icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adulikka
17. nov 2011

dnes fazuľová polievka a bravčové ražniči

crysmile
17. nov 2011

@abriela ja davam hrncek 2,5dcl.. a tu sodu bikarbonu na zaver... davam to piect cca na 180 a neznizujem, ani nezvysujem teplotu..

pattinka
17. nov 2011

@crysmile dám vedieť či zožal úspech 😉 a ešte raz ďakujem 🙂

crysmile
17. nov 2011

@pattinka neboj sa to namiesat vsetko dokopy.. ved tam idu len dobre veci a soda bikarbona to nadlahci.. nech sa podari a daj vediet..

abriela
17. nov 2011

@crysmile a ako dlho asi pecies. Obdobny je aj pernikovi kolac, len tam ide pernikove korenie, nie soda, ci prasok do peciva. Uprimne - ja si recepty vymyslam, a daria sa. Jedine tento jednoduchy nie a nie, aby sa podaril.

crysmile
17. nov 2011

@abriela nepeciem na cas, lebo kazda rura pecie inak, inak u mojej mamy a inak moja.. takze pozeram na okraje, tie by mali jemne zhnednut a oddelit sa od plechu.. v strede by mal byt kolac taky pruzny.. ale asi je to cca 20min.

lucinenka001
17. nov 2011

@titkovamiriam

Ahoj smiem sa opytat prosim ako robite polievocku mrkovo/smotanovu?

dakujem pekne

abriela
18. nov 2011

@crysmile hmmm 20 minut 😨 ?? kraj sa odeluje, spodok aj vrch je upeceny. NO nic budem skusat dalej.

gemini2
18. nov 2011

ahojte, mohli by ste mi poradit? vytiahla som z mrazaku brav.plece......co uvarit? vecsinou robim gulas a omacky, chcelo by to nejaky napad.....

firstbaby
18. nov 2011

ja dnes uvarim paradajkovu polievku s krupicovymi haluskami a druhe ani srnky netusia, ziadne napady 😖

jajuska1411
18. nov 2011

vajickove halusky

daniz
18. nov 2011

@titkovamiriam a náhodou na osvedčené zázvorové koláčiky recept nemáš? Lebo ty máš všetko 🙂 🙂 🙂 . Myslím
také niečo ako z Ikey. ďakujem.
Dnes jablkové lievance,
sobota - polievka zeleninková a rizoto, alebo francúzske zamiaky, a jablkový linecký koláč-deti si prikázali
nedeľa - polievka-podľa toho či zostane zo soboty a pečené kura na zemiakoch a kyslej kapuste...

daniz
18. nov 2011

@gemini2 na hrášku, stroganov, čína, mokré rezne, pečené na leči....... 😎

adelaida33
18. nov 2011

vyprážaný syr, varené zemiaky, dressing a hlávkový šalát

lucikatn
18. nov 2011

dnes bude kuracie rizoto a francuzka polievka zo sacku 😖 (po niekolkych rokoch musime vyskusat aj sackovu polievku 😀 ) a na vikend som kupila udene maso takze bude udena polievka a ako druhy chod k tomu urobim zemiakovy salat ( s cibulou a kyslym nalevom) - cize same "zdrave" jedla 😠

mojkamirka
18. nov 2011

brokolicová polievka, makové rezance

titkovamiriam
18. nov 2011

@daniz neviem ake su v ikea nechodim do toho obchodu ale toto su moje klasika zazvorniky:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37700

a aj ja som akurat zarobila na lievance 😀

danielaj
18. nov 2011

dnes dojedáme fazuľovú omáčku od včera, parené buchty so slivkovým lekvárom, posypané makom, orechami, kakaom a poliate masielkom, poobede nejaký koláčik 😉

lenkaks
18. nov 2011

Sosovicova polievka zo vcerajska a kysnute dolky s dzemom... 🙂

adka7755
18. nov 2011

Od včera nám ostalo kuracie soté s ryžou a dnes len grenadír🙂..
a na večeru zapekané palacinky s tvarohom🙂

aspinka
18. nov 2011

tak pridam aj ja strukoviny ale vsetky dokopy lebo my mame hustu hrstkovu polievocku 😉

adka7755
18. nov 2011

@gemini2 hoď ho do zemiakovej placky🙂 u nás sa za tým idú pozabíjať.-)

veve39
18. nov 2011

@daniz ahoj, mohla by si prosim dat recept na jablkovy linecky kolac ? muz ma velmi rad linecke cesto, ja zase cokolvek s jablkami 😉 , vdaka

miri.b
18. nov 2011

polievka z kur. chrbtov, a z obraneho masa rizoto
sobota- plnený kapustný list 😉

ladybirds
18. nov 2011

gulas a zajtra dojedacka z chladnicky... 😀

nelinka0401
18. nov 2011

no dnes zeleninovú polievku so zemiakmy a špenát..dúfam,že aj na zajtra niečo zostane 🙂

claudica
18. nov 2011

Dnes vyprázdňujeme chladničku, kto čo nájde, dopapá... Zajtra spravím zo štyri pizze, klasiku, bryndzovú a neviem ešte akú..., polievku s krupicovými haluškami. A jablkový koláč 😉

bubinko83
18. nov 2011

včera som pozerala Bez servitky a narobili mi chute s činou tak som si dnes dala činu v reštike ,lebo som sama aj tak doma 😉

firstbaby
18. nov 2011

tak nakoniec som sa rozhodla pre kuracie pecienky s ryzou a nejakou kyslou zavaraninou... 😉