icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

raza
21. dec 2011

a teraz babo raď!! môžem dať do vanilkových rožkov palmarín???? 😕 😕 😕

ukana
21. dec 2011

@raza , jasne daj 😉

lucikatn
21. dec 2011

bryndzové halušky s osmaženým pórom (lebo slaninku nejeme) a zajtra + piatok budú francúzske zemiaky. Od polievky si dáme do štedrého dňa pokoj 😉

anabelka83
21. dec 2011

@lunana pridaj tam vajicko alebo nejake maslo heru aleboco,ale niektore cesto treba len miesit a miesit az kym sa nezmiesi a ono to pojde 🙂

andyb25
21. dec 2011

@raza ja som dala tuším heru a pohoda 🙂

skeptik
21. dec 2011

@raza Palmarin je stuzeny tuk, je to pre zdravie asi to najhorsie, co mozes urobit, Hera podobne. To uz z ciev nikdy nedostanes von.

raza
21. dec 2011

@skeptik a čím ho teda nahrádzaš?

raza
21. dec 2011

@lunana skús dlhšie miesiť, veľa krát cesto vyzerá, že sa nedaá a nedá zmiesiť, ale nakoniec to ide 😉

nanulik
21. dec 2011

špenátové halušky a syrová omáčka. inšpirácia na MMB

skeptik
21. dec 2011

@raza ja pouzivam len ciste maslo na pecenie a na varenie a v kuchyni olivovy olej, pripadne repkovy.

raza
21. dec 2011

@skeptik ja mám tiež rada na pečenie maslo, ale toto mám doma, maslo došlo, takže to využijem. raz za čas neuškodí aj nezdravé, resp. menej zdravé jedlo 😉

raza
21. dec 2011

babule , mám doma 2 salká, ale už skaramelizované 😒 čo s nimi? poraďte nejaké recepty, ale nič zložité, ešte nemám ani upratané a trochu nestíham 😉

anabelka83
21. dec 2011

@raza salko vymiesaj s maslom a mozes plnit kosicky napriklad omocit do cokolady a ozdoit cukrikmi 🙂

anabelka83
21. dec 2011

@skeptik akoze nic v zlom ale hera sa pouziva uz odjakziva co ja viem ,nechapem preco by to malo byt zle,na varenie pouzivaj co chces ale na pecienie ako linecke a pod,neviem preco y nemala ist hera alebo nejaky iny tuk?

junkfoood
21. dec 2011

@skeptik my tiez len masielko, nie tie hery a pod. humusy...

lucinda7
21. dec 2011

@skeptik Palmarin ani Hera nie su stužene tuky...stuženy tuk je Cera 😝

abriela
21. dec 2011

@raza ak si ich este nerobila, myslim vanilkove rozky - skus dat menej palmarinu (masla) a pridaj nutelu. Su rovnako chutne, krehke, ale je to nieco ine. Ja som ich este dala aj cez igelit do formicky v tvare rozteka.

veve39
21. dec 2011

@lucinda7 vsetko co je pevnej ci natieracej konzistencie z rastl.olejov a nie zo zivocisneho mlieka je stuzeny tuk....cize aj Palmarin, Hera a aj Cera

cestovatelkaandrea
21. dec 2011

dnes to budu lasagne 😉

gianni
21. dec 2011

kuracie soté so zeleninou a kaša

skeptik
21. dec 2011

@anabelka83 Akoze nic v zlom, ale vo vacsine krajin EU su tuky typu Hera a Palmarin s tak vysokym obsahom transtukov jednoducho zakazane, aby bolo aj tym menej scitanym jasne, co si do tela nemaju davat.

@lucinda7 A su, a velmi nebezpecne.

happy8051
21. dec 2011

dnes som dopekala, takze len rychly obed: mrkvova polievka s krupicovymi knedlickami, chrumkave kuracie nugetky syrove, zemiakova kasa, kompot

morzsi
21. dec 2011

@ozi nič straý nech si uvarí a my dve si niečo nájdeme zajtra urobím prívarok zemaikový resp. z bielej fazule moja mama robievala aj zo zeleného hrášku ale miesto bobkového listu dala kopor ako malej mi to velmi chutilo bolo to dobré napíš častejšie do internej pošty budem ti dávat rady čo variť sem chodimmalo kedy ( starý je kuchár a vždy mi hovori co varil )

lienka2
21. dec 2011

baby potrebujem radu.. co pridat k cajovemu pecivu do skatule aby skor zmaklo?

zuzkat1
21. dec 2011

@lienka2 k cajovemu neviem,ale k medovnickom pridavam chlieb, pomaha to tak mozno aj tu by to pomohlo...niekto dava jablcko

raza
21. dec 2011

@abriela rohlíčky sú už napečené, ale aj tak nemám doma nutelu 😉 . no vďaka za tip, určite iekedy vyskúšam 😉

luciferova
21. dec 2011

@lienka2 skus rozkrojene jablcko 🙂 mozno zaberie 🙂

titkovamiriam
21. dec 2011

dnes cestoviny so salamovo-zeleninovou omackou 🙂

zabka4
21. dec 2011

Cavko kočeny, viete mi poradiť nejaký super recept z lososa? Chcem na Vianoce obmenu a radi by sme privítali lososa na stole. Uz som si ho aj kúpila žiaľ len neviem ako ho upraviť. Tak kto má niečo osvedčené šup sem s receptami. Moc díky

gianni
21. dec 2011

aj ja chcem teraz zmenu a urobiť na vianove lososa ale len niečo na prírodne,uvítam nejaký receptík