Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahoj smiem sa opytat prosim ako robite polievocku mrkovo/smotanovu?
dakujem pekne
ahojte, mohli by ste mi poradit? vytiahla som z mrazaku brav.plece......co uvarit? vecsinou robim gulas a omacky, chcelo by to nejaky napad.....
ja dnes uvarim paradajkovu polievku s krupicovymi haluskami a druhe ani srnky netusia, ziadne napady 😖
vajickove halusky
@titkovamiriam a náhodou na osvedčené zázvorové koláčiky recept nemáš? Lebo ty máš všetko 🙂 🙂 🙂 . Myslím
také niečo ako z Ikey. ďakujem.
Dnes jablkové lievance,
sobota - polievka zeleninková a rizoto, alebo francúzske zamiaky, a jablkový linecký koláč-deti si prikázali
nedeľa - polievka-podľa toho či zostane zo soboty a pečené kura na zemiakoch a kyslej kapuste...
vyprážaný syr, varené zemiaky, dressing a hlávkový šalát
dnes bude kuracie rizoto a francuzka polievka zo sacku 😖 (po niekolkych rokoch musime vyskusat aj sackovu polievku 😀 ) a na vikend som kupila udene maso takze bude udena polievka a ako druhy chod k tomu urobim zemiakovy salat ( s cibulou a kyslym nalevom) - cize same "zdrave" jedla 😠
brokolicová polievka, makové rezance
@daniz neviem ake su v ikea nechodim do toho obchodu ale toto su moje klasika zazvorniky:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37700
a aj ja som akurat zarobila na lievance 😀
dnes dojedáme fazuľovú omáčku od včera, parené buchty so slivkovým lekvárom, posypané makom, orechami, kakaom a poliate masielkom, poobede nejaký koláčik 😉
Sosovicova polievka zo vcerajska a kysnute dolky s dzemom... 🙂
Od včera nám ostalo kuracie soté s ryžou a dnes len grenadír🙂..
a na večeru zapekané palacinky s tvarohom🙂
tak pridam aj ja strukoviny ale vsetky dokopy lebo my mame hustu hrstkovu polievocku 😉
polievka z kur. chrbtov, a z obraneho masa rizoto
sobota- plnený kapustný list 😉
gulas a zajtra dojedacka z chladnicky... 😀
no dnes zeleninovú polievku so zemiakmy a špenát..dúfam,že aj na zajtra niečo zostane 🙂
Dnes vyprázdňujeme chladničku, kto čo nájde, dopapá... Zajtra spravím zo štyri pizze, klasiku, bryndzovú a neviem ešte akú..., polievku s krupicovými haluškami. A jablkový koláč 😉
včera som pozerala Bez servitky a narobili mi chute s činou tak som si dnes dala činu v reštike ,lebo som sama aj tak doma 😉
tak nakoniec som sa rozhodla pre kuracie pecienky s ryzou a nejakou kyslou zavaraninou... 😉

dnes fazuľová polievka a bravčové ražniči