icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

solinkarka
12. nov 2011

Nemate nejaky dobry recept na fazulovu polievku kde by som mohla dat udene rebra? dakuejm 😉

gemini2
12. nov 2011

@solinkarka daj varit fazulu aj umyte rebra, trochu pretlaceneho cesnaku, cierne korenie a varis. po hodke a pol daj trochu sody bikarbony- fazula skor zmekne. ked sa mesko lupi od kosti a fazula zmekla, ochutnaj ci treba prisolit- ja davam hovedzi bujom a podravku. urob zaprazku z cibulky oleja amuky a vlej to tam. pekne zhustne. podavaj bud s chlebom alebo s kolienkami 😉

solinkarka
12. nov 2011

@gemini2 dakujem 😉

sarkulka
12. nov 2011

@solinkarka Ja ju robím tiež takto, ale dávam aj zeleninu, mrkvu, petržlen, zeler... 😉

solinkarka
12. nov 2011

@sarkulka nooo a aj zemiaky mi tam nejak chybaju 😀

sarkulka
12. nov 2011

@solinkarka zemiaky nedávam, údené mäso potom vyberiem, niečo dám nakrájané naspäť do polievky a ostatné zjeme s chlebom a chrenom, lebo ja tam toho mäsa dávam požehnane 😀

solinkarka
12. nov 2011

@sarkulka hej ja si ju zas bez zemiakov neviem predstavit 🙂

dominka11
12. nov 2011

vy my čítate myšlienky, aj ja dnes robim fazulovu s udeným 😀

sarkulka
12. nov 2011

@solinkarka 100 ľudí, sto chutí 🙂

sarkulka
12. nov 2011

@dominka11 Ja som na ňu po tomto rozhovore tiež dostala poriadnu chuť 😀 Cez týžden to vybavím 😉

majka35
12. nov 2011

jaj fazuľovú, dala by som si, mňam

ja som dnes dve hodiny trávila pri šporáku a vysmážala zemiakové placky

sarkulka
12. nov 2011

@majka35 Dobré placky nie sú zlé 😉 My sme ich mali vo štvrtok 🙂

danielaj
12. nov 2011

šošovicová mliečna polievka, rizoto 😉

majka35
12. nov 2011

@sarkulka vydarili sa, recept mám od svojej mamy a tá snáď robila najlepšie placky aké som kedy jedla 😵

na to, že som ich robila dve hodiny a mne sa ušli posledné dva kusy, tak som nevedela, či sa mám hnevať, alebo byť rada, že im tak chutilo 😀

sarkulka
12. nov 2011

@majka35 Buď rada, že chutilo 😉

murinka
12. nov 2011

dnes len kapustova polievka a zajtra kuracinka v stave 🙂

katusska1
12. nov 2011

zemiakové placky+špenátová polievočka 🙂

romea
12. nov 2011

hrachová polievka a kurací perkelt plus v trúbe sa mi ešte pečie pudingová bábovka 🙂

kawasaki17
12. nov 2011

kuracia pecienka s ryzou a zemiakova polievka 🙂

kohutovci
12. nov 2011

taaak a dopiekla sa 🙂 robila som kacenku.. bude sa padavat s dusenou cervenou kapustou a domacou knedlou .. polievocka z kacacich drobkov, slepacich trupov a zeleninkou.. zajtra mam leharo 😉

nelinka0401
12. nov 2011

@kohutovci mňam...len chúťky som si narobila 😅 😅

nelinka0401
12. nov 2011

poradte mi,čo mám zajtra variť 😒 už fakt neviem.polievka bude slepačia ale aké mäso hmmm???mám doma karé ale rezne nechcem ☹

happy8051
12. nov 2011

@romea das recept na babaovku?

bambi2
12. nov 2011

ja som dnes dostala chut na makove sulance... to bola dobrota!!!! 😝 😝

gianni
12. nov 2011

@luy no vidíš,ale môj to aspon zjedol 😉 😉 ,prvý a asi aj posledný krát,ja som tak raz robila aj fašírky na sucho v rúre a tiež sa mu to nevidelo,proste je zvyknutý na iné,mastnejšie

katka3012
13. nov 2011

na nedelu klasika,kuriatko s ryzou a kompotikom 😉

luy
13. nov 2011

@gianni a vieš luto mi je toho mäsa a kupila som dve balenia toho magi,proste moji polotovar do ust nestrčia,fajnovky 😀 😀

danielaj
13. nov 2011

@sarkulka ja tiež robím fazuľovú so zeleninou ako ty 😉 a my si dávame do nej tie hrubé rezance 😉

danielaj
13. nov 2011

dnes pečená kačka, dusená kapusta a hrnčekové knedlíky +normálne knedľa, slepačia polievka a nejaký koláčik, ešte neviem, aký, ale pravdepodobne jablkový alebo hruškový, musím minúť to kvantum jabĺk a hrušiek 😅
@kohutovci my dnes to isté 🙂