icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimikuku
26. aug 2010

si lepsiaaaaaaaa..ale tak ten moj najstarsi zrut je ku vsetkemu chlieb...este aj ku haluskam s bryndzou alebo s tvarohom,,,no hruuuuza a furt je hlados..uz som mu vravela nech ide k lekarke lebo ma asi pááásomnicu ked nie 2...

lilix
26. aug 2010

@mimikuku to aj moj brat je ku vsetkemu chleba. este aj v restike je schopny si vypytat k reznu s ryzou chleba. no ale k bryndzovym haluskam chlieb??? 😖

mimikuku
26. aug 2010

@lilix ...vazne to nikto neuveri az kym to neuvidi 😕 .....ale je to tak 🙂 no hruuuza.....a jogurt to je len taky pamlsok.........

daniz
26. aug 2010

U nás hrášková polievka a kuracie soté, alebo hríbový paprikáš.

zucha
26. aug 2010

vidim, ze ste tu skoro vsetky, co mate doma zrutov. Tak sa pridavam 😀 Ja mam podozrenie, ze to jedlo u nas aj niekto kradne, ci co 😅

inna7
26. aug 2010

karfiolová polievka a zapekaný karfiol so syrovou omáčkou.. 😉 🙂 no čo, vyhodím ho? 😀

mimikuku
26. aug 2010

@zucha ....chladnickovy zlodeji 🙂
dnes na obed mame bravcove kocky na hubách a hrasku a tarhona 🙂

lyongirl
26. aug 2010

ja sa dnes 1x snažím o havadzí stroganov, som zvedavá, ako to dopadne...

penny13
26. aug 2010

Palacinky.. Malému robím poleivočku.

luga
26. aug 2010

plnenu papriku s paradajkovou omackou - moj prvy pokus - dufam, ze sa bude dat jest 😎

tweetinkapp
26. aug 2010

a co sa chystate spravit na veceru? dnes ma nic nenapada 😅

lenka_66
26. aug 2010

@tweetinkapp a co tak nic 😀 aj to sa da obcas .inac ahoj

tweetinkapp
26. aug 2010

@lenka_66 ahoj...len ja som dnes obedovala len polievku, tak uz skvrka v bruchu 😀

lenka_66
26. aug 2010

@tweetinkapp ja nanuk 😀 😖

dusanab
26. aug 2010

@lenka_66 zdrava strava 😀 😀 my sme mali na obed koprovu omacku, varene hovadzie a knedlu a na veceru zeleninovu polievku (musi byt veeeeeeeeeeela hrasku aby sa krpcovi ratalo) a zajtra bude to iste 😀 😉

daniz
27. aug 2010

Na večeru? Chlebík vo vajíčku....či ? Deti ma zrušia určite budú pítať vafle 😀 😀 😀 😀 A ja ako dobrá mama urobíííím 🙂 🙂 🙂 A zajtra neviem ,mala by som niečo s ryžou, neviem čo....

happy8051
27. aug 2010

zeleninove rizoto a cuketova polievka

veverca
27. aug 2010

šošovicová polievka a cestoviny a na večeru skúsim tú pizzu z rožkov, čo ste tu už spomínali

luga
27. aug 2010

dnes (a asi ani zajtra) nevarim, pln. papriky sa narobilo veeeeeela a je prudko jedla 😵 (manzel zjedol tri taniere naraz 😕 😕 😕 😀 )

atrami
27. aug 2010

dnes mám voľno, nevarím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

imarikai
27. aug 2010

@atrami ty sa máš 😉

atrami
27. aug 2010

@imarikai , no neboj sa nikto za mňa nevaril, len dojedáme od včera. 😉

zucha
27. aug 2010

kapustovo-paradajkova polievka a srdieckovo-zeleninove rizoto. Na veceru domaci sedwichovy chlieb a falosna husiacia pasteta.

miracko
27. aug 2010

Dnes naobed zemiakové placky, navečeru zeleninový šalát aj rybaciu pomazánku som urobila + dnes zavaranie leča a jablk, za tento týzden mam uz zavarania plne zuby cca 25 flias sliviek 40 flias jablk a 20 leca 😝

standa82
28. aug 2010

Dnes na obed - hov.vývar s rezancami, kur.prsia pácované a osmažené, zapekané zemiaky 🙂 Ešte bude poobede torta, lebo synátor mal vo štvrtok narodeniny. 🙂

denne73
28. aug 2010

ahojte. dievčata máte nejaky ľahky recept na lasagne ?? 😉 😉

janefonda
28. aug 2010

@denne73 najlahšie kúpené...hehe, ale nie.Ja robím mleté mäso osmahnem na cibuľke, okorením, osolím, pridám rajčiny z plechovky, povarím. Plus klasický bešamel si nachystám a potom už len prekladám na hlbokom pekáči. navrch nastrúham syr asi v polovici pečenia a je to 😉
My dnes budeme mať bravčové mäsko na hrášku a šampiňónoch s ryžou 😉 a pre mňa paradajková polievka, manžel takú neje 😝

happy8051
28. aug 2010

a u nas dnes pecene kuracie pecienky s ryzou a dalatik zeleninovy

petasllov
28. aug 2010

cesnaková polievka so strúhaným syrom a opekanými rožkovými kockami, šošovicová polievka na kyslo a parené buchty

zuzu13
28. aug 2010

kurací vývar s rezancami, plnená paprika, zemiaky, pečené kur. stehienka ryža,šalát 🙂