Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
paradajková polievka s písmenkami a strúhaným syrom, koložvárska kapusta 😀
dnes podojedame co pozostavalo z tyzdna a pravdepodobne na zajtra urobim tento receptik http://www.zdraverecepty.cz/kuskus/kuskus-s-tun... a nieco z kyslej kapusty - mam taku chut na nu ale neviem co s nou - no ked nic nevymyslim tak bude klasika - pecene zemiaky a surova kapusticka 😒
dnes kari s bananmi, zeleninova kremova polievka (cuketa+mrkva+zemiak)
@egyptanka ahojky 🙂 mohla by som Ta poprosit recept na tie pirohy??? 😉
dnes morcacie rezne a zemiakova kasa....a niejaka zeleninka k tomu 🙂
@veronika1417 ja som uvarila zemiaky, pridala pol na pol polohrubu a hrubu muku, jedno vajicko, sol ... spravila cesto, ktore som vyvalkaka a poharom vykrajovala kolieska a dovnutra som dala slivkovy lekvar, prelozila zatlacila este upravila okraje vidlickou a dala varit do vriacej vody, kym nevyplavali navrch, po uvareni obliala roztopenym maslom. Z kusku cesta som vytvarovala este sulance.
Vahu surovin ti nepoviem, robim od oka a podla toho ako je rodina hladna. 🙂
Dnes som dala masko do marinady, tak bude k veceri a zajtrajsiemu obedu asi s hranolkami 🙂
Vcera sme mali zeleninovu polievku s parkom, a ryzovy nakyp...
Dnes stroganov hranolky, ryza...
zeleninova polievka ostala od vcera a dovarim este leco s klobasou 🙂
bravcove masko so sackom jagersauce. (polovnicka omacka) a ryza.
@egyptanka aha ja som myslela take tie vyprazane ci ake su to pirohy 🙂 ale nevadi dakujem aj za tento recept 😉
včera zapekané cestoviny,dnes paprikové zemiačiky a zajtra asi špenátové halušky so syrovou omáčkou 🙂
guláš a dolky 🙂
bravcovy perkelt s kolienkami a urobim aj nejaky salat asi,uvidim na co budeme mat este chut 🙂
Zostali mi v chladničke iba uvarené špagety a kúsok knedle tak na večeru bude niečo z toho a zajtra ideme po lekároch, tak obed u maminy.
gulasova polievka a palacinky a poobede zase medovnicky lebo prvu davku sme uz akosi zjedli 😀
U nas dnes bude zeleninova pizza, pre malu kuracia polievka a ako dezert mliecna ryza.
Niekedy v poslednych dnoch tu bol recept na medovnicky bez vajec, nie link, ale rozpisany v texte, ale listujem uz asi 15 minut a nic ☹ , prosim, ak ho niektora najdete, napiste mi cislo strany, dakujem 🙂
u nas dnes vajcova polievka s krutonom, a cestoviny so syrovou omackou
@babulka123 zeby som prisla na obed? 😎
my dnes cesnakovú polievku so zemiačikmi a rybka (chytená tatinom) pečená na zemiakoch, cibuli a rajčinách... 🙂
@martinex dojdi dojdi akoze faaakt sa dnes omacka vydarila.. a to mam nadchu a citim ..
paprikáš, zapekané kuracie prsia so syrom a ryža 🙂
Polievka z ružičkového kelu so zemiakmi a kuracie španielske vtáčiky.. 😵
segedínsky gulášik

u nás dnes krémová cesnačka, a niekto tu písal o orechovo-škoricových palacinkách, tak tie som urobila 🙂