Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes hŕstková polievka a pečené kura s ryžou, večer palacinky. Dlho som tu nebola, musím zase nabrať nejakú dobrú inšpiráciu 🙂 tu sa vždy niečo nájde!
@katka159 Ahojky, ja robím tzv. Výborné zapečené rezne, na MMB: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14719
Misto kukuričky dávam aj šampiňóny 🙂
@titkovamiriam ta polievka brokolicova prva co si pridala, ta sa naozaj nevari? 😕
@akika722 nooo byvame so svokrovcami a ona ma vselijake kontakty na cukrarky tak som ju poprosila ci by neobjednala az mame aj nejaku taku peknu kvoli fotkam 😀 keby bolo na mne tak ja si napeciem,lebo ja take nemusim 😀 ale inak ona nam hocikedy dava upiect tortu-mam dobru svokru 😉
tak to mate pekne mesiac po mesiaci 😉 jj maly je 5.7. a tvoj? 5.8. ? ratam dobre? 😀
pečené kuracie stehienka plnené touto super plnkou 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14730
a k tomu ryža s mrazenou zeleninkou (mrkva, hrášok, kukurica), ktorú som podusila na opraženej cibuľke.
@libka1 nie len sa vypne pred varom,samozrejme ak ju chces mat rozvarenu tak uvar,no takto ma vsetky ziviny zachovale a je krasne zelena,ak chces kukni si archiv telerana z 24.1.2012 su tam aj ine brokolicove receptiky
@trdielko149
@eva7780 čo sme sa dohodli na tie fánky 😀
my dnes rajčinová polievka s písmenkami a nastrúhaným syrom, zapekané cestoviny s kuracím mäsom a šampiónmi, šalát z čínskej kapusty a poobede plánujem fánky 😉
@adelaida33 aj my dnes rajčinovú polievku 😀
francuzske zemiaky
dnes kapustove fliacky 🙂
syrové cestoviny boli ocenené...vraj mňam mňam :D
ahojte gazdinky 😉 , chodim do tejto temy na dobre tipy ked neviem co varit, asi budem castejsie 🙂 , my mame dnes kralovsku zemiakovu polievku s opekanymi rozkami a farfale s paradajkovou omackou, mnam, zajtra chcem sisky robit a ak neostane polievka, tak brokolicovu asi
ja mám ešte od včera perkelt s mrvičkou a hráškom a kuracím mäskom, k tomu knedlík. a polievka zeleninková s haluškami
mam este odlozene spanielske vtacky
my dnes špenátovú polievku a brav.mäsko pečené spolu so zemiačkami
Dnes spenatova kremova, pangasius a zem.pyre. Zajtra parene buchty
dnes perkelt...mozno zostane aj na zajtra 😉
dnes mame langose 🙂 drobec ma svieckovu s cestovinami a este som vcera urobila studeno. 😉

@vivusika neroztekal sa?
@sisanka tak potom daj info či je fakt taky dobry 😉 chcem ho skusiť,za 20dni ma syn 4ročky tak k torte aj kolačik nejaky aby nebolo malo 😀