icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katka3012
2. dec 2011

rizoto 😉

romea
2. dec 2011

dojedáme zo včerajška 🙂))

katkas1
2. dec 2011

@danielaj ahoj, ako robis tie medailonky??

katkas1
2. dec 2011

dnes zemiakove placky s ohbivym maskom a bude aj na zajtra, aspon dufam bo aj vcera som varila s tym ze bude aj na dnes 😀

jasin
2. dec 2011

granatiir 😉

zebra41
2. dec 2011

vcera gulas, dnes tvarohova zemlovka s jablkami

titkovamiriam
2. dec 2011

hlivovy paprikas s haluskami a zemiakova polievka 🙂

gianni
2. dec 2011

upiekla som koláč s jablkami a máme zo včera pečené morčacie stehná so zemiakmi
ešte niečo z lístkového cesta,možno hermelín ked mi ho niekto kúpi ,alebo niečo slané

larmimi
2. dec 2011

@titkovamiriam dakujem 😉

veronika1417
2. dec 2011

@kralicica kolko priblizne pecies a na kolkych stupnoch? 😕 receptik sa mi paci tak chcem vyskusat 😅 dakujem 😉

kralicica
2. dec 2011

@veronika1417 na 200 stupnoch

lucka1987
2. dec 2011

zemiakovu kasu a pecene kuriatko... a paradajkova polievka zo vcera + mam v chladnicke urobene palacinkove cesto a rozmrazene zralocie steaky

kralicica
2. dec 2011

@veronika1417 cca 20 minút, ale to vidíš podľa okrajov, keď už sú také zlatisté. dfúfam, že sa pýtaš na pizzu lebo som tu dávala viac receptov :D

ajkaag
2. dec 2011

zapekany baklazan s kuracim maskom a zemiakova kasicka mnaaaaaaaam jaj a este zeleninova polievka s maslickami 😉

veronika1417
2. dec 2011

@kralicica ano ano na pizzu 😉 dakujem 🙂

katushka16
2. dec 2011

vajíčková polievka a pangasius na masle so zemiakmi a zeleninou na pare

eva7780
2. dec 2011

kyslá šošovicová polievka, zemiaky z kur.stehnami pečené na jednom plechu a zajtra asi parené buchty

cestovatelkaandrea
2. dec 2011

no dnes to budu po dlhsej dobe mini pizze z obchodu. vobec sa mi nechce varit dnes 😝 😀

chrobulka
2. dec 2011

dojedame zo vcera s predvcera, fazulovica (neujala sa u dievcat cez moje mlieko, ja ju jest nemozem ☹ ) takze si spravim francuzsku cibulacku s krutonmi a syrom 😉 a lasagne.
zajtra nevarim, som sama doma s babami a pojdeme sa niekam potulat, najem sa vonku a v nedelu segedin s knedlou a polievka bude kuracia.

gucz
2. dec 2011

Dojedáme zo včera segedin. Malému som spravila k obedu vajíčkové cestoviny a teraz k večeri som spravila pomazánku čo chladnička dala (flora, saláma, syr, cibuľka, vajíčka, zbytok majonézy čo som našla - všetko pomixované v mixéri)

adelaida33
2. dec 2011

granatiersky pochod a k nemu nakladaná červená kapusta a kyslá uhorka

pancake
2. dec 2011

@gianni daj recept na ten hrncekovy z mikry. .dakujeeem

danielaj
2. dec 2011

@katkas1 to som si len tak vymyslela, nakrájala som si kuracie prsia na také menšie kúsky, osolila, potrela horčicou, posypala korením na pečené kura, urobila som si cestíčko, ktoré používam na hocičo vyprážané: 1 kyslá smotana, 2 vajcia, 6 PL polohrubej múky a vegetu podľa chuti, asi 1 a pol PL, vymiešať, namoči´t do toho mäsko a vypražiť 😉

nanulik
2. dec 2011

kým som zarezávala v škole mama navarila bryndzové halušky, na mne je už len polievka zajtra ale asi mrkvová s krupicou, rýchle a malému chutí

gianni
2. dec 2011

@pancake
http://torty.artmama.sk/vsetko-ostatne/kolac-up...
cukor dávam menej a miesto 1 lyžice kakaa(granka) dávam orechy,treba vyskúšať ,na mojej mikre stačí 2,5min. , lebo prvý krát(4min.)to bolo tvrdé ako sušienka ale aj to sa zjedlo 😉 😉

kibuk
3. dec 2011

pekne ranko 🙂
dnes kuracia pecienka na smotane s cestovinou a od svokry kelovy privarok

adelaida33
3. dec 2011

bravčový perkelt na smotane a noky

irriss
3. dec 2011

obalovane ancovicky a hranolky

nikita308
3. dec 2011

Morčací vývar a sviečková na smotane.... a ešte bude obložená misa (parížsky šalát, zelenina, salámy, syry) na oslavu.... dnes varím už aj na zajtra, keďže neviem či zajtra už nebudem v pôrodnici... 😵

tinuskaha
3. dec 2011

cviklova polievka,
kapusta na pretlaku k tomu sekana a zemiaciky 😉 a to vsetko bude aj na zajtra