Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
bryndzové halušky s osmaženým pórom (lebo slaninku nejeme) a zajtra + piatok budú francúzske zemiaky. Od polievky si dáme do štedrého dňa pokoj 😉
@lunana pridaj tam vajicko alebo nejake maslo heru aleboco,ale niektore cesto treba len miesit a miesit az kym sa nezmiesi a ono to pojde 🙂
špenátové halušky a syrová omáčka. inšpirácia na MMB
babule , mám doma 2 salká, ale už skaramelizované 😒 čo s nimi? poraďte nejaké recepty, ale nič zložité, ešte nemám ani upratané a trochu nestíham 😉
@raza salko vymiesaj s maslom a mozes plnit kosicky napriklad omocit do cokolady a ozdoit cukrikmi 🙂
@skeptik akoze nic v zlom ale hera sa pouziva uz odjakziva co ja viem ,nechapem preco by to malo byt zle,na varenie pouzivaj co chces ale na pecienie ako linecke a pod,neviem preco y nemala ist hera alebo nejaky iny tuk?
dnes to budu lasagne 😉
kuracie soté so zeleninou a kaša
@anabelka83 Akoze nic v zlom, ale vo vacsine krajin EU su tuky typu Hera a Palmarin s tak vysokym obsahom transtukov jednoducho zakazane, aby bolo aj tym menej scitanym jasne, co si do tela nemaju davat.
@lucinda7 A su, a velmi nebezpecne.
dnes som dopekala, takze len rychly obed: mrkvova polievka s krupicovymi knedlickami, chrumkave kuracie nugetky syrove, zemiakova kasa, kompot
@ozi nič straý nech si uvarí a my dve si niečo nájdeme zajtra urobím prívarok zemaikový resp. z bielej fazule moja mama robievala aj zo zeleného hrášku ale miesto bobkového listu dala kopor ako malej mi to velmi chutilo bolo to dobré napíš častejšie do internej pošty budem ti dávat rady čo variť sem chodimmalo kedy ( starý je kuchár a vždy mi hovori co varil )
baby potrebujem radu.. co pridat k cajovemu pecivu do skatule aby skor zmaklo?
@lienka2 skus rozkrojene jablcko 🙂 mozno zaberie 🙂
dnes cestoviny so salamovo-zeleninovou omackou 🙂
Cavko kočeny, viete mi poradiť nejaký super recept z lososa? Chcem na Vianoce obmenu a radi by sme privítali lososa na stole. Uz som si ho aj kúpila žiaľ len neviem ako ho upraviť. Tak kto má niečo osvedčené šup sem s receptami. Moc díky
aj ja chcem teraz zmenu a urobiť na vianove lososa ale len niečo na prírodne,uvítam nejaký receptík

a teraz babo raď!! môžem dať do vanilkových rožkov palmarín???? 😕 😕 😕