icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

snu
16. feb 2012

@tinuskaha sikovne,maly bude mat este aj krtka na pamiatku 😉

lussy23
16. feb 2012

@snu krásne tortičky @danielaj @titkovamiriam skoré uzdravenie @tinuskaha krásnučká torta
Náš jedelníček, snáď ho dodržíme🙂
Dnes dojedáme zapekané rezne, inak boli vynikajúce. 🙂
Zajtra a v sobotu máme kuraciu polievku a rezance s tvarohom alebo smotanou
V nedeľu - pondelok- Bryndzové halušky s kyslým mliekom
Utorok - krémová ppolievka
Streda - niečo z avokáda, recepty si ešte pohľadám
ŠTvrtok - Dukátové buchtičky
Piatok - Maggi nápady , ešte neviem aký druh.

rastulka
16. feb 2012

My sme dnes na obed este mali zo vcera svieckovu s knedlami a na veceru bude syr,hranolky a tatarka 🙂 Dnes som robila ceresnovu a visnovu strudlu,mnam 😝

rastulka
16. feb 2012

@danielaj Vsetko najlepsie k meninkam slecinke 😲 😀

katarinajurikova
16. feb 2012

My sme dnes mali cestoviny s kur.masom ,cuketou ,cesnakom a omackou ,,,mnam mnam 🙂

efci
16. feb 2012

@rastulka mnam, u vas by som sa chcela stravovat 😎

efci
16. feb 2012

@mircova vyborny parizsky krem je aj z ladovych gastanov, ja robievam tento
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7420

titkovamiriam
16. feb 2012

@efci ten krém vyzerá božsky 😉

danielaj
16. feb 2012

@rastulka ďakujeme veľmi pekne, no už je celkom zdravá, už je po diéte chvalabohu 😀 som jej dnes nemohla ani koláčik urobiť, aby som ju zbytočne nedráždila s mlsnotami 😢 a mńam štrúdle

danielaj
16. feb 2012

@snu
@tinuskaha kočky krásne tortičky 😉 ja budem tiež o 2 mesiace malej piecť k dvom rôčkom 😉

snu
16. feb 2012

@lussy23 dakujem

snu
16. feb 2012

@danielaj dakujem 😀

romea
16. feb 2012

Paradajkova polievka, kuracie pecirnky na smotane s cestovinou a este mi ostali medive platy z Vianoc tak som robila plnene medove platy🙂

lubka89
16. feb 2012

baby kto my da dobry recept na parizsky salat ? dakujem

ukana
16. feb 2012

@efci aj ja ho robím, aj z bielej čokolady je uzasný....robila som z neho jahodovu tortu 🙂

kawasaki17
16. feb 2012

hrachova polievka, sisky a rizoto od vcera

chloe001
16. feb 2012

Francuzske zemiaky. Polievka bud paradajkova alebo kysla zemiakova.

lunana
16. feb 2012

@lubka89 ja robievam takto: do misy si dám pomazánkové maslo neochutené, majonézu starej mamy, trošku práškového cukru, mleté čierne korenie, soľ, horčica a to všetko vymiešam, potom tam pridám na kocky nakrájanú jemnú salámu, na kocky nakrájané kyslé uhorky, postrúham tvrdý syr, natvrdo uvarené vajcia a sterilizovanú kukuricu....najlepší je, keď aspoň hodinku postojí v chladničke, trošku sa prepoja chute a zatiaľ vždy každému chutil 😉

kibuk
17. feb 2012

pekne ranko 🙂
polievocka od vcera hraskova s mrvenickou a karfiolove zemiaky

mimmka30
17. feb 2012

dobre ranko zienky,my mame este sosovicovu polievku od vcera,a dnes sobim cestoviny z mletym maskom a zeleninou a zapekane v rure,,nazvane bolonske cestoviny,,rychle a vyborne 🙂

gianni
17. feb 2012

zo včera vývar z morčacích krídel a dnes chcem spraviť lasagne s bolonskou a besamelovou omáčkou

lencyca
17. feb 2012

@tinuskaha perfektna torticka,dobrainspiracia,maly zboznuje krtka,ten je asi plysovy,ze?

tinuskaha
17. feb 2012

@lencyca dakujem ano plysovy 🙂

danielaj
17. feb 2012

dobré ránko, dnes dojeme slepačí vývar so zeleninou zo včera, urobím zeleninové placky čo chladnička dala(topinambury, mrkva, karfiol, hrášok, šunka, syr....), robievam tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24584ale dnes k nim pridám aj tú zeleninu 🙂 , a zemiačky alebo zemiakovú kašu k tomu 😉

lencyca
17. feb 2012

my dnes dojedame zo vcera ,cestovinky s mletym masom ,mam dnes pokoj s varenim 😀

doma1
17. feb 2012

=dnes= 😉 cesnakova pol. s opecenym chlebovymi kockami + ryb. file so zemiakovou kasou

snu
17. feb 2012

bre ranko,, dnes mame varene masko a zemiacky a k tomu chren. take lahsie,kedze zajtra mame velku oslavu a urcite sa prejeme 😀

adelaida33
17. feb 2012

zemiačky s maslom, vyprážaný syr a nejaký domáci dressing k tomu vymyslím, plus zeleninová obloha

anabelka83
17. feb 2012

šošovicova polivka,zemiakove placky,a mozno ked vyde cas urobim aj palacinky detom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mircova
17. feb 2012

Dnes brokolicová polievka, pečené zemiaky s acidkom 😉 Potrebujem čas na dokončenie torty 🙂