Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@snu krásne tortičky @danielaj @titkovamiriam skoré uzdravenie @tinuskaha krásnučká torta
Náš jedelníček, snáď ho dodržíme🙂
Dnes dojedáme zapekané rezne, inak boli vynikajúce. 🙂
Zajtra a v sobotu máme kuraciu polievku a rezance s tvarohom alebo smotanou
V nedeľu - pondelok- Bryndzové halušky s kyslým mliekom
Utorok - krémová ppolievka
Streda - niečo z avokáda, recepty si ešte pohľadám
ŠTvrtok - Dukátové buchtičky
Piatok - Maggi nápady , ešte neviem aký druh.
My sme dnes mali cestoviny s kur.masom ,cuketou ,cesnakom a omackou ,,,mnam mnam 🙂
@mircova vyborny parizsky krem je aj z ladovych gastanov, ja robievam tento
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7420
@efci ten krém vyzerá božsky 😉
Paradajkova polievka, kuracie pecirnky na smotane s cestovinou a este mi ostali medive platy z Vianoc tak som robila plnene medove platy🙂
baby kto my da dobry recept na parizsky salat ? dakujem
hrachova polievka, sisky a rizoto od vcera
Francuzske zemiaky. Polievka bud paradajkova alebo kysla zemiakova.
@lubka89 ja robievam takto: do misy si dám pomazánkové maslo neochutené, majonézu starej mamy, trošku práškového cukru, mleté čierne korenie, soľ, horčica a to všetko vymiešam, potom tam pridám na kocky nakrájanú jemnú salámu, na kocky nakrájané kyslé uhorky, postrúham tvrdý syr, natvrdo uvarené vajcia a sterilizovanú kukuricu....najlepší je, keď aspoň hodinku postojí v chladničke, trošku sa prepoja chute a zatiaľ vždy každému chutil 😉
pekne ranko 🙂
polievocka od vcera hraskova s mrvenickou a karfiolove zemiaky
dobre ranko zienky,my mame este sosovicovu polievku od vcera,a dnes sobim cestoviny z mletym maskom a zeleninou a zapekane v rure,,nazvane bolonske cestoviny,,rychle a vyborne 🙂
zo včera vývar z morčacích krídel a dnes chcem spraviť lasagne s bolonskou a besamelovou omáčkou
dobré ránko, dnes dojeme slepačí vývar so zeleninou zo včera, urobím zeleninové placky čo chladnička dala(topinambury, mrkva, karfiol, hrášok, šunka, syr....), robievam tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24584ale dnes k nim pridám aj tú zeleninu 🙂 , a zemiačky alebo zemiakovú kašu k tomu 😉
my dnes dojedame zo vcera ,cestovinky s mletym masom ,mam dnes pokoj s varenim 😀
=dnes= 😉 cesnakova pol. s opecenym chlebovymi kockami + ryb. file so zemiakovou kasou
bre ranko,, dnes mame varene masko a zemiacky a k tomu chren. take lahsie,kedze zajtra mame velku oslavu a urcite sa prejeme 😀
zemiačky s maslom, vyprážaný syr a nejaký domáci dressing k tomu vymyslím, plus zeleninová obloha
šošovicova polivka,zemiakove placky,a mozno ked vyde cas urobim aj palacinky detom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Dnes brokolicová polievka, pečené zemiaky s acidkom 😉 Potrebujem čas na dokončenie torty 🙂

@tinuskaha sikovne,maly bude mat este aj krtka na pamiatku 😉