icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jajuska1411
3. feb 2012

@ladyjh ja robim zapekanu brokolicu takto:brokolicu dam na paru potom do janskej misy zalejem ju zasmaskou(olej+muka zalejem mliekom pridam slahackovu smotanu+bambino)zapecem pred konocm nastruham eidam

pancake
3. feb 2012

aha už som ju našla 😉

ja párková polievka (frankfurtská) a rybie prsty s hranolkami v rúre 😀 😀

gianni
3. feb 2012

dojedáme kapustnicu a zo včera kuracie prsia na smotane s cestovinou a dnes som robila tvarohové šišky

rastulka
3. feb 2012

ahojty,my sme dnes dojedali mexicky gulas zo vcera a robila som aj ja šišky 😀 😀 😀 takto chutili malej 😝

andrejka10
3. feb 2012

@ellit, uhliarske špagety podľa reštiky do ktorej sme chodili z práce na obedy sú obyčajné špagetky s vajíčkom na slaninke, so syrom a kečupom. Keďže ja nemusím opraženú slaninku, tak sme si ich upravili a robím ich na póre a potom tam pridám vajíčka. Deti ich majú radi, dokonca radšej ako bolonské. Čo už, by sme neurobili pre naše ratolesti, nie 😀 😀 A takto vyzerajú 😉

danielaj
3. feb 2012

@rastulka mňam, aké krásne šišky, ale malej chutili, ten výraz tváre hovorí za všetko 🙂

lucadra
3. feb 2012

@tyli Ahoj, recept : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13222

Ja tam ešte dávam väčšinou korenie, hlavne majoránku, postrúham cibulu a cesnak. Ale to je taká ťažšia verzia, také narýchlo stačia aj z toho receptu. Perfektné sú oboje.
A dajú sa aj z údeného aj neudeneho syra.

tyli
3. feb 2012

@lucadra ďakujem 🙂 vyskúšam 🙂

adros
3. feb 2012

cestovinky s kuracím masom, brokolicou, mrkvou, syrovo-smotanovou omáčkou

maryennn1
3. feb 2012

@lucadra no to je super, už dlho zháňam recept na syrové fašírky, ďakujem 🙂

rastulka
3. feb 2012

@danielaj Dakujem 🙂 veru,len tak ich tlacila do seba 😀 Mooooja 😲

raza
3. feb 2012

tak dnes len na rýchlo - šošovicovo pórková polievka. A teraz som dorobila tresku, len tá musí odležať v chladničke až do zajtra 😠

bronia13
3. feb 2012

ja len zemiakovy privarok, ktory sa mi super podaril a volske oko k tomu, mnaaaaaaaaaaaaaaam

adulikka
3. feb 2012

ja zajtra šišky ...v škôlke na karnevale nám ponúkali ,tak mi spravili chuť a k tomu niečo na bacily...cesnaková polievka 🙂

atiatko
3. feb 2012

tak my dnes grilované kuracie prsia, pečené zemiaky a mňam zeleninka na masle ako príloha - pór, kukurica, hrášok a baby karotka ..... 🙂 no a ešte som upiekla koláčik - ríbezľový so zapečenou sladkou penou z bielkov navrchu 😉

eva7780
4. feb 2012

zemiakovy salat,rezne,slepacia polievka,tvarohovy kremes,mm ma narodky,tak robim co ma rad-salat aj kolac som urobila uz vcera

libka1
4. feb 2012

peciem len buchty, akurat mi kysne cesto a ideme sa prizivovat k rodicom po zvysok vikendu 😵

mimmka30
4. feb 2012

kyslu kapustovu polievku z maskom a druhe este mame od vcera...

kibuk
4. feb 2012

zeleninova polievka sa dojeda od vcera ale idem varit aj kapustovu, zemiaky na kyslo s chlebikom a pirohy z rozkov 🙂

adelaida33
4. feb 2012

u nás dnes kurací vývar so zeleninkou a rezančekmi (bude aj na zajtra) a šúľance s makom

lucadra
4. feb 2012

Dnes: Ranajky : Vtáčie mlieko, po dlhej dobe 🙂
obed slepačia polievka, druhý chod červená kapusta a pečené mäso, včera som robila bábovku na dnes, už je z nej len polovica, lebo moja malá sa do nej nejak pustila, tak idem urobiť ešte jednu 😀 a poobede budem robiť jednohubky a nejaké pohostenie, lebo bude návšteva.
Na zajtra ešte neviem, asi rezne z kuracích stehien, kaša, šalát.

firstbaby
4. feb 2012

ahojte kucharocky, u nas dnes cesnakova polievka s krutonmi a struhanym syrom a kuracie pecienky s ryzou a kyslou zavaraninou 😉

lucadra
4. feb 2012

@maryennn1
@tyli
Nie je zač, je to taký rýchly obed a mňamkový. Mňa to napadlo, ked môj muž mi stále "nariekal" že chce vyprážaný syr, no vôbec sa mi ho nechcelo robiť, tak syr ako syr a ešte je to chutnejšie a menej roboty je s tým. 🙂

akika722
4. feb 2012

dnes granadír+kyslé uhorečky 😀
zajtra francuzske zemiaky +nejaka polievka

rastulka
4. feb 2012

@libka1 🙂 🙂 🙂 Aj my sa ideme prizivovat k rodicom na vikend 😝

marianax
4. feb 2012

pyrohy a zeleninovu polievocku 🙂

lenka268
4. feb 2012

Pecienku s ryzou a od vcera ostala karfiolova mliecna polievka.

raza
4. feb 2012

a čo dneska? Treska!!! 😀 😀 Domáca... naozaj je to mňam, akurát by som tam ešte dodala viac horčice, lenže nemám a do obchodu do tej zimi nejdem 😀

katkas1
4. feb 2012

@rastulka ako robis tie sisky?

katkas1
4. feb 2012

takze ked mm nie je doma nevari nic, deti maju navarene tak mam pokoj,len som este nevymyslela co budem jest ja, lebo chladnicka mi ziva prazdnotou a vonku sa mi nechce 😀