icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
23. dec 2011

@filipal salaty už mam hotove-majonezový aj obycajný a u nas nieje kapustnica ale rybacia a šošovicová 🙂

titkovamiriam
23. dec 2011

@kralicica my sme boli vonku hodinku.presli sme sa do mliekomatu a necakane mame obrovsku borovicu tak sme aj svetielka boli kupit-to uz som mala napecene vianocku a orechove a makove ulitky,zemiaky na šalát chladli tak sme isli von a pekne sme zmokli 😠

bambi2
23. dec 2011

kucharky poradte.. mam doma hrudkovy tvaroh, do zajtra je dobry.. co s nim??? 😕

raza
23. dec 2011

@bambi2 ak ho nechceš minúť, tak šup s ním do mrazáku 😉

bambi2
23. dec 2011

@raza aj by som chcela ale neviem co z neho urobit.. kysnute sa mi piect nechce...

raza
23. dec 2011

@lydia22 prosím, prosím, hoď recept na tú zamatovú roládu 😉 to by ma muž asi vyboškával, keby mu takéto niečo spravím. takéto on moc lúbi..

raza
23. dec 2011

@lydia22 ďakujem vaľmi pekne 😉

lydia22
23. dec 2011

@raza ja ju mam tiež rada lebo je rychlo urobená a chutná tak nech sa vydarí 🙂

lyongirl
23. dec 2011

Ahojte, potrebujem rýchlo poradiť, začala som robiť tiramisu, nakoľko kojím, tak nechcem dávať žĺtka, ale chcela som ich nahradiť šľahačkou, ááále zistila som, že som nekúpila smotanu, s čím to mascarpone "zriedim" nech nie je také husté???

bambi2
23. dec 2011

@lyongirl jogurt biely nemas doma??

lyongirl
23. dec 2011

@bambi2 mám, to ma nenapadlo 😀 , ale ešte ma napadlo, že šak muž je cukrár, že mi môže z roboty doniesť smotanu, akurát, že on používa rastlinnú, tak zavolám jemu, ale ten jogurt je super nápad, určite by som ho využila 🙂

bambi2
23. dec 2011

@lyongirl no vyskusaj ja som to este neskusala... ale aspon to trocha rozriedi...

lyongirl
23. dec 2011

@bambi2 ja už som to tak raz robila 🙂 a bolo to OK a volám mužovi, že nech donesie šľahačku a on, že je na ceste do Tesca, že mi kúpi, tak mám po probléme...
a ty robíš tiramisu ako, so žĺtkami? Lebo niekto vmiešava aj penu z bielkov, ale nechcem riskovať, keď kojím a máme malé deti...

danielaj
23. dec 2011

krásny predvianočný večer všetkým prajem, idem vás dočítať, čo ste navarili a napiekli, 3 dni som mala pokazený internet a už ste mi chýbali 🙂

titkovamiriam
23. dec 2011

Tak baby fotečky za tri dni:kokosova rolada-čokoládová a kavova,mocca srdiečka,mocca orechy, ,,tortičky,, ,šuhajdy,ukážka husacinky v práci,makové a orechové hniezda,vianočka,šalátiky,višnove gule,kokosky 😀

lizatko1009
23. dec 2011

@titkovamiriam u nas by to bolo na mesiac a pol minimalne 😀

nikolca
23. dec 2011

@titkovamiriam šikulka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉

danielaj
23. dec 2011

tak pridávam ďalšie tohtoročné koláčiky, spolu mám napečených 21 druhov, som spokojná, všetko som postíhala, napečené, vyupratované, Vianoce môžu prísť 😉

lydia22
23. dec 2011

@titkovamiriam prosim ta nedas sem recept na tu kavovu roladu?

danielaj
23. dec 2011

oriešky plnené nugátovým krémom, košíčky s kávovo-orechovou náplňou, úžasné koláčiky s kúskami orechov, čokolády a hrozienok, mačie oči posypané cukrom, mačie oči pofŕkané čokoládou, punčové rožteky - dvojako ozdobené, vínové koláčiky, guľky Marlenka, Bounty tyčinky, výborná griláž bez Salka, trojhránky s orechami a medom, zázvorníky, šuhajdy s karamelovou plnkou, moka oválky, pardubické plnené perníčky, a ešte chýba foto ľadových kociek, tie ešte tuhnú, tak zajtra 😉

titkovamiriam
23. dec 2011

to je kokosová a je na nej kavova plnka :
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44976

danielaj
23. dec 2011

dievčatá, prajem vám krásne a pokojné prežitie Vianočných sviatkov a všetko len to najlepšie a najkrajšie v Novom roku 🙂 tak nech nám to tak výborne varí a pečie aj naďalej, 😵 Do Varenia 😵

svetlankat
23. dec 2011

@danielaj vyzeraju uzasne a receptiky mas odkial? zvyknech ich robievat pravidelne, mnaaaaaaaaaaaam

svetlankat
23. dec 2011

@danielaj napodobe

danielaj
23. dec 2011

@svetlankat ďakujem, práve som naložila na tácku a ideme pri telke chutnať 😉 niektoré robievam pravidelne, niektoré mám odtiaľto z témy, z Mimibazaru 😉

svetlankat
23. dec 2011

@danielaj no musim pogooglit, vyzeraju fakt mnamkovo, aj tie @titkovamiriam vyzeraju uzasne, tie moje maju katdy iny tvar, este mam od takychto peknych sumernych kolacikov daleko

luy
24. dec 2011

Tak a je tu deň D,milé gazdiné,ďakujem za inšpirácie vo varení.

Čo Vám zapriať ľudia milý, aby sme si šťastne žili, v kruhu svojich rodiniek, veľa šťastných hodiniek. Rodičia a deti spolu, v novom roku žiadnu smolu. Nech slniečko krásne svieti, pre rodičov a šťastné deti.

gianni
24. dec 2011

v prvom rade šťastné a veselé
a čo dnes? asi to isté čo všetci klasika bude kapustnica,losos,šalátik,aj bravčové mäsko pravdaže,koláčiky ,ale tie idú priebežne ako sa upiekli 😉 😉

tinuskaha
24. dec 2011

Štastne a vesele všetkym gazdinkam 😉a dakujem za inšpiracie
Dnesne menu : 🙂 Oblatky s medom a cesnakom,kapustnica,opekance s makom,salatik s rybou na masle a vyprazanu alijassku tresku 😉