icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

levandullka
15. jan 2012

Dnes sme mali taku jednoduchu (zaroven zdlhavu) veceru. Jednohubky roznych druhov 🙂. A chutilo 🙂

mimikett
15. jan 2012

vcera bol na obed losos so zemiacikmi- varila moja laska 😉 a dnes klasicky kuracinkovy vyvar so slizikmi a morcacie prsia plnene susenymi paradajkami a neudenou parenicou so syrovo-olivovou omackou a ryzka.

katy2
15. jan 2012

ja robievam tieto palacinky a su tiez fantasticke, uzasne nadychane, jemnucke... mnam 😝
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=997

1977
15. jan 2012

@katy2 Ja som este nerobila palacinky ale chcem vyskusat a dufam ze to zvladnem.Zuzana

katy2
15. jan 2012

@1977 tieto zvladnes urcite... panvicu len potieram olejom po kazdej palacinke, davam trochu cesta a potom ho rozlejem na celu panvicu... Nozikom palacinku otocim a potom tak isto aj vyberiem na tanier... Vobec sa netrhaju, nelepia... Dobre sa s tym cestom robi...

mihouk
15. jan 2012

@katy2 @1977 Ahojte, ja davam 1-2 lyzice oleja rovno do cesta, to mi usetri potieranie panvice po kazdej palacinke, aj tak by som zabudla, ci som potrela, ci nie. Takto to zvladam aj na dvoch panviciach naraz. @1977 A nezabudni ze prva palacinka sa vzdy pokazi. Vela stastia. 😉

kibuk
16. jan 2012

@danielaj ano tie knedliky 🙂 mne by to aj vyhovovalo že len na "jednu porciu-obed" aj tak len pre deti mm nema rad vobec knedlik

kibuk
16. jan 2012

dnes varim bravcove na sližiky z mrazenou zeleninou a hrnčekove rohlikove kneličky co tu dala @danielaj 🙂 a polievocku fazulovu od vcera

firstbaby
16. jan 2012

u nas dnes polievka zo zelenej fazulky na kyslo, kuracie sote so sampinonmi a zeleninou a k tomu ryza 😉

adelaida33
16. jan 2012

buchty na pare so slivkovým lekvárom, spraženým maslom a grankom

kkubekova
16. jan 2012

my dnes budeme mat polievku z bielej fazulky so zeleninou a jelenie masko na prirodno s ryzou a kyslou uhorkou 😝

danielaj
16. jan 2012

ja dnes nevarím, dojedáme zo včera a neviem, či nezostane aj na zajtra 😝 keď sme toho toľko mali 😉

jarunka111
16. jan 2012

šošovicová polievka a dolky s lekvárom, už kysnú 😉

elise
16. jan 2012

@jarunka111 jej aj my máme šošovicovu polievku🙂

yvetulka
16. jan 2012

my mame od vcera kur. polievku a kur. stehienka pecene na zemiakoch v remoske

perlaoceanu
16. jan 2012

poradite nejaky dobry recept z udenej bravčovej krkovičky?

dida84
16. jan 2012

My dnes guláš na želanie môjho chlapa... 🙂

daniz
16. jan 2012

dnes idem na rodičká, takže budú špagety.

strihalka
16. jan 2012

babulky poradte, mam v mrazaku file platky , na panvi prirodne se mi nechce, obalovat uz vuebc ne, tak snad neco zapecene?poradite?

lenka268
16. jan 2012

@strihalka ja robim velmi rada pangasa tak ze ho osolim, ovegetujem, cervena paprika. Nakrajam 4 struciky cesnaku jednu cibulu opecem na oleji zlahka a na tom opecem pangasa iba na chvilku. Potom dam na plech takeho osmahuteho zastruham riadne syrom a to co ostane s toho vypeku cesnakovo cibuloveho nalejem na to. Dam zapiect na 20 minut a je to vyborne. K tomu zemiakova kasa a salat pripadne uharok.

rastulka
16. jan 2012

Dojedame zo vcera,pecie sa pizza a na veceru budu cestoviny s omackou 4 druhy syra (Vitana) 😀 😀 😀

teleranka
16. jan 2012

prosim vas, neporadite mi? som zaciatocnicka uplna...varim teraz prvykrat v zivote slepaciu polievku... dala som varit sliepku a bujon.... co dalej? 🙂
ako dlho sa to ma varit a kedy k tmu mozem pridat tu korenovu zeleninu? a inak nedala som dole kožu z tej sliepky, mala som? mam to vybrat a dat dole kožu? prepacte za hlupe otazky, ale vy ste skusene kucharky a ja som uplny laik 🙂
dakujem

ellit
16. jan 2012

kuracia polievka zo vcera a robiť budem len kuraciu fasirku so zemiakovym pyre a kompot 🙂
zajtra sosovicova polievka a netusim co este 🙂

strihalka
16. jan 2012

@teleranka ja bych tu kuzi tam urcite nechala aj z te mas dobry vyvar....zeleninu celer mrkev petrzel tam daj aj ted uz, zase kvuli vyvaru, at se ti ta chut natahnu do vyvaru, az budes mit slipku mekou, tak stahni hrnec z ohne a slipku vyndej a ober masko a zeleninku nakrajej....korenini vyndej a vsechny pochutinky zpatky do vyvaru a na konci na poslednich pet minut dej nudle, teda pokud bude s nudlema:-d
klidne se zeptej, kdyz budu vedet, povim 😀

akika722
16. jan 2012

@teleranka ahoj,ja ak varim kuraciu sčasti kožu dam dole 😅 tak 50:50 😅 mne osobne vadi ak tam plava vela mastneho 😅
korenovu zeleninu možeš dať hned /mrkva,petržlen,zeler,ja hodim aj cibulu-potom vyberam a vyhadzujem 😅 ,čierne korenie,davam aj nove korenie-2-3ks a ja davam vegetu 😉
ked sa mäsko uvari uplne do mäkka polievka je hotova-aaaaaaaaaaaaaaaaaaale nevar ju na velkom ohni inač bude "mutna" nebude pekna 😉
zvlašť varim cestoviny,-niťovky-tenučke rezance 😉

teleranka
16. jan 2012

@strihalka
@akika722 dakujeeeem 🙂) idem tam teda dať tu zeleninu. ked sa to bude dať jesť, napišem 🙂

akika722
16. jan 2012

@teleranka nemaš začo 😀 neboj,isto sa podari 😉 ja varim tak od 15tich r, 😅 teraz musim vo velkom,skoro ako zavodna jedaleň,lebo moji traja chlapi by zjedli aj mna 😅
dnes som robila rizoto z kila ryže aby mali aspoň na 2dni 😅
pritom deti su v podstate male 😅

strihalka
16. jan 2012

@teleranka no ja jdu do obchodu pro pecivo a uvidim co mi cvrkne do nosu, jinak ja dneska budu delat taku zeleninovu zahustenou, vynikajici, vcera jsem se k tomu nedokopala tak dnes uz urcite
a jeste ze vcera brambory a dusena mrkve a volske oko 😀..na vecer co najdem ted v obchode, nebo zapecne file s zeleninou a smetanou

strihalka
16. jan 2012

@teleranka a bobkoy list 😀
@akika722

strihalka
16. jan 2012

@akika722 taky dost varim a rada, jen nekdy mi nejde nic na mysl, ale ja jsem tak v zacatcich ze gulas polivku ok, omacky jeste nemam uplne zmaknute.-D