Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
baby potrabujem poradit, robila som cokoladovu polevu zo smotany a ked mi zaschla, tak na torte vidno biele flaky. ako by sa to dalo zamaskovat?
@katkas1 http://varecha.pravda.sk/recepty/sisky-fotorece... Ja mam ten isty recept len na 1kg muky davam 3 žltky,3bielky a 1 cele vajičko 😀
dnes pecena sekana,zemiaky,polievka gulasova 😉
ešte stále kapustnica,v rímskom hrnci sa dopeká kačka a zemiaky a ešte zo včera pár tvarohových šišiek
kelová polievka s klobáskového vývaru, špagety s mletým mäsom, žemlovka jablkovo tvarohová
šošovicová so zeleninou, tvarohové rezance a makovník bez múky...
Musela som sa prist pochvalit...bo u nas sa taketo nieco stava raz za rok asi 😀 dnes vari manzel a, ze prekvapenie tak som zvedava 😵
vcera som robila sisky, dnes bude len pizza asi, rozmyslam nad brokolicovou polievkou...zajtra len bravcovy perkelt na smotane s kolienkami, deti aj mm to miluju
zapekane zemiaky s klobasou a cibulou. a sebe dusena zeleninka.
Idem piect kolacik dufam ze nezhori 😅
špenátová polievka s vajíčkom, rizoto (s brav. mäsom, hráškom a syrom) a podvečer pribudne zakysankový koláč s čoko.
Hovädzia polievka
roláda z mletého mäsa plnená špenátom a syrom Niva - manžel ide zajtra do práce, tak aby nehladoval a aby som mala zajtra kľud.
zeleninová polievka, gyros kuracie pečienky
Ahojte.Mate nejaky dobry recept na rascovu polievku?Mozu ju papat aj 20m deticky?Dakujeeem 🙂
som nevedela od radosti čo dnes robiť kupila som bravčovinu nakrajala na malé rezníky opiekla na cibuľke tresla do zapekacej misky na to poukladala šunku a oštiepok zaliala vývarom s kúskom múky zvrtla k tomu ryžu a taká pecka že až 😎
Pečené bravčové koleno 😀 Pre manžela samozrejme 😀
Dnes varil manžel, tak ja zajtra nemusím... Mäsková polievka, paprikáš a halušky... Ja som piekla bábovku... 🙂
My tento vikend sme na navsteve u maminy 😀 robila nam hovadziu polievku,bolonske spegety a ryzovy nakyp 😀
zeleninová polievka s kuracím mäskom, kuracie prsia zapekané s brokolicou a zemiaková kaša
@haslerka31 jasné, že môžu... ja robím klasicky vajíčkovú... dám si do vody variť cibuľku, môžeš aj strúhanú zeleninku (zvyknem aj bez nej), ja dávam bujón maggi (je bez konz.látok a farbív), ale postačí aj vegetka a soľ, dám za lyžičku rasce a nechám zeleninku do mäkka uvariť... nakoniec prilievam rozšlahané vajíčko a niekedy si do nej spravím aj krupicové halušky... náš malý ju ľúbi... 🙂
@dida84 Dakujem 😉 Pozeram,ze mas termin v aprili,moj je tiez aprilovy-20.Drzim prsty 🙂
@dadenka1 ten makovnik..hodis recept sikovnica si! 😉
dnes som potešia rodinku a upiekla som kysnuté , tvarohové , masové kláčiky .
paradajkova polievka s cestovinou, treska obalena v cesnaku + zemiakova kasa, jablkova strudla
dnes bavorská polievka (údené mäso, zemiaky a strúhance), údené mäso, hrachová kaša, zemiaková kaša, opražená cibuľka na vrch, chlebík, koláčik z lístkového cesta s pudingom, piškótami a malinami 😉

@akika722 ahoj robila som vcera ten kolacik - coko rezy s parizskou slahackou...vecer som ho skusala a je vyborny,aj mm chvalil...uvidime co povie dnes navsteva 😉