icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

elixia
18. aug 2010

@telinka dakujem, budem mudrejsia nabuduce... 😉

zuzana12345
18. aug 2010

kyslu zemiakovu polievku a langose, budeme mat navstevu tak som pripravila krtkov dort 😝

petusko
18. aug 2010

od vcera mame segedinsky s knedlou (kysla kapusta je in ako tak citam 😀 ) a peciem kysnuty kolac s ovocima posykou 🙂
vecer sa chystam urobit rozkovu pizzu, pridu kamaratky, mame malu oslavu, tak si dame 🙂

zuzuz1
18. aug 2010

@elixia to aj mne tie cokoladove povytekali... ale z plechu to bolo tiez dobre 🙂 heheh no je to v tom postlacani... treba prax asi 🙂

zuzuz1
18. aug 2010

u nas som sa konecne dokopala k tej dubakovej polievke.... amozno nejake spagaty upatlam...

elixia
18. aug 2010

@zuzuz1 zrejme ano a aj trochu viac trpezlivost sa s tym vyhrat (v mojom pripade 🙂 )

Ja sa dnes chystam urobit musaku...

zucha
18. aug 2010

dnes polievka - vyvar z vnutra tekvice so zeleninou a pismenkami a toto kurca http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25868 so zemiakmi, tekvicovy kolac http://www.schutou.sk/index.php/recepty/dezerty... .
Od vcera tu je este cibulovy kolac a rozvoniava prave upeceny celozrnny chlieb 😉

To kurca som robila uz druhy krat a stoji za hriech. Odporucam a detto kolac. Uplne uzasne veci. Vypada to u nas, ako by sme aj my chystali oslavu

salma22
18. aug 2010

robkame si buchty na pare mnamky mnam 😀

inna7
18. aug 2010

šošovicový prívarok s domácou klobáskou 🙂

tatranka111
18. aug 2010

baby poradte nejaké hubové jedlo, ale nie polievku

zrzulka
18. aug 2010

@salma22 mnaaaaaaaam dala by som si... keby sa mi s tym nechcelo hrajkat 😒

my mame dnes zemiakovu polievku nakyslo s vajickom, kurca na paprike s haluskami... momentalne stiham len rychlovky ....

zrzulka
18. aug 2010

ake hribiky mas???... ak lesne tak ja by som spravila hovadzie na hriboch... to mam velmi rada, pripadne hubove rizotko

tatranka111
18. aug 2010

@zrzulka lesné a už očistené a pekne pripravené......dík za tip 🙂

salma22
18. aug 2010

@zrzulka ale to bola rychlovka 😀 kupne a len urobene na pare poliate masielkom a grankom psypane 😎

luga
18. aug 2010

spenatovy privarok so zemiakmi

tinax
18. aug 2010

pecene kurca so sampionovou omackou

zucha
18. aug 2010

@luga za spenatom sa moje deti ibu zabit. Velmi ho miluju. Ale ja asi neviem robit dobry privarok, lebo ten moj nechcu, ale zato viem uplne uzasnu spenatovu polievku a ak z nej zostane, vypyta si ju starsia aj na ranajky 😀

luga
18. aug 2010

@zucha , ja neviem, ale mam pocit, ze polievka sa robi rovnako ako privarok, len je redsia 😀 (ja totizto varim len "privarok" 😅 )

zucha
18. aug 2010

@luga tak daj recept.

luga
18. aug 2010

do hrnca dam nadno vody a rozpustim v tom spenatovy pretlak, ochutim cesnakom, solou a vegetou a zahustim mukou rozsmiesanou v slahackovej smotane

luga
18. aug 2010

@zucha , a polievka?

zucha
18. aug 2010

@luga http://www.schutou.sk/index.php/recepty/polievk... Pozeram, ze privarok je ovela jednoduchsi. Skoda, ze moj muz to nechce, preto polievku taku, co jedia deti a hlavne jedlo robievam take, co uz vsetci

atrami
18. aug 2010

no musím aj ja niekedy urobiť znova špená.
Strukovinový deň mal úspech. Ale neviem aká bude noc 😅

luga
18. aug 2010

@atrami 😀 ...tazka 😉

atrami
18. aug 2010

@luga 😀 😀 😀 😀

kostri
18. aug 2010

nebolo vela casu na varenie takze len rybie prsty a varene krumple a kedze som ich zas spravila trochu viac jak bolo k prstom treba 😀 tak som ich vecer postruhala a spravila par sulancov a slivkovych guliek 😎

standa82
19. aug 2010

Tak dnes bude kelová polievka a halušky. 🙂

petrahy
19. aug 2010

dnes varím zajaca na smotane a halušky včera sme mali lečo z čerstvej zelaniny

atrami
19. aug 2010

Ukecali ste ma na špenát.

azuz
19. aug 2010

varim dnes bravcove maso na mrkve, kolienka a polievku mame zo vcera paradajkovu, uz len krupicove halusky do nej hodim ked sa bude zohrievat 🙂