Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes cestoviny s omáčkou
cina vo woku s ryzovymi rezancami, polievku dojedame bud cuketovu alebo kuraci vyvar
včera ešte sme mali halušky s kapustou a dnes deti idú robiť pizzu. Tak budem sa hrať na hosťa 😎 😎
no a zajtra bude pangasius - mm doniesol 18 kg tak máme plný mraziak na zemiačkoch a masle v alobale a hrášková polievka
a nedeľa - polievka ak nezostane hrášková tak z kuracích krkov a kurací stroganov, alebo čína+hranolky, ryža
My dnes masove gulky s koprovou omačkou a knedle 😝
tak ja dnes nevarim 😉 len k veceru pre sestru pecienku na smotane a horcici 🙂
Joj, už štyri dni som variť nemusela ale dnes by sa už aj patrilo....asi kuracie prsia na smotane a tarhoňu a polievočku kuraciu na večeru...na obed ideme na pizzu 🙂
@danielaj skoda ,lebo co sa tyka gastronomie super vystava s ochutnavanim,vystavovali tam rozne kavovary-varili asi 50 druhov kav.čokolad.cajov a dalsi zasa drinkovali-carodejníci šejkeri a potom vyrezavanie z ovovcia,uprava zeleniny masa,rozne exoticke ingrediencie -ja by som tam kludne bola až do nedele 😀
dnes zmena ziadne dukatove ale rizoto 🙂
polievka zo zelebeho hrachu a bryndzaky
zeleninova polievka, segedinsky gulas s knedlou
od včera mame mesko na smotane s knedlou,to sa doje...a mam strašnu chut na palacinky 😀 takže tie idem dnes robit.
zo vcera kuraci perkelt s kolienkami dnes len uvarim nejaku zemiackovu polievku s mrkvou 🙂
zemiakova kysla, morcacie medajloniky na smotanovej omacke + ryza 🙂
dojedáme od včera a zajtra bude tekvicovy privarok s opečenou klobaskou a upečiem pudingos (asi),v nedelu faširky a zem.kaša,polievku ešte netušim
na dnes sa varí na celý víkend pretlačená brokolicová polievka so syrom, ostalo mi ešte trocha varených zemiakov z týždňa tak urobím volské oko. Na zajtra rozmýšľam, že spravím dusené mäsko (podobné gulášu) s knedľou alebo lasagne - to ešte uvidíme na čo bude viac chuť 🙂 a jablkovo-makovú štrúdľu
takze dnes langose, zajtra ideme na oslavu tak chvalabohu nic, kolac som uz upiekla, robila som 3bit a v nedelu na zelanie mm pecena krkovicka s domacou knedlou a kapustou a polievka klasicky vyvar 🙂
dajte recept na makkucke kysnute cesto-aby bolo makke aj zajtra
polievka z fazulovych luskov a navnadili ste ma : žemlovka 🙂
struhana kalerabova polievka s maslovymi haluskami a kuracie masko na sladkokyslo s ananasom a ryza
my dnes kysla zemiakova polievka a palacinky 🙂
hrachova omacka prave som ju dojedla a asi pojdem zas :D
mm dnes varil gnochi s brokolicovo-syrovou omackou-mnam 🙂
dnes sme dojedali fazuľovú omáčku 😉 a robila som dvojakú pizzu - šunka, kukuriaca, šampióny, syr a klobáska, kukurica, niva, syr 😉
žienky potrebuje recept na brokolicovu polievku.Este som ju nerobila ,tak som zvedava ci bude mm chutit 😀
babulky nemate nejaky receptik na pizzzu z listkoveho cesta?????

@titkovamiriam práve som reportáž na tú výstavu videla v Televíznych novinách, a hovorím mužovi, že tam by som rada išla, by som tam aj celý deń strávila 😅 joj ale veru nepôjdem, máme to do BA ďaleko ☹