Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
My dnes máme netypicky v piatok mäso, lebo ešte zostali pečené kuracie stehná zo včera, k tomu ananásový kompót, no a ja dojem ryžu, ale pre muža navarím zemiaky, lebo on dvakrát po sebe ryžu nemusí 😝 .
pia22 ja som naposledy robila syrovu podla @happy8052, a bola vynikajúca....aj som pridala pred koncom trocha kukurice ako ona. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4183
hovadzi gulaaaaas s chili paprickami vareny vcera mojim priatelom 😎 mladej sme odobrali pred korenenim, tak nemusim dnes vobec varit 😵
ahojte
zeleninova polievka s ružičkovym kelom a krupkami a pizza detičky si vybrali ked už su doma 🙂 😉
@nadhera ďakujem za typ 🙂 Tak ja ju tiež robievam na sladko. Tiež nám to tak chutí viac. A tiež sem tam hodím ryžu a vtedy je naozaj hustá, pretože neodhadnem množstvo 😀 Ale bez zápražky som ešte nerobila. Ja ju robím z masla a krupice. Vyskúšam 😅
U nás dnes budú sójové plátky obalené v cestíčku 😉
dnes hŕstková polievka, francúzske zemiaky na panvici podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36630 😉 robila som prvýkrát a vyzerajú super, dúfam, že tak aj budú chutiť, je to rýchle a trocha iné ako obyčajné francúzaky 😉
🙂 ja som varila brokolicovu polievku,varene zemiaky na cibulke a vyprazena brokolica a karfiol plus uhorky alebo cvikla ktomu 😲 😝
my mame jagersku kur. pecen, kur. prsia na mrkve a ryzu parboiled.
dnes kuraci paprikas s kolienkami
vcera sa dojedala Hokaido polievka a americke lievance, dnes lievance zostavaju len polievka uz paradajkova
chlebove placky a zeleninova polievka
@danielaj vcera sme ich mali boli genialne 🙂 tatik sa obzeral ci su este neni a nabuduce mam vraj pouzit vacsiu panvicu 😀
zeleninkova polievka a ostali mi grilovane kuracie stehna,tak som obrala masko, podusila cibulku, pridala masko a zahustila smotanou. K tomu cestovina
dnes bravcove sote na leci s ryzou a polievka ....hmm.. asi idem rychlo zvrtnut frankfurtsku s parkom
@jajuska1411 veru úžasné, práve sme dojedli, decká si pýtali ešte druhýkrát 😉 veru lepšie, ako na plechu, tie chute sa lepšie prepoja podľa mňa, asi budem už robiť takto, ako aj autorka receptu písala, že iné už ani nerobieva 🙂
ja som dnes varila paradajkovu polievku a este vcera som urobila zemlovku 🙂
dnes cesnacka a hranolky s pangasiusom na masle...dezert dnes nebude lebo nas tato ma dietu vraj🙂
bryndzové halušky 🙂
zapekanú brokolicu so zemiakmi a syrom 😀
vyprážaný hermelín + pre malého vypr. eidam,hranolky 🙂 🙂
Pangasius v rure so zemiakovým pyré
nakukla som a chyba mi tu titkovamiriam. čo je s nou?

@luy Zelené šaláty, čínska kapusta a pod. sa môžu podávať detičkám od 9teho mesiaca a zeler od 1 roka, ako tie bežné alergény... Možno by ale bolo dobré tie šalátové listy "trochu" viac umyť, resp. spariť, pre istotu 😅 .