho mäsa dávam požehnane 😀
@sarkulka hej ja si ju zas bez zemiakov neviem predstavit 🙂
vy my čítate myšlienky, aj ja dnes robim fazulovu s udeným 😀
@solinkarka 100 ľudí, sto chutí 🙂
jaj fazuľovú, dala by som si, mňam
ja som dnes dve hodiny trávila pri šporáku a vysmážala zemiakové placky
šošovicová mliečna polievka, rizoto 😉
dnes len kapustova polievka a zajtra kuracinka v stave 🙂
zemiakové placky+špenátová polievočka 🙂
hrachová polievka a kurací perkelt plus v trúbe sa mi ešte pečie pudingová bábovka 🙂
kuracia pecienka s ryzou a zemiakova polievka 🙂
taaak a dopiekla sa 🙂 robila som kacenku.. bude sa padavat s dusenou cervenou kapustou a domacou knedlou .. polievocka z kacacich drobkov, slepacich trupov a zeleninkou.. zajtra mam leharo 😉
@kohutovci mňam...len chúťky som si narobila 😅 😅
poradte mi,čo mám zajtra variť 😒 už fakt neviem.polievka bude slepačia ale aké mäso hmmm???mám doma karé ale rezne nechcem ☹
ja som dnes dostala chut na makove sulance... to bola dobrota!!!! 😝 😝
na nedelu klasika,kuriatko s ryzou a kompotikom 😉

Nemate nejaky dobry recept na fazulovu polievku kde by som mohla dat udene rebra? dakuejm 😉