Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nás hrášková polievka a kuracie soté, alebo hríbový paprikáš.
vidim, ze ste tu skoro vsetky, co mate doma zrutov. Tak sa pridavam 😀 Ja mam podozrenie, ze to jedlo u nas aj niekto kradne, ci co 😅
karfiolová polievka a zapekaný karfiol so syrovou omáčkou.. 😉 🙂 no čo, vyhodím ho? 😀
ja sa dnes 1x snažím o havadzí stroganov, som zvedavá, ako to dopadne...
Palacinky.. Malému robím poleivočku.
plnenu papriku s paradajkovou omackou - moj prvy pokus - dufam, ze sa bude dat jest 😎
a co sa chystate spravit na veceru? dnes ma nic nenapada 😅
@tweetinkapp a co tak nic 😀 aj to sa da obcas .inac ahoj
@lenka_66 ahoj...len ja som dnes obedovala len polievku, tak uz skvrka v bruchu 😀
@tweetinkapp ja nanuk 😀 😖
Na večeru? Chlebík vo vajíčku....či ? Deti ma zrušia určite budú pítať vafle 😀 😀 😀 😀 A ja ako dobrá mama urobíííím 🙂 🙂 🙂 A zajtra neviem ,mala by som niečo s ryžou, neviem čo....
zeleninove rizoto a cuketova polievka
šošovicová polievka a cestoviny a na večeru skúsim tú pizzu z rožkov, čo ste tu už spomínali
dnes (a asi ani zajtra) nevarim, pln. papriky sa narobilo veeeeeela a je prudko jedla 😵 (manzel zjedol tri taniere naraz 😕 😕 😕 😀 )
dnes mám voľno, nevarím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kapustovo-paradajkova polievka a srdieckovo-zeleninove rizoto. Na veceru domaci sedwichovy chlieb a falosna husiacia pasteta.
Dnes naobed zemiakové placky, navečeru zeleninový šalát aj rybaciu pomazánku som urobila + dnes zavaranie leča a jablk, za tento týzden mam uz zavarania plne zuby cca 25 flias sliviek 40 flias jablk a 20 leca 😝
Dnes na obed - hov.vývar s rezancami, kur.prsia pácované a osmažené, zapekané zemiaky 🙂 Ešte bude poobede torta, lebo synátor mal vo štvrtok narodeniny. 🙂
ahojte. dievčata máte nejaky ľahky recept na lasagne ?? 😉 😉
@denne73 najlahšie kúpené...hehe, ale nie.Ja robím mleté mäso osmahnem na cibuľke, okorením, osolím, pridám rajčiny z plechovky, povarím. Plus klasický bešamel si nachystám a potom už len prekladám na hlbokom pekáči. navrch nastrúham syr asi v polovici pečenia a je to 😉
My dnes budeme mať bravčové mäsko na hrášku a šampiňónoch s ryžou 😉 a pre mňa paradajková polievka, manžel takú neje 😝
a u nas dnes pecene kuracie pecienky s ryzou a dalatik zeleninovy
cesnaková polievka so strúhaným syrom a opekanými rožkovými kockami, šošovicová polievka na kyslo a parené buchty
kurací vývar s rezancami, plnená paprika, zemiaky, pečené kur. stehienka ryža,šalát 🙂

si lepsiaaaaaaaa..ale tak ten moj najstarsi zrut je ku vsetkemu chlieb...este aj ku haluskam s bryndzou alebo s tvarohom,,,no hruuuuza a furt je hlados..uz som mu vravela nech ide k lekarke lebo ma asi pááásomnicu ked nie 2...