Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
aha už som ju našla 😉
ja párková polievka (frankfurtská) a rybie prsty s hranolkami v rúre 😀 😀
dojedáme kapustnicu a zo včera kuracie prsia na smotane s cestovinou a dnes som robila tvarohové šišky
@ellit, uhliarske špagety podľa reštiky do ktorej sme chodili z práce na obedy sú obyčajné špagetky s vajíčkom na slaninke, so syrom a kečupom. Keďže ja nemusím opraženú slaninku, tak sme si ich upravili a robím ich na póre a potom tam pridám vajíčka. Deti ich majú radi, dokonca radšej ako bolonské. Čo už, by sme neurobili pre naše ratolesti, nie 😀 😀 A takto vyzerajú 😉
@tyli Ahoj, recept : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13222
Ja tam ešte dávam väčšinou korenie, hlavne majoránku, postrúham cibulu a cesnak. Ale to je taká ťažšia verzia, také narýchlo stačia aj z toho receptu. Perfektné sú oboje.
A dajú sa aj z údeného aj neudeneho syra.
cestovinky s kuracím masom, brokolicou, mrkvou, syrovo-smotanovou omáčkou
tak dnes len na rýchlo - šošovicovo pórková polievka. A teraz som dorobila tresku, len tá musí odležať v chladničke až do zajtra 😠
ja len zemiakovy privarok, ktory sa mi super podaril a volske oko k tomu, mnaaaaaaaaaaaaaaam
ja zajtra šišky ...v škôlke na karnevale nám ponúkali ,tak mi spravili chuť a k tomu niečo na bacily...cesnaková polievka 🙂
tak my dnes grilované kuracie prsia, pečené zemiaky a mňam zeleninka na masle ako príloha - pór, kukurica, hrášok a baby karotka ..... 🙂 no a ešte som upiekla koláčik - ríbezľový so zapečenou sladkou penou z bielkov navrchu 😉
zemiakovy salat,rezne,slepacia polievka,tvarohovy kremes,mm ma narodky,tak robim co ma rad-salat aj kolac som urobila uz vcera
peciem len buchty, akurat mi kysne cesto a ideme sa prizivovat k rodicom po zvysok vikendu 😵
kyslu kapustovu polievku z maskom a druhe este mame od vcera...
zeleninova polievka sa dojeda od vcera ale idem varit aj kapustovu, zemiaky na kyslo s chlebikom a pirohy z rozkov 🙂
u nás dnes kurací vývar so zeleninkou a rezančekmi (bude aj na zajtra) a šúľance s makom
Dnes: Ranajky : Vtáčie mlieko, po dlhej dobe 🙂
obed slepačia polievka, druhý chod červená kapusta a pečené mäso, včera som robila bábovku na dnes, už je z nej len polovica, lebo moja malá sa do nej nejak pustila, tak idem urobiť ešte jednu 😀 a poobede budem robiť jednohubky a nejaké pohostenie, lebo bude návšteva.
Na zajtra ešte neviem, asi rezne z kuracích stehien, kaša, šalát.
ahojte kucharocky, u nas dnes cesnakova polievka s krutonmi a struhanym syrom a kuracie pecienky s ryzou a kyslou zavaraninou 😉
dnes granadír+kyslé uhorečky 😀
zajtra francuzske zemiaky +nejaka polievka
pyrohy a zeleninovu polievocku 🙂
Pecienku s ryzou a od vcera ostala karfiolova mliecna polievka.
a čo dneska? Treska!!! 😀 😀 Domáca... naozaj je to mňam, akurát by som tam ešte dodala viac horčice, lenže nemám a do obchodu do tej zimi nejdem 😀
takze ked mm nie je doma nevari nic, deti maju navarene tak mam pokoj,len som este nevymyslela co budem jest ja, lebo chladnicka mi ziva prazdnotou a vonku sa mi nechce 😀

@ladyjh ja robim zapekanu brokolicu takto:brokolicu dam na paru potom do janskej misy zalejem ju zasmaskou(olej+muka zalejem mliekom pridam slahackovu smotanu+bambino)zapecem pred konocm nastruham eidam