Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lenka0283 tak nahrad maslo syrom,tvarohom,
varila uz niektora z vas mrkvove halušky ? Videla som niekde recept. Zatial sme robili len špenatove,a mali uspech.
🙂
@zvedavamt jasne aj kelove,karfiolove to ide z kazdej zeleniny 😉 a so syrom je to mnamka!
@titkovamiriam
waaw, aj som rozmyslala, ze z coho by to ešte šlo. dakujem za inšpiraciu.
🙂
brokolicovo karfiolova kremova polievocka a francuzske zemiaky
dnes zapeciem bravcove so smotanou a syrom,to je asi najrychlejsie-len to hodim na plech a k tomu asi opekne zemiaky...a este cestovinovo-krabi salat 🙂
Kapusta, knedľa, pečená krkovička
tak ja som vcera robila jaternice s pucenymi zemiakmi s cibulkou a konecne prvyyyyy krat sa mi podarili bez toho aby mi praskli ,boli fakt vynikajuce 😵
@titkovamiriam vidíš, podobne som to robila, aj som špikovala mäsko a aj tak sa mi videlo suché a drobilo sa...že by to bola dĺžka varenia...?
@csina hmmm to neviem skor masom...
dnes budu len kuracie stehna a prsia a zemiaky pecene vo vrecku s maggi korenim na krkovicku... nech mam co najskor pripravu za sebou 😅
Bravčové plátky s paradajkami, ryža. A "upiekla" som grilážový koláčik 😀 😀 😀
masko na stave a ryza
zeleninová polievka a segedínsky guláš z domácej vykvasenej kapusty 😉
@nelinka0401 a aký by to mal byť koláčik alebo zákusok?
a my máme dnes, čo malo byť včera bryndzové halušky. Potom by som chcela skúsiť tie guľky, s ryžou ,čo sem dala jedna recept.
@lussy23 no hlavne nejaký lahký aby som ho aj ja zvládla 😀 síce som už nejaké robila ale pri malom môžem len také jednoduché... 😀
pecene masko,knedla a kapusta
@nelinka0401 napriklad snehove pečivo, alebo venčeky, grilážkyy
@lussy23 a máš nejaký overený recept na tie grilážky..? 🙂
Na zajtra kuracie sote,ryza a šošovicova polievka-inšpiracia zo synovej skoly 😉
vcera rezne a vyprazane kuriatko s kasou a dnes segedinky gulas a struhany tvarohovy kolacik 😀
dnes som len na rýchlo robila karfiolovú polievku a tagliatelle so špenátom, brokolicou a paradajkami 🙂

@lenka0283 poznam nieco podobne ako tanula84, tvrdy syr, bambino, tatarka, cesnak