icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mrkvakatka
21. dec 2011

naša večera za všetky drobné : včera som dostala chuť na vifonku a samozrejme sa ostatní pridali.....Miške: len cestovina s troškou vegety, Adke: tá si osobitne kázala kúpiť rajčinovú hrnčekovú , Tato: také strašne brutálne štiplavé rezance a ja klasická bravčová vifonka... 🙂

titkovamiriam
21. dec 2011

@gianni len potriet olejom a ugrilovat 🙂 🙂 k tomu salatik,drezing-podla chuti 🙂

tinuskaha
Odpoveď bola odstránená
gianni
21. dec 2011

@titkovamiriam normálne len na panvici z jednej a druhej strany? a aké korenie sa hodí? či klasika na ryby?

luly13
21. dec 2011

baby, poprosila som o radu. dnes nam svokor doniesol ziveho kapra. podvecer sme ho zabili a vecer ho manzel ocistil a naporcoval. ked ho dam do chladnicky, vydrzi do soboty,ze? 😅
na nete som citala, ze mrazenim maso uplne strati na kvalite. a nechcela by som mat na stedrovecernom stole blatove maso 😢 D.

kralicica
21. dec 2011

@luly13 urcite ho namoc do mlieka, hocico s nim budes robit, vydrzi a este bude aj lepsi. nesol nekoren. len namoc do mlieka nech je ponoreny do soboty.

luly13
21. dec 2011

@kralicica prave som si nasla na nete, ze treba ususit a nasolit. tak neviem... 😨

kralicica
21. dec 2011

@luly13 no len aby neskysol. ale drzim palce 🙂 my vzdy nakladame na 48h do mlieka.

babush
21. dec 2011

dnes cesnacka so syrom a opecenymi zemlickami, varene zemiaky, spenat a volske oko 🙂 Mala si konecne pytala aj duplu, po dlhom case.

adelaida33
22. dec 2011

dnes "decentné" francúzske zemiaky a príloha cvikla 😀

anaxamon
22. dec 2011

@luly13 podla mna ti @kralicica dobre radi, sol mu nepomoze ani nahodou, budete ho potom mat v sobotu sucheho a v mlieku mu bude dobre a nic sa mu nestane, len dobre zatvor tu nadobku kde ho budes mat

luly13
22. dec 2011

@kralicica
@anaxamon rano som ho namocila.a nakoniec sla polka do mrazaku a polka do mlieka.a ma byt cely ponoreny asi,se?

adka7755
22. dec 2011

Keďže sa cez víkend budeme prejedať 😀 tak teraz len ľahké rizoto so zeleninkou 😀 😀

anaxamon
22. dec 2011

@luly13 urcite cely, nech ti nie je toho mlieka luto, stoji to za to😉

luly13
22. dec 2011

@anaxamon nie je,len musim ist do obchodu,lebo mi kusok trci 😀 😀 😀 .to bola otazka cisto z lenivosti

malinovka333
22. dec 2011

@skeptik keby to bolo nebezpecne bol oby to zakazane aj u nas nemyslsi?a ja som v nemecku v pohode zohnala palmarin na pecenie,tak neviem o tom zeby to bolo zakazane

kibuk
22. dec 2011

dnes strapate rezne,ryza receptik od @jajusa 🙂 a nase kolaciky. 🙂

titkovamiriam
22. dec 2011

@gianni jasne jedna druha strana a masko bude mnam,korenie moze byt na ryby no ja nedavam vobec nic losos ma vynikajucu chut uplne bez nicoho 🙂
@luly13 ja mam kapra vzdy 1-2 dni na mraze a samozrejme niekedy aj dlhsie,rybu vyberiem zajtra poobede,ona trochu povoli,uz ju mam naporcovanu na podkocvicky a ponorim do mlieka so solou cez noc,maso nikdy nieje blatove to skor ak ryba bola na bahne tak mraz z nej ten tuch vytiahne 😉 potom rybu vyberiem osusim a spravim bud prezenu alebo pecenu 🙂

zymga
22. dec 2011

tak ja dneska robim paradajkovu polievku s ryzou a spagety nic take na rychlo ma nenapada

erni
22. dec 2011

@zabka4 @gianni ja som lososa robila velmi jednoducho iba osolila a dala tam korenie na ryby,ale nie moc, aby sa neprebila ta jeho jemna chut a opiekla na panvici, loso je nieco tak dobre,ze tam netreba moc vymyslat 🙂 najlepsia ryba aku som kedy jedla 😵

lenkaks
22. dec 2011

Mrkvova polievka s ryzou a palacinky 🙂

skeptik
Odpoveď bola odstránená
babulka123
22. dec 2011

kuracia polievka z celeho kurata { silnyyyy vyvar lebo mam malu choru tak to snad pomoze} a paradajkova omacka a zemiaky a masko z polievky k tomu ..

leleh
22. dec 2011

@zabka4 ja robievam lososa takto: celu polku ryby si ulozim na plech s alobalom, nan naukladam platky citronu (par kuskov) a platky masla, posypem korenim na ryby, cele to zabalim v tom alobale (taku akoby kapsicku aby neunikala para) a upeciem v rure. Je to zachvilu hotove, nieje to mastne z vyprazania len lahodna chut a zdrave. Krasne sa to oddeluje.....mnaaaaam

jajusa
22. dec 2011

Dnes paradajková polievka a zeleninové rizoto
@kibuk dúfam, že chutili rezne, ja ich robievam z rôzneho mäsa a vždy sú super a celkom rýchlo bez obaľovania 🙂

nanulik
22. dec 2011

zo včera ostali špenátové halušky so syrovou omáčkou a dnes som robila hrachovú polievku zo suchého hrachu a so slaninkou

katka3012
22. dec 2011

dnes zeleninova polievka,a fasirky zo zemiakmy

mojkamirka
22. dec 2011

@raza ak si ich este nespracovala, urob si k nim mandlový puding, nechaj vychladnut, prilej k salkam, pol litra rumu a mas hotový domáci bailys, mnam mnam, celé to mixnut a dat do chladničky 😉

ankalv1
22. dec 2011

dneska vyprážaný syr s hranolkami a piekla som 3 Bit,Viedenský zákusok a Výborné krémové rezy..

kibuk
22. dec 2011

@jajusa mozem len potvrdit ze je vynikajuuce ,zaradujem medzi svoje recepty 🙂