icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vivusika
19. nov 2011

mne to už ani nepríde, ja tak varím už dva roky. Zo začiatku mi to aj vyhovovalo, nemusela som malému variť zvlášť 😵 a teraz som si zvykla, takže už to neriešim...

babika0
19. nov 2011

@vivusika ako sa da vyprazit karfiol v rure? 😕 😨

vivusika
19. nov 2011

@babika0 normálne obalený v trojobale a poukladaný na pečiacom papieri 😵

happy8051
19. nov 2011

dnes sme mali jaternice a zemiak, cervenu repu

petra1303
19. nov 2011

@vivusika ako robis ten syr v tej mafinovej forme? 😕 mam novu formu na mafinky tak vyskusam 😉 som zvedava co mi povie manzel na nemastne zdrave vypraznie 🙂

vivusika
19. nov 2011

@petra1303 nastrúham syr, pridám celé vajíčka a ak chceš aj nadrobno pokrájanú šunku, mierne osoliť - podľa chuti syra, zmiešaš všetko dohromady a kôpkuješ do formy. Ja formu vytriem a vysypem strúhankou 😕 / moja dávka 30dg tvrdého syra, 2 vajíčka a šunka alebo mäkká saláma čo dom dal.../

petra1303
19. nov 2011

@vivusika mnaaam cez tyzden musim urobit moj m miluje vyprazany syr...daakujem 😉

lussy23
19. nov 2011

@vivusika fiha vysmažené v rúre? to znie zaujimavo.. Na to treba nejaký špeciálny plech?

Inak u nás budú zajtra šúlanca, perkelt sa zase odkladá 😀

babika0
20. nov 2011

@vivusika ani kvapku oleja? ako to chuti? 😨 😉

andula30
20. nov 2011

@jania023 co to za panvicu mozes link?

libka1
20. nov 2011

hribova polievka, bryndzove halusky

andula30
20. nov 2011

@mia258 ked kvazi vysmazes v rure na kolko stupnov do davas a ako asi dlho

mimi21mimi
20. nov 2011

U nás kurací vývar so zeleninou a slížikmi a segedínsky guláš s knedľou.

chrobulka
20. nov 2011

uz sa vari polievka, hovadzi vyvar s rezancami a druhe mame svieckovu. vcera mamka navarila a nabalila, tak len ohrievam 😉 kolac je upeceny uz, stavnaty cokoladovy...
vcera bola klobaskova polievka (akoze gulasova falosna) a bryndzaky...

adelaida33
20. nov 2011

kurací tokáň, hranolky, ryža, miešaný šalát

luy
20. nov 2011

@vivusika ahoj chcem sa opýtat to v tej mafinovej forme sa dá aj akože obaľovaný karfiol?vyzerá to zaujímavo,čo všetko v tom vieš urobiť?

tinuskaha
20. nov 2011

tak u nas dnes bud spenatove halusky so smotanovo-syrovou omackou alebo cestoviny s brokolicou.Zalezi co mm kupi 😀 a kolace nam nabalila vcera svokra 😉

andula30
20. nov 2011

@chrobulka coko kolac stavnaty sup sem s nim 😉

eva7780
20. nov 2011

vypr.pangasius,zemiaková kaša a tatarka,polievka zo včera

sisanka
20. nov 2011

dnes kuraci vyvar asi s celestinskymii rezancami lebo klasicke sme zabudli kupit 😀 a nieco z morcacich prsicok,asi na mede..mm chce varit 😀

lelask
20. nov 2011

u nas bude panenka, zemiaky a omacka - por, cuketa,syrokrem,smotana- mixnut a potom pridat cesnak a posolit,prip. korenie. Na panenku potom nacancat osmahnuty por. Velmi dobre. Polievka len nejaky morcaci vyvar.
Ale ked vidim o kolkej vy zacinate varit asi by som mala prehodnotit lenosenie v posteli 😀 😀

erni
20. nov 2011

dnes klasika vyvar a mat hrbate maso s kasou
@lelask ked si v pohode tak sa da stihnut aj navarit aj polenosit,aj ked ja som dnes zacala uz o 8.00 😅

akika722
20. nov 2011

dnes paradajkova polievka-prianie syna 😀
opekane zemiačky a kuracie prsia marinovane v jogurte+kapustovo-mrkvovy šalat aaaaaaaaaaaaaaa ešte toto 😵 odporučam
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41235

lydia22
20. nov 2011

Sosovicovu polievku,francuzske zemiaky a uhorkovy salat.

jania023
20. nov 2011

@andula30 moja nemam link ale ja mam skor fritezu Tefal najdes na googly...a ta panvica kupis hocikde staci ak bude kvalitny teflon aby sa nepripalila a potom staci dat len lyzicku oleja...Tu tefalku mam doma a je na principe vzduchu takze tam tiez ide iba 1 lyzica oleja na hranolky napr

nelinka0401
20. nov 2011

hovädzia polievka,zapekané kuracie stehná s ryžou a zemiakmi..nejaký šalát k tomu a ako koláčik Baronkyne rezy

luy
20. nov 2011

@sima.p ano nám viac chutí s čokoládovým,ale to treba skušat že čo komu viac pasuje,moja rodina nie je na vanilko jedlo,majú v oblube čoko jedlo

nuna55
20. nov 2011

vývar a kuracie prsia na ananáse s ryžou

alenka600
20. nov 2011

Nezdrave, ale dobre 🙂 Vyprazany encian a zemiaky