Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes sme mali jaternice a zemiak, cervenu repu
@petra1303 nastrúham syr, pridám celé vajíčka a ak chceš aj nadrobno pokrájanú šunku, mierne osoliť - podľa chuti syra, zmiešaš všetko dohromady a kôpkuješ do formy. Ja formu vytriem a vysypem strúhankou 😕 / moja dávka 30dg tvrdého syra, 2 vajíčka a šunka alebo mäkká saláma čo dom dal.../
hribova polievka, bryndzove halusky
U nás kurací vývar so zeleninou a slížikmi a segedínsky guláš s knedľou.
uz sa vari polievka, hovadzi vyvar s rezancami a druhe mame svieckovu. vcera mamka navarila a nabalila, tak len ohrievam 😉 kolac je upeceny uz, stavnaty cokoladovy...
vcera bola klobaskova polievka (akoze gulasova falosna) a bryndzaky...
kurací tokáň, hranolky, ryža, miešaný šalát
tak u nas dnes bud spenatove halusky so smotanovo-syrovou omackou alebo cestoviny s brokolicou.Zalezi co mm kupi 😀 a kolace nam nabalila vcera svokra 😉
vypr.pangasius,zemiaková kaša a tatarka,polievka zo včera
dnes kuraci vyvar asi s celestinskymii rezancami lebo klasicke sme zabudli kupit 😀 a nieco z morcacich prsicok,asi na mede..mm chce varit 😀
u nas bude panenka, zemiaky a omacka - por, cuketa,syrokrem,smotana- mixnut a potom pridat cesnak a posolit,prip. korenie. Na panenku potom nacancat osmahnuty por. Velmi dobre. Polievka len nejaky morcaci vyvar.
Ale ked vidim o kolkej vy zacinate varit asi by som mala prehodnotit lenosenie v posteli 😀 😀
@andula30 - paci sa 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24078
dnes paradajkova polievka-prianie syna 😀
opekane zemiačky a kuracie prsia marinovane v jogurte+kapustovo-mrkvovy šalat aaaaaaaaaaaaaaa ešte toto 😵 odporučam
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41235
Sosovicovu polievku,francuzske zemiaky a uhorkovy salat.
@andula30 moja nemam link ale ja mam skor fritezu Tefal najdes na googly...a ta panvica kupis hocikde staci ak bude kvalitny teflon aby sa nepripalila a potom staci dat len lyzicku oleja...Tu tefalku mam doma a je na principe vzduchu takze tam tiez ide iba 1 lyzica oleja na hranolky napr
hovädzia polievka,zapekané kuracie stehná s ryžou a zemiakmi..nejaký šalát k tomu a ako koláčik Baronkyne rezy
vývar a kuracie prsia na ananáse s ryžou
Nezdrave, ale dobre 🙂 Vyprazany encian a zemiaky

mne to už ani nepríde, ja tak varím už dva roky. Zo začiatku mi to aj vyhovovalo, nemusela som malému variť zvlášť 😵 a teraz som si zvykla, takže už to neriešim...