icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
1. dec 2011

u nás dnes krémová cesnačka, a niekto tu písal o orechovo-škoricových palacinkách, tak tie som urobila 🙂

vivusika
1. dec 2011

paradajková polievka s písmenkami a strúhaným syrom, koložvárska kapusta 😀

lucikatn
1. dec 2011

dnes podojedame co pozostavalo z tyzdna a pravdepodobne na zajtra urobim tento receptik http://www.zdraverecepty.cz/kuskus/kuskus-s-tun... a nieco z kyslej kapusty - mam taku chut na nu ale neviem co s nou - no ked nic nevymyslim tak bude klasika - pecene zemiaky a surova kapusticka 😒

lyongirl
1. dec 2011

@kralicica tak som spravila kur. maso na cibuľke, bambino, niva, kukurica a smotana, zostala nám ryža, tak s ryžou, poobede k tomu uvarím cestovinu 🙂, ďakujem za tip 🙂

happy8051
1. dec 2011

dnes kari s bananmi, zeleninova kremova polievka (cuketa+mrkva+zemiak)

veronika1417
1. dec 2011

@egyptanka ahojky 🙂 mohla by som Ta poprosit recept na tie pirohy??? 😉

lululka555
1. dec 2011

dnes morcacie rezne a zemiakova kasa....a niejaka zeleninka k tomu 🙂

gabika11
1. dec 2011

@romea ahojcek, prosim ta posles mi tiez tu oskenovanu cast knihy? Lebo mam pozianu tu knihu a neviem dokedy ju mozem mat pri sebe, dakujem 😉

egyptanka
1. dec 2011

@veronika1417 ja som uvarila zemiaky, pridala pol na pol polohrubu a hrubu muku, jedno vajicko, sol ... spravila cesto, ktore som vyvalkaka a poharom vykrajovala kolieska a dovnutra som dala slivkovy lekvar, prelozila zatlacila este upravila okraje vidlickou a dala varit do vriacej vody, kym nevyplavali navrch, po uvareni obliala roztopenym maslom. Z kusku cesta som vytvarovala este sulance.
Vahu surovin ti nepoviem, robim od oka a podla toho ako je rodina hladna. 🙂

mimi21mimi
1. dec 2011

Dnes som dala masko do marinady, tak bude k veceri a zajtrajsiemu obedu asi s hranolkami 🙂

petra1303
1. dec 2011

Vcera sme mali zeleninovu polievku s parkom, a ryzovy nakyp...
Dnes stroganov hranolky, ryza...

denka_k
1. dec 2011

zeleninova polievka ostala od vcera a dovarim este leco s klobasou 🙂

babika0
1. dec 2011

bravcove masko so sackom jagersauce. (polovnicka omacka) a ryza.

veronika1417
1. dec 2011

@egyptanka aha ja som myslela take tie vyprazane ci ake su to pirohy 🙂 ale nevadi dakujem aj za tento recept 😉

tanula84
1. dec 2011

včera zapekané cestoviny,dnes paprikové zemiačiky a zajtra asi špenátové halušky so syrovou omáčkou 🙂

romea
1. dec 2011

@gabika11 ahojky, žiaľ už som písala, pozerala som PC a asi som ju vymazala, lebo som si kúpila tú knihu, skús vygoogliť, či sa niekde nedá stiahnuť 🙂

nana80
1. dec 2011

guláš a dolky 🙂

romea
1. dec 2011

@gabika11 tak našla som to na nete a stiahla, ak chceš pošli e-mail, pošlem ti to 🙂

sisanka
1. dec 2011

bravcovy perkelt s kolienkami a urobim aj nejaky salat asi,uvidim na co budeme mat este chut 🙂

daniz
1. dec 2011

Zostali mi v chladničke iba uvarené špagety a kúsok knedle tak na večeru bude niečo z toho a zajtra ideme po lekároch, tak obed u maminy.

katkas1
1. dec 2011

gulasova polievka a palacinky a poobede zase medovnicky lebo prvu davku sme uz akosi zjedli 😀

michele11
1. dec 2011

U nas dnes bude zeleninova pizza, pre malu kuracia polievka a ako dezert mliecna ryza.

michele11
1. dec 2011

Niekedy v poslednych dnoch tu bol recept na medovnicky bez vajec, nie link, ale rozpisany v texte, ale listujem uz asi 15 minut a nic ☹ , prosim, ak ho niektora najdete, napiste mi cislo strany, dakujem 🙂

babulka123
1. dec 2011

u nas dnes vajcova polievka s krutonom, a cestoviny so syrovou omackou

martinex
1. dec 2011

@babulka123 zeby som prisla na obed? 😎

dida84
1. dec 2011

my dnes cesnakovú polievku so zemiačikmi a rybka (chytená tatinom) pečená na zemiakoch, cibuli a rajčinách... 🙂

babulka123
1. dec 2011

@martinex dojdi dojdi akoze faaakt sa dnes omacka vydarila.. a to mam nadchu a citim ..

dena
1. dec 2011

paprikáš, zapekané kuracie prsia so syrom a ryža 🙂

dzaja
1. dec 2011

Polievka z ružičkového kelu so zemiakmi a kuracie španielske vtáčiky.. 😵

gucz
1. dec 2011

segedínsky gulášik