Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@kralicica my sme boli vonku hodinku.presli sme sa do mliekomatu a necakane mame obrovsku borovicu tak sme aj svetielka boli kupit-to uz som mala napecene vianocku a orechove a makove ulitky,zemiaky na šalát chladli tak sme isli von a pekne sme zmokli 😠
kucharky poradte.. mam doma hrudkovy tvaroh, do zajtra je dobry.. co s nim??? 😕
@raza jasné rada http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3047
Ahojte, potrebujem rýchlo poradiť, začala som robiť tiramisu, nakoľko kojím, tak nechcem dávať žĺtka, ale chcela som ich nahradiť šľahačkou, ááále zistila som, že som nekúpila smotanu, s čím to mascarpone "zriedim" nech nie je také husté???
@bambi2 ja už som to tak raz robila 🙂 a bolo to OK a volám mužovi, že nech donesie šľahačku a on, že je na ceste do Tesca, že mi kúpi, tak mám po probléme...
a ty robíš tiramisu ako, so žĺtkami? Lebo niekto vmiešava aj penu z bielkov, ale nechcem riskovať, keď kojím a máme malé deti...
krásny predvianočný večer všetkým prajem, idem vás dočítať, čo ste navarili a napiekli, 3 dni som mala pokazený internet a už ste mi chýbali 🙂
@titkovamiriam u nas by to bolo na mesiac a pol minimalne 😀
@titkovamiriam šikulka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉
tak pridávam ďalšie tohtoročné koláčiky, spolu mám napečených 21 druhov, som spokojná, všetko som postíhala, napečené, vyupratované, Vianoce môžu prísť 😉
@titkovamiriam prosim ta nedas sem recept na tu kavovu roladu?
oriešky plnené nugátovým krémom, košíčky s kávovo-orechovou náplňou, úžasné koláčiky s kúskami orechov, čokolády a hrozienok, mačie oči posypané cukrom, mačie oči pofŕkané čokoládou, punčové rožteky - dvojako ozdobené, vínové koláčiky, guľky Marlenka, Bounty tyčinky, výborná griláž bez Salka, trojhránky s orechami a medom, zázvorníky, šuhajdy s karamelovou plnkou, moka oválky, pardubické plnené perníčky, a ešte chýba foto ľadových kociek, tie ešte tuhnú, tak zajtra 😉
to je kokosová a je na nej kavova plnka :
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44976
dievčatá, prajem vám krásne a pokojné prežitie Vianočných sviatkov a všetko len to najlepšie a najkrajšie v Novom roku 🙂 tak nech nám to tak výborne varí a pečie aj naďalej, 😵 Do Varenia 😵
@danielaj vyzeraju uzasne a receptiky mas odkial? zvyknech ich robievat pravidelne, mnaaaaaaaaaaaam
@danielaj napodobe
@svetlankat ďakujem, práve som naložila na tácku a ideme pri telke chutnať 😉 niektoré robievam pravidelne, niektoré mám odtiaľto z témy, z Mimibazaru 😉
@danielaj no musim pogooglit, vyzeraju fakt mnamkovo, aj tie @titkovamiriam vyzeraju uzasne, tie moje maju katdy iny tvar, este mam od takychto peknych sumernych kolacikov daleko
Tak a je tu deň D,milé gazdiné,ďakujem za inšpirácie vo varení.
Čo Vám zapriať ľudia milý, aby sme si šťastne žili, v kruhu svojich rodiniek, veľa šťastných hodiniek. Rodičia a deti spolu, v novom roku žiadnu smolu. Nech slniečko krásne svieti, pre rodičov a šťastné deti.
v prvom rade šťastné a veselé
a čo dnes? asi to isté čo všetci klasika bude kapustnica,losos,šalátik,aj bravčové mäsko pravdaže,koláčiky ,ale tie idú priebežne ako sa upiekli 😉 😉
Štastne a vesele všetkym gazdinkam 😉a dakujem za inšpiracie
Dnesne menu : 🙂 Oblatky s medom a cesnakom,kapustnica,opekance s makom,salatik s rybou na masle a vyprazanu alijassku tresku 😉

@filipal salaty už mam hotove-majonezový aj obycajný a u nas nieje kapustnica ale rybacia a šošovicová 🙂