Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ozi takze sa ti harmoniky podarili 😉
ja cesnak lubim velmi,ale do tych brokolicovych placiek/fašírok/ by som ho nedávala...ale ako chceš
ja som dnes robila tie cestoviny zapekane,su famozne...
myslím ze ich je tak vela,že 3 dni asi nebudem variť,.len drobcovi 😀
henikav, ja postruhanu kapustu davam rovno k napoly podusenemu mäsku, aby sa to este spolu podusilo, potom k tomu pridam kyslu smotanu aj trochu zahustim hladkou mukou. Ja ocot uz nedavam, ale to každy podla chute. Niekedy som davala do toho aj trochu paradajkoveho pretlaku, to mala rada dcera.
Dnes som varila kapustovu polievku tiez zo sladkej kapusty a do toho na kococky pokrajanu udenu krkovicku a s paradajkovym pretlakom. Kazdy si daval aj duplu.
dakujem milocka, takze zajtra robim asi ten segedak so sladkej kapusty 😵 a dochutenie uvidime, ked to bude hotove, co sa nam do toho zaziada, ale napad je to fajn
dnes mame kura na parike a halusticky a kremovu mrkvovu polievku....
nič,jedine kávu a nie jednu 😀
ja tiez nic....
mukky ja to mam narocnejsie....ja varim este aj caj 😀 😀 😀
cessy a ja este aj vodu pre malého 😀
cajíky nepije,nechce..len cistu vodicku a tie sladke mu nedavam..
ja som musela bo mm mi cely tyzden pili nervy ze on ma chut na take kura....tak co uz s nim no nie?
ja tiež nemusím, všetci chlapi sú preč a doma iba baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀
teda malej som urobila zeleninku, aby som neklamala a sebe idem Caro 😉
mukky no to aj ja este prevaram....takze aj tak toho mam dnes vela 😀 😀 😀
baby 😀
aj moj je prec,išiel lyžovať no a jasne ze desiatu si nezobral a už je hladný 😀
ja budem dnes tie cestoviny a su tam este riadne dobre 3 dávky,takze ani zajtra nebudem..mm má dennu 12-tku a ja sama sebe nerada varím nejake nedelne jedlo..pre mna nie je nedela ked mm robí 😝 nedela je zajtra,že? 😨 😕
drobec na dnes má navarené a zajtra nu mozno vyberiem zamrazenu polievočku...
dotaz mám,zamrazujete jedlo malým?ja nie,len výnimocne ak vela navarím.ci sa to jedlo neznehodnotí velmi,vitaminy..tomuto som sa nikdy velmi nevenovala,tak neviem..
mukky ja malemu vobec nezmrazujem.....a zatial som ani ziadnu polievku nemrazila. zamrazovat sa moze akakolvek???nevadi to??po rozmrazeni je taka ista dobra??
babulky, prave som postavila piect mrkovy chlebik, tak som zvedava co z toho bude 😵 chcela som povodne s oliva, len mi niekto vyjedol olivy 😀
heni a nebola si to nahodou ty??? 😅 kto ich vyjedola??
heni,zaujímavy chlebík 😕
cessy no nemozes zamrazit zemiaky..najnovsie vyskumy vravia ze ani ryza by sa nemala skladovať v chladničke, 😕 😕 tak predpokladám ze ani mraziť..
zelenonkove ma zamrazene,asi na 4 dávky 2 druhy...ja mu varím vzdy na 2 dni no a bolo topho vela tak som to zamrazila...
mukky to vazne??o zemiakoch som vedela,ale uz aj ryza??? 😕
cessy ano,bolo to v spravach už dávnejsie a neviem o tom viac nájsť...som to od zaciatku nepozerala,ale ze tam, tuším vznikaju nejake nebezpecne bakterie.. 😕 😕
MM zvykne hotove jedla zavarat do poharov a tak uskladnujeme chvilku, vyhoda je ked pridem z prace unavena, otvorim pohar a domace jedlo je na stole 😵
mukky, este som nerobila mrkvovy chlebik, ani nemam ziaden recept, hodila som len chlebik ako zvycajne a do toho nastruhala dve mrkvy, uvidime co z toho vznikne 😵 mozno aj nic 😀
cessy a nie nevyjedla som ich ja, aspon sa nepamatam 😀 😀 😀
sisky a mliecnu zemiakovu polievku.....zajtra cernohorsky rezen, zemiakova kasa, kapustovo-mrkvovy salat
jej evitka ty si mi prisla do rany, akurat som rozmyslala, aku zalievku davate na tento mrkvovo-kapustovy salat?
tak ja som dnes varila smotanovo-syrovu omačku s kukuricou a cestovinka penne k tomu hm a bola som pochvalena od mm že aj častejšie a pridať žampionky,masko kuracie.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
evitka mozem sa pozvat zajtra na obed??
robis jedno z mojich najoblubenejších jedal 😀 ,milujem aj kašu a takýto šalátik 😀
a zalievka na salat??? halooooooooooo 😠
mukky kludne
henika davam vodu, ocot, troska cukru a my mame do toho radi aj pretlaceny cesnak
dakujeeeeeeeeeem 😀 aj ja som si to asi tak predstavovala, ale bez cesnaku a rozmyslala som nad olivovym olejom
ale urobim tak ako robis ty
a zajtra robim kuraciu polievočku a kurča po jordánsky mnam 🙂 🙂 🙂 🙂
ja tiez zajtra kuraciu polievku so sližikami a plnene rezniky s ryzou.....popripade ak bude chciet muz hranolky, tak mam v mrazaku a tiez kapustovy salat 😉
baby nerobte mi chute 😀
aj ja presne tak isto robim ten salatik,len nedavam cesnak,ale olivovy olej pridám a miluju ho vsetci..ked som robila narodky drobcovi,sme mali vela ludi a kazdy ho chvalil,.tak som bola hrdá 😀 😀 /chvalili ho aj nezeleninojedlici 😀 😝
No mi sme dnes mali zemioakovú polievku a sviečkovú s knedlou. 😉
Cessy čo sú tie slíže.rezance? 😕

moj manzel dnes spravil take superne tofu sote so zeleninkou (mrkvicka, paprika, kukuricky, hraskove lusky) s ryzou, ze sa ho neviem dojest 😅 mnaaaam