icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
16. nov 2011

@lyongirl urobím slané cesto na palacinky, pridám trocha špenátu, aby boli pekné zelené, urobím palacinky, medzitým si pripravím špenát, klasicky, tak ako robievam, ten potom natriem na palacinky, posypem Nivou alebo hocijakým tvrdým syrom, zviniem, naukladám do zapekacej misy, zalejem smotanou s vajíčkami, šupnem do trúby a pred koncom posypem strúhaným syrom 😉

danielaj
16. nov 2011

polievku dojeme zo včera, kurací perkelt, halušky a poobede nejaký koláčik 😉

firstbaby
16. nov 2011

u nas dnes kelova polievocka so zemiakmi, dojeme sosovicovy privarok a tatik si praje vyprazany syr s varenymi zemiakmi....jeho zelanie mi je rozkazom 😀

junkfoood
16. nov 2011

baby jak robite cernohor?

sisanka
16. nov 2011

ja dnes upeciem pizzu a este mam chut urobit pernik,minule som nasla fajn recept v casopise tak snad ho najdem 🙂

irsina83
16. nov 2011

baby prosim vas nejaky dobry recept na pohankove fasirky....citala som tu nejaky kde isly aj huby aj syr...

peta268
16. nov 2011

zemiakova polievka a palacinky....na veceru tvarohova natierka

opica
16. nov 2011

baby, mate niektora dobry overeny recept na puncovu tortu? vdaka.

mata71
16. nov 2011

kapustova polievka,,varene zemiaky a pečena krkovička s cibulou,,, na večeru mame bryndzovu natierku zo včera,

ladybirds
16. nov 2011

hraskova kremova polievka s opecenym chlebikom a ryzovy nakyp..

timonko
16. nov 2011

Zeleninová polievka a dukátové buchtičky 🙂

kibuk
16. nov 2011

taak a zaprazena hubova polievka a obedik je komplet 😉

tyli
16. nov 2011

@junkfoood pozri sem, robím podobne. teda ingrediencie dávam tie isté, len ja tak od oka, tu je to presne koľko čoho. http://tana-catering.blogspot.com/2011/07/cerno...

lucikatn
16. nov 2011
tyli
16. nov 2011

ako robíte tvarohové nátierky. pridajte prosím recept, ak niekto má 🙂

lucikatn
16. nov 2011

kedze varim aj na zajtra a mm bude doma tak bude bezmasity obed: sosovicova omacka a cestoviny so spenatovo-syrovou omackou ( http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=472 ) a na veceru sa velmi tesim na hrianky na panvici s cesnakom

irsina83
16. nov 2011

@lucikatn ano len neviem co je to MCK.... mam tento tvoj receptik ulozeny ale neviem co je ta skratka...

irsina83
16. nov 2011

@tyli rozotriem tvaroh, rastlinne maslo asi 2-3 pol. lyzice, nasekam nadrobno malu cibulku, pridam nastruhanu mrkvu, cervenu papriku a sol 😉 takto robim ja 😉

kibuk
16. nov 2011

@irsina83 MCK-mlete cierne korenie 🙂

mrkvakatka
16. nov 2011

palacinky z pomletými orechami a škoricou, vidno na fotke to bodkované cesto, a s nutelou, a špagety s klobáskou, rajčinami a olivami, že mnam

tyli
16. nov 2011

@irsina83 mleté čierne korenie 🙂

irsina83
16. nov 2011

@tyli dakujem, ja ho velmi nepouzivam hlavne kvoly malej tak mi to vobec nenapadlo 😅
@kibuk

luy
16. nov 2011

dnes sme boli u lekára,tak len na rýchlo zemiakový prívarok apárok a polievka bude len taká zelennová

tyli
16. nov 2011

@irsina83 ja dávam minimálne, tiež si dochuťujeme na tanieri 🙂 ale keď nedáš, nič sa nestane, aj tak neviem či do rajč. omáčky patrí. ja mám niektoré recepty svoje vymyslené, upravené podľa fantázie 🙂

marthiana
16. nov 2011

kedže mám kuracie stehná tak som sa rozhodovala medzi paprikášom + halušky,alebo dusené kuracie stehná na zelenine + ryža.Mäso robím v tlak.hnci a tak je obed za chvilku 🙂

claudica
16. nov 2011

@mrkvakatka ahoj, mleté orechy dávaš do cesta? My zbožňujeme orechové palacinky, ale ako plnku orechy a med... takto ma to nenapadlo vyskúšať, dobrý nápad! 😉

miriamr
16. nov 2011

šťavnaté rezne http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332 so zemiakovou kašou 😵 a od zajtra nevarím, ideme k sestre a mame 😀

mrkvakatka
16. nov 2011

@claudica áno, do cesta dávam a aj škorice trochu k tomu pridaj ak mate radi ....fakt odporúčam, niekedy šupnem aj kyslú smotanu aj také sú výborné

claudica
16. nov 2011

@mrkvakatka Díky, vyskúšame 😉 Mňamíííík.

titkovamiriam
16. nov 2011

dnes este neviem,kedze zajtra sme doma,ale vcera som si kupila casopis dobre jedlo-je cely o vianocnom vareni a pečení 😀