icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katushka16
1. dec 2011

fazuľová polievka a palacinky s domácim jahodovým džemom,mňam

mata71
1. dec 2011

rajčinova polievka,ryža a kuracie prsia na smotane,,

kralicica
1. dec 2011

ja dnes narychlo lebo sme boli rano u doktorky a potom stretko s mamickami z modreho konika tak na obed len farfalle so šunkovo syrovou omačkou a malemu vanilkovy puding. večer chcem piecť pizzu lebo ma prist navsteva.

adelaida33
1. dec 2011

pečené kuracie stehná s cibuľou, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou, zeleninka na masle a ľadový šalát

majka35
1. dec 2011

kuracie krídla dusené s hráškom, ryža

chrobulka
1. dec 2011

dnes len fazulovica, idem risknut, aj ked este kojim. uvidime, co to spravi 😉

larmimi
1. dec 2011

ahojte dievcata dajte tipy na dobre kvalitne file bez kosti ... 😉 😉 dakujem !

majina.b
1. dec 2011

dnes kotlikový gulaš bez mäsa 😉

na zajtra som vygooglila http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2870

gianni
1. dec 2011

pečené morčacie stehná so zemiakmi a zeleninou+ hrnčekový koláč z mikrovlnky

titkovamiriam
1. dec 2011

@larmimi tip chces značku alebo recepty?

larmimi
1. dec 2011

@titkovamiriam znacku 😉

tin007
1. dec 2011

Teraz na veceru porkovo-zemiakovu omacku s telacimi parkami (aby mm nebrblal, ze kde je maso) a zajtra chcem robit gulas z morcacieho stehna, prave hladam recept. Ak mate nejaky odskusany, tak si ho prosim, vdaka.

jania023
1. dec 2011

@mrkvakatka ako robis ten dzus davs tam vodu?aky pomer?

kralicica
1. dec 2011

robím pizzu (pomodoro, šunka, paprika, cibuľa, tavený syr, tvdrý syr, oregano....)

mrkvakatka
1. dec 2011

@jania023 no ovocie rozvarím najprv len s trochou vody a cukru a potom to dolievam vodou a ešte pár minutiek prevarím, no približne dávam vačšia mrkva, dva pomaranče tak na to asi 2-2,5l vody...to uvidíš keď ho doleješ tou vodou, daj menej potom si trošku rozmiešané daj do pohárika a keď sa ti bude zdať hustý tak len vodu dolej a dochuť, je to jednoduché, potom si ho dám vychaldnutý do flašky a do chladničky, niekedy robím hustejšie, niekedy redšie, zaleží z akeho ovocia.

tinuskaha
1. dec 2011

dnes sme mali kapustove fliacky

akika722
1. dec 2011

@tinuskaha mnam 😀
@kralicica aj toto mnam 😀
my zajtra bryndové halušky,dnes boli zapekane zemiaky so zeleninou

titkovamiriam
1. dec 2011

@larmimi ja kupujem najcastejsie:
http://eshop.nowaco.sk/ItemsList.aspx a potom je to rozne...

luy
2. dec 2011

Ja dnes budem varit aj na sobotu a nedelu lebo máme doma veĺký program,ideme v ne na Mikuláša a v so chcem oddychvat a budem mať návštevu,takže viac jedál budem dnes kuchtit,no dnes len bryndzové halušky,a na víkend slovenskú ryžu a bravčové na paprike,malej bez papriky a polievka musí byť mäsková,lebo to by pre našich nebol víkend

kibuk
2. dec 2011

dnes dojedame zo vcera-fasirky,zemiaky,sosovicova polievka. dnes vysetrenie u lekara so syncekom a na veceru cestovinka z syrovo-sunkovou omackou 🙂

ginepra
2. dec 2011

@kralicica mas nejake odskusane cesto na pizzu? hlavne nenarocne na cas by sa hodilooo 😉

kralicica
2. dec 2011

@ginepra no presne, ja robim taku rychlovku a som s nim velmi spokojna.
potrebujes cca kilo hladkej muky (neminies vsetko)- je to tak na 3 plechy velke
jeden sacok praskoveho drozdia (mam vzdy po ruke)
sol
oilivovy olej
vlaznu vodu
cukor.
POSTUP: 2 salky muky zmiesam s cukrom, drozdim, 1 šálkou teplej vody a olejom. (bokom zostane teda len sol a zvysna muka). zamiesaj to, bude to mat taku riedku konzistenciu, prikry utierkou a daj na radiator na cca 20-30 minut. vznikne kvasok do ktoreho daj potom sol a zvysok muky a mies rukou na cesto ktore sa nelepi na ruky (nie velmi tvrde ani nie velmi makke). opat ho prikry (v miske) a daj na radiator asi na 30-45 minut. pekne vykysne a potom mozes uz tvarovat na plechu. ja okraje cesta po upeceni este natieram ol. olejom a potom su skevle chrumkave.

ginepra
2. dec 2011

@kralicica diky, super 🙂

ginepra
2. dec 2011

my dnes mame polievku z kyslej kapusty omastenu maslom, varene zemiaky. zajtra by som skusila tu pizzu 🙂

firstbaby
2. dec 2011

my dnes paradajkova polievka s krupicovymi haluskami, dojedame zapekanu brokolicu a tatinovi urobime jeho oblubenu kolozvarsku kapustu 😉

vivusika
2. dec 2011

od včera koložvárska kapusta, paradajková polievka a dnes si rozkázali šišky, tak už cesto kysne 😀

danielaj
2. dec 2011

dnes dojedáme krémovú cesnačku od včera, vyprážané medailónky z kuracích pŕs v smotanovom cestíčku, ryža s hráškom, kompótik 😉

dida84
2. dec 2011

idem variť kuracie soté so šampionmi a ryžu... polievku som si ešte nerozmyslela... 😀

mimikett
2. dec 2011

hraskovo zemiakova polievka + rybka so zemiakovym pyre

Dievcata hodte sem prosim nejake recepty bez maska. DAKUJEM 😉

lululka555
2. dec 2011

dnes bude granatir s uhorkovym salatom a palacinky 🙂