icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lyongirl
16. feb 2012

@haslerka31 tiež mi švagriná písala, že sa nerobí z toho kvások, ale dáva sa to do cesta, že je to kvázi ako kypriaci prášok na kysnuté cesto 🙂
idem odmerať ten plech...

haslerka31
16. feb 2012

@daniz Dakujem,dufam,sa to bude dat zjest🙂

lyongirl
16. feb 2012

@haslerka31 plech mám 32x36cm

lyongirl
16. feb 2012

@tatianka.g ty robíš potom nejaké tenučké tie buchtičky 🙂

tatianka.g
16. feb 2012

tenucke urcite nie, ale asi mensie 😉

haslerka31
16. feb 2012

@lyongirl
@daniz
dakujem vam dievcata🙂Jest ich budem aj tak iba ja,maly a odnesiem kamoske,lebo pre mojho mm to bude urcite suche🙂))Pre neho je vsetko suche,pokial tam nie je pol kila maslovej plnky.Odkedy je so mnou je strasne priebercivy🙂)Hlavna vec ,ze jeho mama nepecie vobec...jedla som u nej kolac 1x,asi som tvarla divne,lebo pozerala na mna🙂) a hovori:Nie je az taky dory,lebo som zabudla dat vajicka 🙂)))hahaha taka je to kucharka:🙂)

eridia
16. feb 2012

@mimikett no, ja to robievam tak, ze dam pokrevku, este kym nevrie (rychlejsie zovrie, nez bez pokrievky), ked zacne vriet, stupa para a taky indikator (tycinka) by mala byt na vrchu.. ta sa dviha podla tlaku a ked je uplne hore, zacne piskat (ja tam mam vyznacene 2 ciarky, ked ich vidiet, davam na slabo), vtedy nechaj na slabo a ono by to malo tak jemne piskat ako bude para unikat .. ked zacne velmi piskat, znamena to, ze to treba dat na slabsi plamen .. para sa sama bude korigovat, tu nevypustaj, inak to nema cele zmysel - ta para vlastne urychluje varenie.. odvtedy si stopni cas... dufam, ze som pomohla 😉

eridia
16. feb 2012

@mimikett ... jaj, a este ti dam radu: ked to bude hotove, kym bude vnutri para, nebudes vediet dat dvoli tlaku dolu pokrievku .... daj to do drezu (cely hrniec) a pusti nan studenu vodu.. vtedy to povoli... moze sa stat, ze po okrajoch to bude trochu frkat, ale to nic..

katushka16
16. feb 2012

my dnes vajíčková polievka a zemiakové placky s kur. pečeňou na cibuľke🙂

lyongirl
16. feb 2012

baby práve som dojedla "Orgazmus" a nič sa nedeje, nemám pocit, že by zrovna tomuto koláču mal patriť tento názov...je fajn, ale jedla som aj oveľa, oveľa lepšie. Cesto je úžasne jemnučké...

mimikett
16. feb 2012

@eridia dakujem krasne za radu, tak uz budem vediet ako nato 😉

eridia
16. feb 2012

@mimikett som rada, ze som pomohla 🙂 ... daj vediet, ako to dopadlo 😉

snu
16. feb 2012

ahojte,, nevarila som 😀 ale od rana som piekla 2 torty drahemu k 30r na sobotu..mame oslavu.. jednu snehovu a druhu s parizskym kremom,,tu dostane akoze od mojej maminky.. a tuto je vysledok :

mircova
16. feb 2012

@snu ahoj, napísala by si prosím ťa recept na ten parížsky krém, chcela by som to vyskúšať 😉

snu
16. feb 2012

@mircova ja dam do varu smotanu a polamem tam potom coko na varenie a poriadne rozpustim,necham chladit aj do druheho dna a vyslaham... dnes som chladila vonku 3hodky a bol v pohode...uvidm co povie ta torta do soboty,,, 😀 ,,1slahackova smotana a 100g coko,, ..varievam tak 2smotany a 2 coko..

lumimi
16. feb 2012

ako urobit zeleninovu polievku aby bola fakt dobra, mne sa totiž polievky moc nedaria

dida84
16. feb 2012

Na obed sme boli u našich, tak som nevarila... ale pečiem tento koláčik: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971
zajtra budem variť kapustnicu s hríbikmi, klobáskou a zemiakmi... 🙂

tinuskaha
16. feb 2012

rezance s tvarohom 🙂 a este prihodim foto krtkovej torty ktoru som robila syncekovi na oslavu 😉 len som ten vrch akoze hlinu nepomrvila poriadne len tak na vacsie kusy nechcela som robit velky bordel 😉 😀

a2303
16. feb 2012

cícerová krémová polievka, tuniakovo-zeleninové rizoto. Včera špenátové halušky s cesnakovou omáčkou.

freezii
16. feb 2012

U známej som jedla tieto halušky - boli super (len ich "prepasírovať") http://recepty.albumy.biz/2012/02/14/zelene-spe.... Tú omáčku som skúsila k masku http://recepty.albumy.biz/2012/02/15/sampionovo... -mnam. 🙂

drobik1
16. feb 2012

ahojte...tak nasa vecera na Valentina dopadla super az na mensi uraz nas tatino ma natiahnuty krizovy väz v kolene a namiesto 2 deti mam uz teraz 3...niekedy si pripadam ako by som mala aj 4...pri nom! no ale dnes pismenkova polievka kuracia pecienka na prirodno restovana a zemiakove pyre....🙂 dezert orechove rezy 🙂

mircova
16. feb 2012

@snu ďakujem vyskúšam, drž mi palce nech sa podarí, je to pre maminu 🙂

haslerka31
16. feb 2012

@tinuskaha viem,ze chcem vela ...ale prosim ta,nezmozes mi poslat ip,s celym navodom ,prosim...maly bude mat 2 v aprili,byvame v zahranici...takze oslava bude iba v trojke bez starych rodicov a krstnych...nech ma aspon t z torticky radost..dakujeeem

snu
16. feb 2012

@mircova hlavne 33% smotanu.. a dobre rozpustit tu coko,, minule som mala coko z kaufladnu a ostala mi taka hrckova,, davam figaro..a nezabudni dlhooo slahat 😉 az na kreeem,,a ked sa ti to bude zdat horke,kludne prislahaj cukor,, ja nedavam

snu
16. feb 2012

@tinuskaha krasna,, krtka si robila? alebo kupovala?

janusa_
16. feb 2012

@tinuskaha krasna torta🙂

janusa_
16. feb 2012

a dnesne menu: zeleninkovy salat so surimi tycinkami a bude aj pecene rybky- neviem na aky sposob kedze su este zmrznute 😅

tinuskaha
16. feb 2012

@snu krtko je kupeny plysovy spodok som obalila do mikrotenoveho sacka azapichla do plnky 😉
@janusa_ dakujem

adulikka
16. feb 2012

dnes cesnaková polievka a zo zemiak.cesta halušky z kyslou kapustou

nelinka0401
16. feb 2012

@lunana ahoj.no to je fazulová so zeleninou,zahustená gulášovou polievkou.je to fakt chutné 😉