icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelicefo
22. dec 2011

Včera/dnes špagety 🙂

kibuk
23. dec 2011

ahojte dnes mame len zeleninove rizoto 🙂

titkovamiriam
23. dec 2011

Dnes je to u nas čo si kto spraví 🙂 ja sice varím ale na zajtra 😀

filipal
23. dec 2011

@titkovamiriam kapustnicu uz dnes varis, ze? aj salat robis dopredu?

gemini2
23. dec 2011

dnes varim rizoto a zajtra varim cely den...asi....tolko toho je...to kto vymyslel tolko chodov? 🙂 🙂 🙂

ellit
23. dec 2011

dneska kuracie prsia zapekane, ryzu a kompotik 🙂

luckaprima
23. dec 2011

@bambi2 no aj ked my cestoviny nemusime moc, toto ma zaujalo, alplermakaroni 😒 sa uz varia..jooooj 4 hrnce zakydane, ale asi to bude stat za zo, uz teraz som v tej smotane nanosena 😝 , som zvedava co povie rodinka 🙂

juranka
23. dec 2011

Baby neviete mi poradit? zrazeny krem sa nejako da zachranit alebo to mam cele vyhodit do kosa ???

vivusika
23. dec 2011

dnes iba šošovicovú polievku takú hustejšiu a večer urobím šalát na zajtra🙂 a rozmýšľam ešte či piecť alebo nepiecť marlenku, aby som pravdu povedala nechce sa mi 🙂

dankaob
23. dec 2011

Tak narychlo paradajkovu polievku a ryzu v mlieku. Tu robim v domacej pekarni na programe lekvar. Dam 7 dcl mlieka, cukor stipku soli, skoricu a je to vyborne. Nemusim pri tom stat a miesat to 🙂

firstbaby
23. dec 2011

My dnes varime silny hovadzi vyvar, malicka bude mat aj zajtra na veceru a s tatinom si urobime pecenu jaternicu a malej cestovinku s maslom 🙂 a pripravujeme aj salat na zajtra 😉

gucz
23. dec 2011

my máme dnes zeleninovú polievku, manžel dopapá guláš k obedu, k večeri vajíčkový šalátik s domácim chlebíkom. A ja si s deťmi spravím asi cestoviny. Varia sa mi zemiaky na šalátik, tak ten spravím poobede, nech sa odleží.

nikolca
23. dec 2011

poprosim receptik na klasicky majonezovy zemiakovy šalatik,hlavne aby svokre chutil lebo zajtra sa k nam pozvala na večeru,a robi niekto lososa?my ho budeme mať prvy krat vraj je to veľmi chutna ryba,ako ho pripravujete?bude dobry len obaleny v trojobale a vysmaženy?moja švagrina ho robi ale ho neobaluje len da na panvicu,posype koreninami a vysmaži 😉 dakujem vopred za vaše typy 😉 🙂

kakajka
23. dec 2011

@juranka rozmixuj ponornym mixerom 😉

bonaquaba
23. dec 2011

@nikolca ja som minule robila lososa prvykrat a iba som ho osolila a okorenila,pliala maslom a samozrejme predtym citronom pokvapkala a dala do rury piect, ale staci aj ked ho das iba na panvicu urobi sa rychlejsie a bol vynikajuci detom chutil tak idem aj zajtra tak urobit a neviem ako chuti obaleny, ak ho tak budes robit daj vedeit aky je

nikolca
23. dec 2011

@bonaquaba dakujem a s žim ste ho jedli? 🙂

eva7780
23. dec 2011

rezance s tvarohom a robila som zemiakový šalát a kapustnicu

lussy23
23. dec 2011

ahojte, a čo budete variť zajtra? aké máte chody na Vianoce?

lussy23
23. dec 2011

@juranka Treba si dať do misky horúcu vodu(najlepšie je ohriať si vodu v kanvici, alebo na šporáku, ak nemáte kanvicu) do tej misky položiť misu s krémom a našľahať. Potom dať znovu do vody.. Opakovať kým krém nebude ok.

gemini2
23. dec 2011

prosim...ako robite bobalky s makom? tie z obchodu.... 😖

mata71
23. dec 2011

Všetkým pokojné Vianočne Sviatky,,,plno dobrot a nech nám to varííííí aj v Novom roku,,, 😵

malinovka333
23. dec 2011

dnes šošovicová polievka,halasle,cesnakový osuch a smotanový osúch

kralicica
23. dec 2011

@nikolca len lososa nevyprazaj, tym ho celkom pokazis. losos nie je dobry vyzmazany. je to mastna ryba a najleopsie chuti na masle alebo ol. oleji len s koreninami ugrilovany!!! ziadny trojobal a podobne...

kralicica
23. dec 2011

baby co vy nechodite s detmi doobeda von, ze tolko stihate varit/piect? ja by som pri malom nic neurobila doma.

tinuskaha
23. dec 2011

dnes len cestoviny s vajickom.mm je v robote tak nevyvaram 😉 a uz mi cesto kysne na bobalky(opekance,pupaky)

vrabciatko
23. dec 2011

ako pripravujete tuniaka? Klasika na masle (cesnak, citrón, bylinky), alebo aj niečo iné?
Mám asi 10 tučných steakov a neviem čo s nimi. 😉

adelaida33
23. dec 2011

dnes údený losos restovaný na masle s pórom a smotanou, príloha čerstvé rožky

iinuska
23. dec 2011

zemiakova omacka s parkom, vajickom a cerstvym chlebom.

lydia22
23. dec 2011

tak dalšie v poradí dopečené maslové keksy, zamatová roláda a bratislavké rožky

bonaquaba
23. dec 2011

@nikolca so zemiakmi a bol to vybrne+