icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

cmulinko
22. jan 2012

Dnes som mala naladu spravit nieco z kysnuteho cesta...nasla som si toto na internete.
http://www.burko.sk/recepty/juhoslovanske.htm je to jednoduche..povedala by som,ze aj pre antitalentov 😀 a takto sa to podarilo mne....v cesnakovom prevedeni 🙂

vivusika
22. jan 2012

@luly13 to si ho akosi málo 🙂 ja som ho piekla dve hodiny asi na 150 stupňoch zakrytého a potom asi pol hodinu odkrytého na 180 stupňoch...

gucz
22. jan 2012

my sme dnes mali kurací vývar, gulášik s hovädzieho mäska s knedľou. Manželova mamina nám dala zabíjačkovú kašu, takže zajtra nevarím, budeme dojedať. Akurát deťom spravím na večeru asi dačo sladké (krupičnú kašu, alebo puding)

lussy23
22. jan 2012

@rastulka - ďakujem

Inak vymyslela som jedálny lístok, dúfam, že ho naša rodina aj dodrží =D
Dnes a zajtra - mrkvovo-zelerove faširky a zem. kaša
Utorok a streda: Sviečková
ŠTvrtok - niečo z ovvsených vločiek
Piatok - Sobota - špenát so zemiakmi a vajcom
Nedeľa : pangasius v trúbe

tinuskaha
22. jan 2012

@akika722 nie nebol to marcipan ten,z marcipanu som nikde nemohla zohnat tak som kupila plysoveho z tesca 😀 a zabalila som ho do mikrotenoveho sacka takze sa ani nezaspinil 😉

romea
22. jan 2012

@lussy23 aj my si vždy spravíme jedálny lístok, ale málokedy to výjde, ale vyzerá výborne 🙂 mojim chlapom vtlkam do hlavy, že mäso sa nemá jesť každý deň, dnes bola ryba a tak zajtra špenátové lasagne, aj tak sa napchávajú salámami 🙂

martinaema
22. jan 2012

@dadenka1 ďakujem pekne za receptík, vyzerá úžasne

bubo1104
22. jan 2012

@danielaj - ďakujem , ste zlatá

katarinajurikova
22. jan 2012

@trdielko149 tak teda dobru chut! 😉

akika722
22. jan 2012

@tinuskaha super 😀

rastulka
22. jan 2012

@titkovamiriam @danielaj Viate mi prosim poradit dobry recept,nasla som este v mrazaku jahnacie rebierka,mm to chce nakrajat na gulas ☹ bola by to skoda 😒 pomoc!

danielaj
23. jan 2012

@rastulka jahňacie som ešte nikdy nerobila ☹

dadenka1
23. jan 2012

@martinaema aj je úžasná... 😉 a rýchlo a bez starostí

andyda
23. jan 2012

@sweetsuzi ako sa robi gulas peceny v trube? Nemohla by si mi poslat recept? Nasi maju gulas velmi radi a takyto som este nerobila. Dakujem

lucikatn
23. jan 2012

z víkendu nám neostalo ani trošku maďarského gulášu tak dnes idem robiť pečený pangasius (na spôsob obrátených rezňov) so zemiakovou kašou a domácou čalamádou a kurací vývar so zeleninou. A keďže budem mať rozpálenú rúru tak tam pichnem aj linecký koláč s kiwi (s pudingovou plnou a želatínou)

adelaida33
23. jan 2012

kelová polievka so zemiakmi a palacinky s jahodovým lekvárom

dida84
23. jan 2012

Dnes mám "voľno" - teda iba vo varení... 😀 Dojedáme zo včera zapekané kuracie prsia so syrom a broskyňou zaliate so šlahačkou, kuracie ako čína, ryža, palacinky... Polievku sme sice včera dojedli mäskovú, ale dnes sa mi ku šporáku nechce... A manžel spravil z mäska, čo bolo v polievke, nátierku... Takže od hladu neumrieme... 😀 😀 😀

firstbaby
23. jan 2012

obed u svokrovcov....🙂

zuziq
23. jan 2012

vcera som varila pre 9 ludi a nastastie nam zostalo aj na dnes 😵 Rajcinova polievka, zemiacky pecene v remoske a vyprazane kuracie masko v zemiakovych lupienkoch bez vyprazania 😀

teddynko
23. jan 2012

V pondelok nezvyknem variť, dojedáme z nedele, ale tentokrát na dnes nič neostalo, tak rozmýšľam nad pizzou. Deti sa budú tešiť. 😎

riana12
23. jan 2012

ja dnes spravim karfiolove placky/fasirky a bud hranolky alebo opekane zemiaky... mam velku karfiolovu hlavku, tak na dalsi den zase karfiolova polievka 😀

danielaj
23. jan 2012

dojedáme zo včera 😉 takže dnes veget 😀

tosomja
23. jan 2012

strapačky s kapustou, špenát a zemiaková kaša.

adelaida33
23. jan 2012

@tosomja mňááám, no také chúťky si mi narobila, že musím urobiť strapačky aj ja. a už aj idem, nech všetko stihnem.

tosomja
23. jan 2012

@adelaida33 ja to nemusím, ale manžel si nakázal, takže či sa mi chce, alebo nie, budem stáť hodinu pri šporáku a hádzať 🙂

titkovamiriam
23. jan 2012

@rastulka
NAPR:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37009
alebo len upeč a pred dokoncenim potri medom ak sa ti s tým nechce babrat,mnam mnam už som veru dllllho nerobila
alebo:
http://topstar.noviny.sk/recepty-od-massima/22-...

titkovamiriam
23. jan 2012

u nas sa dnes dojeda

teddynko
23. jan 2012

No a zajtra sa chystám robiť veeeľký hrniec zabíjačkovej kapusty, aby bolo aspoň na 3 dni. Nechala som si na to v mrazáku aj zabíjačkový vývar, nech je to oridži.. Mňaaam! 😀 Milujem kapustnicu na všetky spôsoby!

rastulka
23. jan 2012

@titkovamiriam Dakujem,aj ja som hladala a na vareche som nasla jeden http://varecha.pravda.sk/recepty/jahnacie-rebie... neviem,ze cim nahradim sipky.

@danielaj 🙂 dakujem

dena
23. jan 2012

malá si nakázala špagety 😉 tak aj budú 🙂