icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
2. feb 2012

@vivusika neroztekal sa?
@sisanka tak potom daj info či je fakt taky dobry 😉 chcem ho skusiť,za 20dni ma syn 4ročky tak k torte aj kolačik nejaky aby nebolo malo 😀

jarunka111
2. feb 2012

dnes hŕstková polievka a pečené kura s ryžou, večer palacinky. Dlho som tu nebola, musím zase nabrať nejakú dobrú inšpiráciu 🙂 tu sa vždy niečo nájde!

sisanka
2. feb 2012

@akika722 aj moj bude mat 4 rocky..26.2. 🙂 a mm mal teraz narodeniny tak jemu upeciem tento kedze torta nebude 😀

vivusika
2. feb 2012

@akika722 ja som ho piekla večer, celú noc bol v chladničke a keď som ho na druhý deň krájala tak v pohode, neroztekal sa, držal tvar... Určite ho ešte upečiem 🙂

akika722
2. feb 2012

@sisanka moj si praje vlačikovu tortu z BB keksov takže kolačik musi byť 😀 kedže ta "torta" celkom torta nebude 😀 to len pre jeho radosť
moj ma 22.2 😵 a mladšieho mam tiež syna ako ty 😀 len trošku staršieho 😅 o 3dni ma 18mesiacov 😵 😵

majonka79
2. feb 2012

@kralicica Gratulujem k babatku a klobuk dole, ze po tyzdni dokazes toto vsetko...ja som boloa dva tyzdne po porode mimo 🙂

akika722
2. feb 2012

@vivusika tak ho skusim 😀 dakujem 😀 snažim sa vždy robiť niečo ine,nove 😅 a toto som ešte nerobila 😅 som zvedava na tie pochvaly 😎 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sisanka
2. feb 2012

@akika722 moj oco je tiez 22.2. narodeny 🙂 a tiez chcem Deniskovi na narodeniny urobit tu tortu vlacik z BB keksov a svokra este objednala tortu kedze spajame oslavu s mm narodeninami 😉
nas bude mat o 3 dni 7 mesiacov 🙂

akika722
2. feb 2012

@sisanka moj muž je 22.12,moja mama je 22.1 a syn-Patrik-22.2 😀 tvoj maly je narodeny tiež 5teho? 😀 😀 😀 😀 😀
že svokra objednala tortu? 😅 ta u nas sa toto nestane asi nikdy 😅 😀

majonka79
2. feb 2012

@katka159 Ahojky, ja robím tzv. Výborné zapečené rezne, na MMB: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14719
Misto kukuričky dávam aj šampiňóny 🙂

libka1
2. feb 2012

@titkovamiriam ta polievka brokolicova prva co si pridala, ta sa naozaj nevari? 😕

sisanka
2. feb 2012

@akika722 nooo byvame so svokrovcami a ona ma vselijake kontakty na cukrarky tak som ju poprosila ci by neobjednala az mame aj nejaku taku peknu kvoli fotkam 😀 keby bolo na mne tak ja si napeciem,lebo ja take nemusim 😀 ale inak ona nam hocikedy dava upiect tortu-mam dobru svokru 😉
tak to mate pekne mesiac po mesiaci 😉 jj maly je 5.7. a tvoj? 5.8. ? ratam dobre? 😀

akika722
2. feb 2012

@sisanka moja byva dosť daleko

hej hej 5.8 😀 😀 😀 kokso,nedavno sa narodil a lete ma roky 😲 odpadnem 😲

sisanka
2. feb 2012

@akika722 nooo rychlo to uteka,ja si este ako tak uzivam "babatko" 😀

sumienka242
2. feb 2012

pečené kuracie stehienka plnené touto super plnkou 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14730

a k tomu ryža s mrazenou zeleninkou (mrkva, hrášok, kukurica), ktorú som podusila na opraženej cibuľke.

titkovamiriam
2. feb 2012

@libka1 nie len sa vypne pred varom,samozrejme ak ju chces mat rozvarenu tak uvar,no takto ma vsetky ziviny zachovale a je krasne zelena,ak chces kukni si archiv telerana z 24.1.2012 su tam aj ine brokolicove receptiky

danielaj
2. feb 2012

@trdielko149
@eva7780 čo sme sa dohodli na tie fánky 😀

danielaj
2. feb 2012

my dnes rajčinová polievka s písmenkami a nastrúhaným syrom, zapekané cestoviny s kuracím mäsom a šampiónmi, šalát z čínskej kapusty a poobede plánujem fánky 😉
@adelaida33 aj my dnes rajčinovú polievku 😀

jajuska1411
2. feb 2012

francuzske zemiaky

lululka555
2. feb 2012

dnes kapustove fliacky 🙂

madalena188
2. feb 2012

syrové cestoviny boli ocenené...vraj mňam mňam :D

katka159
2. feb 2012

@majonka79 dakujem už som spravila španielských vtačkou teda môj syn to vola divakou...🙂

tretulka
2. feb 2012

ahojte gazdinky 😉 , chodim do tejto temy na dobre tipy ked neviem co varit, asi budem castejsie 🙂 , my mame dnes kralovsku zemiakovu polievku s opekanymi rozkami a farfale s paradajkovou omackou, mnam, zajtra chcem sisky robit a ak neostane polievka, tak brokolicovu asi

kate1616
2. feb 2012

ja mám ešte od včera perkelt s mrvičkou a hráškom a kuracím mäskom, k tomu knedlík. a polievka zeleninková s haluškami

lucka1987
2. feb 2012

mam este odlozene spanielske vtacky

zklimekova
2. feb 2012

my dnes špenátovú polievku a brav.mäsko pečené spolu so zemiačkami

gilmorka
2. feb 2012

Dnes spenatova kremova, pangasius a zem.pyre. Zajtra parene buchty

karin0401
2. feb 2012

dnes perkelt...mozno zostane aj na zajtra 😉

petulka_1
2. feb 2012

dnes mame langose 🙂 drobec ma svieckovu s cestovinami a este som vcera urobila studeno. 😉

leleh
2. feb 2012

dnes podobne ako @gilmorka spenatova polievka a file so zemiakovou kasou 😉