Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dneska tak narychlo zeleninkove rizoto 🙂
@titkovamiriam tak toto čo som myslela,mama hovorila že sa volaju tušim šalamun ??? že 1/3 sa odobera a do zvyšku sa dava muka,...... a ten zvyšok sa leje na upečeny..-ale vyzorovo je ako pernik
cestoviny so smotanovo-brokolicovou omáčkou a postrúhané eidamom
@adelaida33 ahoj.ako robíš tie cestoviny s omáčkou.no cestoviny viem..ale to ostatné.díky 😉 cestovín mám habadej..ale čo s nimi 🙂
PROSIM 🙂 baby pečiete niekto mrkvovú tortu?
ja som len raz so švagrinou, no nemam recept, ona žije vo švajčiarsku a tam je nejak oblubená či čo 😀
tak by som skúsila, mam kalendar v ktorom su len torty, je tam aj tá, no čo ja viem či im verit? 😀 😀 😀
preto sa pytam na overený recept. 😉 dík
ahoj 🙂 , robievam tieto, ale dnes boli bez tých pásikov šunky http://varecha.pravda.sk/recepty/cestoviny-s-br...
kapustne fliacky so slaninkou
Zienky nejaky recept na zapekane cestoviny tak aby tam bola bryndza, slanina,smotana? 😅
Ahojte, poradte mi prosim dobry ovocny kolac. Mam v mrazaku egrese, cernice, tak by osm nieco dobre upiekla, ale nechcem robit bublaninu, a iny overeny moc nemam. Dakujem 🙂
Ahojte, asi sem môj príspevok úplne nepatrí ale neviete mi poradiť nejaký dobrý a odskúšaný recept na lasagne? ďakujem
@janulabj ahoj, ja som prednedávnom robila tento mrkvový koláčik, http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42966 je úžasný 😉 nie je to síce torta 😅 ale vyskúšaj, stojí za to 😉
dnes dojeme kapustnicu a sójové mäsko v zemiakovovm cestíčku, malej urobím polievku zo strúhanej zeleninky s haluškami a ešte palacinky so slivkovou nutelou 🙂
dnes nevarim 🙂 dojedame kelovu polievku a spagety popripade keby bolo malo tak spravim zeleninove rizoto 🙂
dojeme strukovu nakyslo polievku zo vcera a dnes uvarim halusky so syrokremom 🙂
my dnes hovadzi gulas s knedlou
-- včera som upiekla domáci zemiakový chlebík podľa tohto receptu:
www.varecha.pravda.sk/recepty/domaci-chlieb-so-...
-- vyšiel mi z toho jeden mega chlebisko 😀 nabudúce si cesto rozdelím na dve polovice, alebo urobím len z polovičnej dávky
-- ručné miesenie cesta z kila múky a štvrť kila zemiakov, mi dalo poriadne zabrať 😅
my sme varili vcera - pre malu hovadziu polievku - nie vyvar ale vsatko na kococky, rizoto kuracie a mm este spravil makove sulance 🙂
@sumienka242 vyzera super, idem si okopirovat recept 😵
zo včera vývar z morčacích krídiel a dnes bude pečienka s ryžou,dojedáme makové bratislavské rožky
polievka z bravcovych kosti s vela vela zeleninkou a hoci v pondelok boli lievance-dnes budu palacinky 🙂

@akika722 no dnesne menu sme si mohli vymenit 😀 😀