icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzuz1
19. aug 2010

hmm mna nasi ukecali na gulas,... hor sa na cibulu 😖 😢

atrami
19. aug 2010

@zuzuz1 , no ten by som si dala 😉

estterka
19. aug 2010

tak dnes bude konecne kysla kapusta,ale az na veceru 😀

luga
19. aug 2010

kur. stehna s hlivou, ryza a minimalne do konca tyzdna uz nevarim 😝 😀

katarina.banska
19. aug 2010

my dnes mame sampiony na smotane s cestovinou...
mnam moje oblubenee.... 🙂

miracko
19. aug 2010

rizoto 😀

dusanab
19. aug 2010

dusene hovadzie a tarhona 🙂

daniz
19. aug 2010

My včera pizzu, na večeru chcel mm grilovať-už má cuť 3 dni, ale fúkalo tak bola len suchá večera. Skúšala som tie pečené hot-dogy a mali veľký úspech u nás doma...Dnes bryndzové pirohy a zajtra rozmýšľam kalerábovú polievku a asi francúzske zemiaky.

standa82
19. aug 2010

Nad tými francúzskymi som uvažovala na zajtra aj ja.

claudica
19. aug 2010

No dnes trochu kalorická večera - recept z "Chuťoviek" Petra Novotného, len trochu pozmenený... Kúpim žemle, odkrojím vrch a vydlabem ich. Pripravím si plnku - zmiešam kyslú smotanu, tavený syr, niekedy pridám aj syr v črievku, nadrobno nakrájanú zelenú a červenú papriku, pažítku, osmaženú nadrobno nakrájanú slaninku a touto zmesou naplním žemle. Množstvo smotany a syrčeka záleží od toho, koľko žemlí robím. Potom to dám na plech, tie vydlabané zvyšky dám tiež na plech aj s odrezanými "čiapočkami" , pokvapkám výpekom zo slaninky a zapekám. Mám doma troch chlapov, tí to zbožňujú. Ja si to robím bez slaninky, skúšala som to aj s diétnou šunkou a bolo to super. Tak ak som inšpirovala, dobrú chuť.

denne73
19. aug 2010

@claudica jeminky tak toto vyskušam

telinka
19. aug 2010

@claudica mozem potvrdit..je to uuuuzasneeee zradlo 🙂

pancake
19. aug 2010

vcera bola spenatova polievka a palacinky s javorovym sirupom
a dnes je sosovicova na kyslo a vyprazana sedana s kasou a uhork. salatom. 😉

denne73
19. aug 2010

@pancake heheh ja som mala dnes na obed presne toto iste mnam raz za čas 😀 😀 😀 😀 😀

atrami
19. aug 2010

@pancake , no palacinky ešte odkladám. Po dovolenke kde som ich robila 2 krát 20+50 mám k nim odpor 🙄
sedana je sekaná????? 😉

zucha
19. aug 2010

@claudica ten recept si pamatam. Bol jednym z prvych, ked zacali chutovky. Tusim ho robil Stano Danciak

ivanka85
19. aug 2010

@daniz, @standa82 tie francuzske su asi nakazlive lebo zajtra ich chcem robit aj ja🙂

atrami
19. aug 2010

@claudica ak nezabudnem vyskúšam.

zucha
19. aug 2010

@kibuk tie keksiky su skvely tip 😉

estterka
19. aug 2010

@zucha nuz gulky v kapuste sa varia.. 😝
zajtra by som upiekla nieco slane,kysnute,jednoduche,ale zatial ma nic neoslovilo ako kukam na nete.. 😒

standa82
19. aug 2010

..sú skvelé, už som ich robila

estterka
19. aug 2010

@claudica toto mam velmi rada a zatial aj vsetlkym tu chutilo..si mi dala chrobaka do hlavy opat spravit niekedy 😀

elixia
19. aug 2010

@estterka a co toto?
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23649
Este som neskusala,ale chystam sa...aj strcit do mraznicky,aby bolo pre navstevu,ked sa maly narodi...

estterka
19. aug 2010

@elixia vyzeraju vynikajuco,ale kefir neviem ci zozeniem 😒 ja som tiez chcela navarit aj do mraznicky uz teraz,lenze my ju prave vyprazdnujeme,aby sme ju rozmrazili este kym dojde mala..jedine stastie,ze MM vari vynikajuco rad,tak snad ma nenecha o hlade,ked nebudem stihat 😀
inak teraz ku koncu tehotenstva ma neskutocne zacalo bavit varit.. 😀

elixia
19. aug 2010

@estterka vidis,to ma nenapadlo..nas tu zachranuju polske obchody 😀 Ja si tiez planujem aspon nieco nachystat do mrazaku, manzel sice uvari,ale tak aspon na dva-tri dni aby sme mali pokoj 🙂

claudica
19. aug 2010

@zucha Ano, robil ich Dančiak, ale do okrúhleho chleba, skúšali sme, ale žemle sa uchytili viac... Pa.

zucha
19. aug 2010

@estterka daj vediet, ake su tie gulky 😉

estterka
19. aug 2010

@zucha rozvarilo-rozpadlo sa mi dost guliek,ale aj tak to bolo dobre,s kyslou smotanou na vrchu 😝

zucha
19. aug 2010

@estterka tak si z toho mala varenu kolozvarsku kapustu 😅