Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@daniz Dakujem,dufam,sa to bude dat zjest🙂
@haslerka31 plech mám 32x36cm
@tatianka.g ty robíš potom nejaké tenučké tie buchtičky 🙂
tenucke urcite nie, ale asi mensie 😉
@lyongirl
@daniz
dakujem vam dievcata🙂Jest ich budem aj tak iba ja,maly a odnesiem kamoske,lebo pre mojho mm to bude urcite suche🙂))Pre neho je vsetko suche,pokial tam nie je pol kila maslovej plnky.Odkedy je so mnou je strasne priebercivy🙂)Hlavna vec ,ze jeho mama nepecie vobec...jedla som u nej kolac 1x,asi som tvarla divne,lebo pozerala na mna🙂) a hovori:Nie je az taky dory,lebo som zabudla dat vajicka 🙂)))hahaha taka je to kucharka:🙂)
@mimikett no, ja to robievam tak, ze dam pokrevku, este kym nevrie (rychlejsie zovrie, nez bez pokrievky), ked zacne vriet, stupa para a taky indikator (tycinka) by mala byt na vrchu.. ta sa dviha podla tlaku a ked je uplne hore, zacne piskat (ja tam mam vyznacene 2 ciarky, ked ich vidiet, davam na slabo), vtedy nechaj na slabo a ono by to malo tak jemne piskat ako bude para unikat .. ked zacne velmi piskat, znamena to, ze to treba dat na slabsi plamen .. para sa sama bude korigovat, tu nevypustaj, inak to nema cele zmysel - ta para vlastne urychluje varenie.. odvtedy si stopni cas... dufam, ze som pomohla 😉
my dnes vajíčková polievka a zemiakové placky s kur. pečeňou na cibuľke🙂
baby práve som dojedla "Orgazmus" a nič sa nedeje, nemám pocit, že by zrovna tomuto koláču mal patriť tento názov...je fajn, ale jedla som aj oveľa, oveľa lepšie. Cesto je úžasne jemnučké...
@mircova ja dam do varu smotanu a polamem tam potom coko na varenie a poriadne rozpustim,necham chladit aj do druheho dna a vyslaham... dnes som chladila vonku 3hodky a bol v pohode...uvidm co povie ta torta do soboty,,, 😀 ,,1slahackova smotana a 100g coko,, ..varievam tak 2smotany a 2 coko..
ako urobit zeleninovu polievku aby bola fakt dobra, mne sa totiž polievky moc nedaria
Na obed sme boli u našich, tak som nevarila... ale pečiem tento koláčik: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971
zajtra budem variť kapustnicu s hríbikmi, klobáskou a zemiakmi... 🙂
cícerová krémová polievka, tuniakovo-zeleninové rizoto. Včera špenátové halušky s cesnakovou omáčkou.
U známej som jedla tieto halušky - boli super (len ich "prepasírovať") http://recepty.albumy.biz/2012/02/14/zelene-spe.... Tú omáčku som skúsila k masku http://recepty.albumy.biz/2012/02/15/sampionovo... -mnam. 🙂
ahojte...tak nasa vecera na Valentina dopadla super az na mensi uraz nas tatino ma natiahnuty krizovy väz v kolene a namiesto 2 deti mam uz teraz 3...niekedy si pripadam ako by som mala aj 4...pri nom! no ale dnes pismenkova polievka kuracia pecienka na prirodno restovana a zemiakove pyre....🙂 dezert orechove rezy 🙂
@tinuskaha viem,ze chcem vela ...ale prosim ta,nezmozes mi poslat ip,s celym navodom ,prosim...maly bude mat 2 v aprili,byvame v zahranici...takze oslava bude iba v trojke bez starych rodicov a krstnych...nech ma aspon t z torticky radost..dakujeeem
a dnesne menu: zeleninkovy salat so surimi tycinkami a bude aj pecene rybky- neviem na aky sposob kedze su este zmrznute 😅
dnes cesnaková polievka a zo zemiak.cesta halušky z kyslou kapustou
@lunana ahoj.no to je fazulová so zeleninou,zahustená gulášovou polievkou.je to fakt chutné 😉

@haslerka31 tiež mi švagriná písala, že sa nerobí z toho kvások, ale dáva sa to do cesta, že je to kvázi ako kypriaci prášok na kysnuté cesto 🙂
idem odmerať ten plech...