icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
13. nov 2011

niečo zo včera 😀

gianni
13. nov 2011

@mirage http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24078
len ja som nedala na plech ale do okrúhlej formy tak som mala z toho tortu 😉

gumimaci
13. nov 2011

@mirage ak budes mat niekedy cas a chut nafot prosim postup na ratatouile , tiez by som niekedy rada vyskusala, ale neviem ozajstny postup. 🙂

tortelinka
13. nov 2011

@chrobulka hodis recept na masko?

levandullka
13. nov 2011

@titkovamiriam Wow, to si sa ale musela narobiť. Ale výsledok stál určite za to 🙂. Hoď potom aj receptíky na tie dobre vyzerajúce papania 😉

titkovamiriam
13. nov 2011

@levandullka to boli vsetko rychlovky-kolac je klasika kakaovník s jablkami a dvomi polevami
živanska je masko a zelenina na plechu navrchu boli este zemiaky
masova pomazanka bolo uvarene maso,cibula,kecup,maslo,trochu zeleninky,kukurica
cestovinový šalat boli male mušle so zeleninou ,vajickom,trochou tatarky
jednohubky syr -jablko,klasika maslove chlebíčky so šunkou a zeleninou
recepty dam zajtra na mmb dnes som rada že zijem ,lebo samozrejme sa nieco aj popilo 😀 😀 😀 😀

kukujka
13. nov 2011

vyprazane kuracie prsia+zemiakova kasa chcela som aj salat k tomu,ale dako nevydalo tak sa otvori nejaka domaca calamadka k tomu

chloe001
13. nov 2011

Zeleninkova polievocka, zemiaky na kyslo.

csina
13. nov 2011

@levandullka ako kedy 😉 väčšinou si urobím zmes z mletého mäsa, osmahnem na cibuľke a troške cesnačku, pridám mletú papriku a koreninky a vrstvím surové zemiačky na krúžky, zmes z mäska, strúhaný syr a prelejem vajíčkami s troškou sladkej smotany alebo mliečka.. tie sú fakt mňamkové.. 😉 ak nemám mäsko, tak so šunkovou salámkou alebo klobásou, pridávam aj varené vajce... inak postup a ostatné ingrediencie sú rovnaké... 🙂

levandullka
13. nov 2011

@csina Ďakujem za tip. Určite vyskúšam, znie to super 🙂

levandullka
13. nov 2011

@titkovamiriam No super :D. Ďakujem za popis, šalátik určite niekedy vyskúšama pomazánka tiež znela skvelo. Oddychuj 😉

zebra41
13. nov 2011

polievka zo vcera, grilovane kuracie stehna a pecene zemiaky. a na veceru pizza

levandullka
13. nov 2011

@titkovamiriam Ďakujem pekne 🙂. Určite vyskúšam 🙂)

nelinka0401
13. nov 2011

baby dajte nejaký dobrý recept na koláč,zákusok...ale aby som ho aj ja zvládla 😀 😀

csina
13. nov 2011

@levandullka 🙂 tak som rada... my zapekané zemiaky milujeme, na 100 spôsobov..najmä moje baby.. a to tá staršia je hodne prieberčivá..ešte ek si k tomu dám za lyžicu kyslej smotany, no mňam..🙂

levandullka
13. nov 2011

@csina Ja mám so zemiačkami trošku problém, nakoľko ich priateľ veľmi nemá v obľube, ale keď ich dám k niečomu dobrému, alebo na veeľmi dobrý spôsob, spapá 🙂. Takže určite vyskúšam a dám vedieť ako to dopadlo 🙂

irsina83
13. nov 2011

my dnes hrstkova polievka a jahnacie podla presovskeho primatora z relacie bezservitky a tekvicoco-zemiakovym pyre 😵 mala spapala celu kotletku 😵 😵

lyongirl
13. nov 2011

dnes som nevarila, ale sme dojedali a na zajtra som teraz uvarila cestovinu so slávkami v rajčinovej omáčke a už sa aj napchávam 😀

csina
13. nov 2011

@levandullka tak to určite vyskúšaj.. a budem sa tešiť, ako mu bude chutiť.... 🙂

levandullka
13. nov 2011

@csina Ďakujeem, si zlatá 🙂. Určite dám vedieť 🙂. Ale verím,že mu chutiť bude 🙂

egyptanka
13. nov 2011

dnes sme jedli u mamy a na zajtra som teraz spravila spenatovu polievku a pirohy so slivkovym lekvarov a par sulancov zo zvysneho cesta.

pattinka
13. nov 2011

Dnes som kuchtila slepačí vývar s mušličkami 😝 pečené plnené kuracie stehienka a k tomu ryža na kari a čerešňový kompótik 🙂 mm sa len oblizoval a malé papali ukážkovo, tak som im ešte perník upiekla - že mi takú radosť urobili a aj ten je už pomaly fuč 😎 práve s mm pcháme posledné dva kúsky - konečne kľud mám, kočky zaspali, pomaly aj my ideme 😎 zajtra dojedáme a v utorok dám vedieť čo nové sa deje v našej kuchyni 😉 a všetkým maminkám ďakujem za inšpirácie, ktoré sem stále šupnete 🙂 ĎAKUJEM 🙂

luy
14. nov 2011

dnes urobím len grenadír,polievka z nedele,ale robím koláč,lebo syn povedal nech urobím aj niečo sladké,tak len taký na rýchlo: Koláč z acidohliného mlieka

35 dkg práškového cukru, 2 vajcia, 1 dcl oleja, 450 ml acidofilného mlieka, 1 ČL sódy bikarbóny, 2 PL kakaa, 35 dkg polohrubej múky, čokoládovú polevu

Práškový cukor a vajcia vymiešame do hladka, primiešame olej, pridáme lyžičku sódy, premiešame, vlejeme acidofilné mlieko, pridáme kakao a nakoniec múku. Toto riedke cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme. Do cesta môžeme pridať mleté orechy, hrozienka alebo kokos,podla toho čo doma máte volne pohodené. 😀 Koláč po vychladnutí potrieme lekvárom a polejeme čokoládovou polevou.

gemini2
14. nov 2011

som hore od pol piatej....chlapcom sa uz nechce spat...co uvarit? vyprazany syr so zemiakmi a polievka asi ziadna...

luy
14. nov 2011

@gemini2 ja som tiež hore a robím grenadir a mala mi tu asistuje

gemini2
14. nov 2011

@luy vy uz aj varite? no ja este dam kavku, cigaretku a potom naskrabem zemiacky....neponahlajte ani vy...

luy
14. nov 2011

@gemini2 tak ja už mám kavu za sebou aj desiatu pre syna a tak aspon pôjdem s malou doobeda niekde pochodit

gemini2
14. nov 2011

t
@luy tu na severe je uz dost chladno tak my asi dnes nepojdeme....vcera mali uplne cervene nosiky....

luy
14. nov 2011

@nelinka0401 koláč z acidofilného mlieka je lahký pridala som dnes recept