Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@akika722 pozri toto... majú zlepšovák na kornútky... 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44901
@titkovamiriam mnam mnam 😀 aj 4r syn sedi pri mne a že mnam či to su naše 😀 😀 😀 😀 😀 😀
frittatensuppe 😉 a druhe...hm este netusim 😅
Tak robila som to a pre veľký úspech u nás doma dávam link ešte raz,vážne je to pochúťka http://www.akosatorobi.sk/video/2630/tycinky-bo...
tyčinky bounty aj kornutika mnam-mnam 🙂 ja robim klasika kokosky a rafaelo 🙂 a tento rok ten kmen-kokosovu roladu z detských poškot 🙂
no tak ja dnes,ze zemiakovo-mrkvovo smotanova polievka,druhe mame cestoviny s kuracim maskom a sampinonmi a rychli hrncekovy kokosovy kolacik.ja tiez nepeciem na Vianoce,lebo toho vela podostavam od maminy a svokry.robim ale stedrovecernu veceru 😝 .
hovädzí vývar, kôprová omáčka, knedľa a hovädzie varené z polievky. vyzerá, že zostane aj na zajtra 😉 .
Vývar z bravčových kostí a diabolská pochúťka s chlebíkom vo vajíčku....mňam... 😉
dnes boli len palacinky 😒 a hrstkova polievka ktora bude aj na zajtra.Zajtra maslove rezne a zemiaky k tomu nejaky kompot
polievka z kralika, rizoto, nepečená jablková torta
aka je to ta nepecena jablkova torta
@libka1 dakujem
@lunana naklepany,osoleny a okoreneny rezen obalim najprv v struhanke potom vo vajicku a hned na panvicu,oprazim z oboch stran.Vypek dam do hrnca do toho na drobno pokrajanu cibulku na to dam tie rezne podlejem vodou a dusim.Davam este do toho lyzicu kecupu a trosku obycajnej horcice..tak toto su moje maslove rezne 😉
poradte mi prosím, nemáme balkon chcela by som robiť parížske rožky, musia byť v chlade? 😝
@bv_alexandra no urcite nemozu byt pri teplote 21 stupnov... ja ich mam v pivnici, kde mam 15. Mozes ich mat bud v mraznicke alebo chladnicke.
@skeptik aj v mrazničke? 😝

foto z tyždna-rezy-tie sa este potieraju polevou,turecke čapice-oba recepty su aj na mmb a este doperníkovanie
dnes robim vecer zazvorniky a kokosový kmen