icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dada1212
14. nov 2011

dnes lievance s džemom a šlahačkou, zajtra zapečený pangasius so syrom a k tomu cibuľový šalát

gianni
14. nov 2011

dnes polievka zo zajaca a špagety(priatelovi s morcadelou a ja som si pridala tuniaka)

chrobulka
15. nov 2011

u nas dnes len zapekane pecivo na veceru, vcera som spravila cinske rezance prazene, a mame z nich aj dnes na obed. len polievku by som dnes rada nejaku, neviem este aku ☹

zuzanka751
15. nov 2011

my budeme mat dukatove buchticky po dlhom case, dokonca vlastnorucne urobene, mnam 😝
@chrobulka ked neviem aku polievku, tak bud spravim paradajkovu, alebo zeleninovu so zaprazkou na masle

mimi21mimi
15. nov 2011

Pečené kuriatko, ryža a k tomu nejaký šalát.... včera som robila nebeské rezy, takže máme aj dezert.

chrobulka
15. nov 2011

@zuzanka751 - paradajkovu u nas jem len ja, a mala som minuly tyzden 😉
a zeleninova je klasika, to je pravda, asi zbucham taku 😉 dakujem!

luy
15. nov 2011

dnes nemám náladu na varenie tak urobím rezance s tvarohom 😠

bronia13
15. nov 2011

ja robim fazulovu polievku s kobasou a zahustenu kyslou smotanou a k tomu domace rozky od kamosky 🙂

kibuk
15. nov 2011

dnes sisky s lekvarom

majka35
15. nov 2011

prívarok zo žltej fazuľky

latea1
15. nov 2011

kuracia polievka s domácou mrveničkou a zapekané zemiaky s mäsom, šampiňónmi a syrom

mimikett
15. nov 2011

@mia258 mozem poprosit recept na tie tagliatelle, dakujem 🙂

mimikett
15. nov 2011

dnes tekvicova polievka, granadir a jablkovo-skoricove muffinky

vrabciatko
15. nov 2011

dnes hovädzie na dubákoch a ryža, večer zeleninová polievka

mariana0915
15. nov 2011

kremova hrachova polievka a dukatove buchtičky 🙂

mia85
15. nov 2011

ja dnes langose a treba vymysliet daku sytejsiu polievku... mala by som si svihnut, lebo obed bude neskoro... 😉

vera1132
15. nov 2011

špenat

madamebutterfly
15. nov 2011

Kurca kari s ryzou a sosovicova 🙂

katkas1
15. nov 2011

@jahodka11 Takze cesto:40 deko hladka muka, 25 deko hera, 15 deko praskovy cukor, 1 vanilka, 1 prasok do peciva, 1 zltok a 3 polievkove lyzice kakao
plnka: 75 deko tvarohu, 25 deko praskovy cukor, 1 vanilka, 3 zltky a 4 bielka na sneh.
JA davam kilo tvarohu a 30 deko cukor a 2 vanilky a ak mas riadny hrudkovy tvaroh tak zvyknem aj trochu mlieka pridat a mal by tam ist aj trochu solamil ale ja nedavam, potom zostane perfektne stavnaty 😀

lunana
15. nov 2011

Dnes je u nás mrkvová polievka a domáca pizza 😝 len tá polievka sa mi zdá byť dosť sladká a keď dám soľ, tak je zase taká čudná...neviem ju poriadne dochutiť, viete mi poradiť?

lunana
15. nov 2011

@mimikett ako robíš tie jablkovo škoricové muffiny?

mimikett
15. nov 2011

@lunana robim podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=26373. Dnes som dala pol hrnceka hrubej muky a pol hrnceka celozrnnej hladkej muky a su tusim este lepsie 😉

vivusika
15. nov 2011

u nás dnes žemľovka s tvarohom a jablkami 🙂

veverina
15. nov 2011

@lunana Ja robim mrkvovu tak,.ze si nastruhanu mrkvu osmahnem troska na masle,odstavim z plamena a pridam vegetu,majoranku a troska bieleho korenia,zalejem vodou a varim,nakoniec do vriacej zavarim domace krupicove knedlicky...takto nam chuti

iinuska
15. nov 2011

segedin s knedlou, nech mam pokoj aspon na 2 dni

jarunka111
15. nov 2011

@iinuska aj ja mám takýto pokoj a ešte som dorobila pár palaciniek 🙂

daniz
15. nov 2011

zemiakovo-syrové pirohy z rožkového cesta.

henka76
15. nov 2011

dnes zemiakové pyré a fašírka na plech,cuketový šalátik k tomu 🙂

tyli
15. nov 2011

@lunana osmahni na masle, chytí jemnú chuť a ak robievate zahustené polievky, to dá polievke silu. ja robím takto: olej a múka osmahnúť, na konci pridám MČP a cesnak. zalejem trochou vody a cez sitko prelejem postupne do polievky. takto robím aj zeleninovú. ten istý postup a pridám aj na hrubo nastrúhaný petržlen, na kocky nakrájaný kaleráb, mrazený hrášok... ku koncu ešte dochutím soľou. korenie nedávam aby to mohol jesť aj syn. niekto zahusťuje aj na kašičku nastrúhaným zemiekom, je to zdravšie. (keď sa robí polievka z čerstvej zeleniny je chutnejšia ako z mrazenej.ja používam iba mrazený hrášok, prípadne kelové ružičky)