Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte dnes mame len zeleninove rizoto 🙂
Dnes je to u nas čo si kto spraví 🙂 ja sice varím ale na zajtra 😀
@titkovamiriam kapustnicu uz dnes varis, ze? aj salat robis dopredu?
dnes varim rizoto a zajtra varim cely den...asi....tolko toho je...to kto vymyslel tolko chodov? 🙂 🙂 🙂
dneska kuracie prsia zapekane, ryzu a kompotik 🙂
@bambi2 no aj ked my cestoviny nemusime moc, toto ma zaujalo, alplermakaroni 😒 sa uz varia..jooooj 4 hrnce zakydane, ale asi to bude stat za zo, uz teraz som v tej smotane nanosena 😝 , som zvedava co povie rodinka 🙂
Baby neviete mi poradit? zrazeny krem sa nejako da zachranit alebo to mam cele vyhodit do kosa ???
dnes iba šošovicovú polievku takú hustejšiu a večer urobím šalát na zajtra🙂 a rozmýšľam ešte či piecť alebo nepiecť marlenku, aby som pravdu povedala nechce sa mi 🙂
Tak narychlo paradajkovu polievku a ryzu v mlieku. Tu robim v domacej pekarni na programe lekvar. Dam 7 dcl mlieka, cukor stipku soli, skoricu a je to vyborne. Nemusim pri tom stat a miesat to 🙂
My dnes varime silny hovadzi vyvar, malicka bude mat aj zajtra na veceru a s tatinom si urobime pecenu jaternicu a malej cestovinku s maslom 🙂 a pripravujeme aj salat na zajtra 😉
my máme dnes zeleninovú polievku, manžel dopapá guláš k obedu, k večeri vajíčkový šalátik s domácim chlebíkom. A ja si s deťmi spravím asi cestoviny. Varia sa mi zemiaky na šalátik, tak ten spravím poobede, nech sa odleží.
poprosim receptik na klasicky majonezovy zemiakovy šalatik,hlavne aby svokre chutil lebo zajtra sa k nam pozvala na večeru,a robi niekto lososa?my ho budeme mať prvy krat vraj je to veľmi chutna ryba,ako ho pripravujete?bude dobry len obaleny v trojobale a vysmaženy?moja švagrina ho robi ale ho neobaluje len da na panvicu,posype koreninami a vysmaži 😉 dakujem vopred za vaše typy 😉 🙂
@nikolca ja som minule robila lososa prvykrat a iba som ho osolila a okorenila,pliala maslom a samozrejme predtym citronom pokvapkala a dala do rury piect, ale staci aj ked ho das iba na panvicu urobi sa rychlejsie a bol vynikajuci detom chutil tak idem aj zajtra tak urobit a neviem ako chuti obaleny, ak ho tak budes robit daj vedeit aky je
rezance s tvarohom a robila som zemiakový šalát a kapustnicu
ahojte, a čo budete variť zajtra? aké máte chody na Vianoce?
prosim...ako robite bobalky s makom? tie z obchodu.... 😖
Všetkým pokojné Vianočne Sviatky,,,plno dobrot a nech nám to varííííí aj v Novom roku,,, 😵
dnes šošovicová polievka,halasle,cesnakový osuch a smotanový osúch
baby co vy nechodite s detmi doobeda von, ze tolko stihate varit/piect? ja by som pri malom nic neurobila doma.
dnes len cestoviny s vajickom.mm je v robote tak nevyvaram 😉 a uz mi cesto kysne na bobalky(opekance,pupaky)
ako pripravujete tuniaka? Klasika na masle (cesnak, citrón, bylinky), alebo aj niečo iné?
Mám asi 10 tučných steakov a neviem čo s nimi. 😉
dnes údený losos restovaný na masle s pórom a smotanou, príloha čerstvé rožky
zemiakova omacka s parkom, vajickom a cerstvym chlebom.

Včera/dnes špagety 🙂