icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tosomja
28. jan 2012

@lussy23 šalát z čerstvej zeleniny (paradajka, uhorka, paprika, cibuľa), čierne olivy, olivový olej, vinný ocot, syr feta. Ak potrebuješ, osolíš, okoreníš 🙂

bubo1104
28. jan 2012

dnes som robila : klasickú rajčinovú polievku , druhé ostalo zo včera sekaná a zemiaková kaša , cvikla (domáca). Na večeru som urobila rybaciu pomazánku a k tomu bude chlieb. Na olovrant je lakotinka : ovocné poháre (3 druhy ovocia , čo mi poostávali ) a maskarpóne a šľahačka - mňam

erni
28. jan 2012

@sisanka skus vyskusat toto ako zakusok, je to nenarocna priprava a chutovo zaujimave 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/eskimo-rezy/24...

ukana
28. jan 2012

@sisanka skus kiwi rezy, ja ich robím niekedy aj s mandarinkovým kompotom, alebo marhulovým
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=830
🙂

gianni
28. jan 2012

no tiramisu sa už chladí v ladničke a ešte som urobila diétny jablkový závin bez cukru pre mna z lístkového cesta a pre priatela závin na slano slaninovo-klobásovo-syrový

danielaj
28. jan 2012

ja som dnes robila tento perník http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35748, ešte tuhne čokoláda, tak neviem, aký bude, neviem, či prekoná môj recept na úžasný perník, ktorý má hádam aj 30 rokov 😒 ale chcela som vyskúšať aj niečo iné, hoci receptov na perník je veľmi veľa, poskúšala som ich už niekoľko, ale ten môj je naj naj najlepší 😉

titkovamiriam
28. jan 2012

u nas dnes sližikova hovädzia,mäso v páci ako cigánska a ryža 😉 ,nepiekla som lebo sme sa trošku tulali 😉

sisanka
28. jan 2012

@erni
@akika722
@ukana
@ukana dakujem dievcatka,niektore som uz robila...ale urcite si vyberiem nieco...este raz dakujem 😉

efci
28. jan 2012

viete niekto poradit co dobre a rychle z bravcovej panenky???

nanulik
28. jan 2012

zajtra bude koložvárska kapusta, polievku ešte neviem 😉 a klasické buchty

evicaevica
28. jan 2012

U nás bola dnes kapustnica a šišky. A zajtra sa chystám uvariť hovädziu polievku, v ktorej uvarím aj mäsko a k tomu potom dorobím kôprovú omáčku a kúpila som knedľu. A ešte niečo upečiem, ale to ešte neviem čo 🙂

kibuk
28. jan 2012

@danielaj ahoj mohla by som ta poprosit o tvoj receptik na pernik? dakujem 🙂

jarunka111
28. jan 2012

@nadhera tak to si šikulka 🙂 a asi by som mala začať uvažovať nad tým hrncom aj ja, lebo už len cestovanie do práce bude dosť, tak aby som potom niečo stíhala vyčarovať. Vďaka za tip 😉

rastulka
28. jan 2012

@danielaj Ahoj,aj ja mam svoj osveceny receptik na pernik,ale rada by som vyskusala aj tvoj! 🙂 Pripajam sa k
@kibuk dakujem 😲

lussy23
28. jan 2012

@tosomja vyzerá to dobre. Zapíšem si =) Kde zoženiem vinní ocot? A čierne olivy?

Inak u nás sa tie palacinky zjedli akoby nič. 😀 Zajtra máme špenát 🙂

raza
28. jan 2012

už som tu viac krát čítala o trenčianskom párku. ja som to pochopila ako párok s fazuľami 😕 ak niekto viete, poprosím o recept 😉

kibuk
29. jan 2012

krasne ranko 🙂
dnes kuraci vyvar s rezancami,dusene bravcove rezne,ryza a od vcera mame kinder rezy 🙂

adelaida33
29. jan 2012

zo včera zostal len hovädzí vývar, takže dnes dorobím zemiakovú kašu a gordon bleu, k tomu rímsky šalát a na večeru upečiem pizzu (šunka, syr, olivy)

zuziq
29. jan 2012

Klasika kuraci vyvar a dnes robim cinu podla receptu od kamoski, uvidime ake to bude, vraj je to vynikajuce 😵
- 500 g bravcoveho masa (moze byt aj kare)
- 500 g cibule
- 6 lyzic oleja
omacka:
- 3 lyzice kecupu
- 1 a 1/2 lyzice octu
- 2 lyzice sojovej omacky
- 1 navrsena lyzica prask. cukru
- 4 lyzice vody
- 2 lyzice bieleho vina
- soľ
Masko si nakrajas na rezance, cibulu na drobno, kazde sa vsak orestuje zvlast,
ked je maso "biele" a cibulka "sklovita" tak sa to spoji a zaleje omackou, ja si vsak pripravujem omacku az z 5 nasobneho mnozstva, treba jej tolko, aby bolo masko
s cibulou uplne ponorene, potom sa to dusi pod pokrievkou, az kym nie je masko makke, ak treba, tak to trosku osolis, potom to treba redukovat, aby stava zhustla,
teda treba to varit bez pokrievky, aby sa odparila voda - trva to asi 30 minut, stoji to vsak za to, omacka je husta a ma uzasnu chut.

kibuk
29. jan 2012

@raza ja robievam tento,je vyborny len nedavam cibulu ako pise,len kto chce a je eno nuno 🙂 🙂 a parky na kolieska nedavam ale tak pozdlž prekravam 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10913

perlaoceanu
29. jan 2012

ahojte, v sobotu ma moja dcerka meninky, chcela by som jej upiect nejaku tortu. No doteraz som ziadnui nepiekla, poradite nejaku jednoduchu, ktoru by zvladol aj zaciatocnik? Mockrat vdaka 🙂

lululka555
29. jan 2012

ja dnes varim zapecene kuracie prsia s broskynami a syrom a ryzku k tomu... 🙂 🙂 🙂 mnamky

irsina83
29. jan 2012

Ja som si vcera vecer uvarila hovadzi vyvar do vacsieho hrnca lebo na rebre som mala taky vasci kus krasneho masa a to maso som si po uvareni pokrajala na platy a spravila som rajcinovu onacku a zemiaky - to bude na dnes lebo ideme na vylet tak ked sa vratime a asi vecer alebo zajtra este spravim jahnacie na majorane - mam recept od kamosky- budem robit prvy krat 😉

lucikatn
29. jan 2012

dnes dojeme sójovú polievku a idem robiť špenátové cestoviny a na olovrant brokolicovú nátierku

lydia22
29. jan 2012

Kuracia polievka,kuraci paprikas s haluskami.

titkovamiriam
29. jan 2012

polievka zo vcera,kuracie rezne,ryža,zemiakovo-cibulový salat 🙂

majonka79
29. jan 2012

U nas sosovicova polievka so slaninkou a kuracie na cinsky sposob, ryza 😉

rastulka
29. jan 2012

ahojte,ja dnes varim kuraciu polievku,kuracie rezne,slov.ryzu a ceresnovy kompot 🙂